Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lengeti

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen hülyének nézi a Liget-projekt PR- és marketing-részlege a budapestieket: míg a Városligetben hamarosan 1000 fát vágnak ki (vagy csak hagynak kiszáradni), addig Persányi Miklós, az SZDSZ-t is túlélt volt környezetvédelmi miniszter madárbarát Ligettel kampányol...
Zárt körben bontotta ki Baán László az Új Nemzeti Galéria-Ludwig Múzeum pályázatára beérkezett munkák díjazottjait tartalmazó borítékot. A nemzetközi zsűri nem adott ki harmadik díjat, ellenben 2-2 második és első díjat oda ítélt. A pályázatra 8 kiemelkedő munkásságú…..
Lizsé Zoboki, a partizán 2015.04.10 08:13:23
Nem tudom, hogy ki miként van vele, de ha engem meghívnak egy partyra és én azt elfogadom, akkor oda megyek és nem pedig egy általam kitalált helyre, lobogtatva a máshova szóló meghívómat, hogy rendezzenek ott is egy partyt, de csak én legyek az egyetlen résztvevő. Zoboki Müpa…..
A pénteki S-day (a Simicska coming out napja) számos dologra világított rá. Elsősorban és mindenekelőtt nyilvánosan is megdöntötte azt a hazugság-tabut, hogy független újságíró, mint olyan, létezik. Nem létezik és soha nem is létezett. A Simicska médiacsoport vezetőinek rövid…..
Mint már többször utaltunk rá, Székely Imola arcvonásai nem véletlenül torzultak az elmúlt hónapokban, 2014 július havának 15. napjától. Legutóbbi köröndi cikkünk végén, szinte prófétikusan jeleztük: „De vajon ki fog akkor segíteni neki a zivatarban, amikor a károsult…..