Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CrazyB

30 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon rég óta nem írtam, de mivel tanulnom kéne, most megteszem. Elmúlt egy tanév. Annyi minden változott az életemben. Új város, munka és a suli. Új emberek, akiket szeretek, és új szoba. Az egyetem kollégiumában lakom, és négyen voltunk egy szobában. Nem is gondoltam hogy mennyire szeretem,…..
Ez a bejegyzés random dolgokról szól. Egy-egy kisebb történet, gondolat. Most valahogy többre nem futotta. Hiányzik a kutyasétálgatós filozófikus énem. Valahol elveszett Pesten, és még nem találtam meg... Sok minden változott az életemben mióta főiskolás lettem. Megismertem…..
Phúúúúú olyan rég írtam, hogy lassan azt sem tudom hogyan kell. Tegnap beszélgettem egy lánnyal a blogról és rájöttem hogy pár hete eszembe se jutott valamit pötyögni, mert mindig a Coospacet vagy a Neptunt bújom és ha marad egy kis szabad időm (hehe jó poén volt) akkor vagy…..
Sokan foglalkoznak a kérdéssel (legtöbben férfiak): Vajon mi lehet egy lány fejében? El kell, hogy mondjam, ez egy nehéz kérdés, és most csak egy nőnemű személy fogalmazza meg szubjektívként. Őszintén? Néha én sem tudom. Van, hogy hisztizek, azért mert hisztizek, és van olyan is…..
Amikor megőrülsz mert reggel 10kor már 30 fok van a lakásban. Amikor megőrülsz, mert minden barátod elment nyaralni,és azért mert tíz óra múlva megtudod hogy felvettek-e a főiskolása. NA MOST PARÁZOK! Mit nekem az érettségi? Őszintén élveztem. De ezt? Nem. Felvesznek? Nem? Ha…..
Élettel teli mindennapok Emberek 2015.07.17 19:33:44
Minden ember más. És hogy mások vagyunk, más az életszemléletünk is. Máshogy látunk dolgokat, máshogy kelünk fel reggel, máshogy szeretünk. Az értékeink is változóak. Mindenkinek a saját személyiségének az értékit kell néznünk, és meglátjuk őt. Egy embert. Egy külön…..
Élettel teli mindennapok Önzés 2015.07.13 12:42:37
Mikor vagyunk önzők? Ma egy súlyos probléma előtt állok, és nem tudom kitalálni mi legyen a megoldás. Szeretnék találni valamit, de nem megy anélkül, hogy ne tűnjek önzőnek. Ha a saját örömömet akarom, elmegyek. Ha nem maradok, és mindenki más boldog lesz, kivéve én.…..
Élettel teli mindennapok Megéri 2015.06.20 20:04:14
MEGVAN!!! :D Hihetetlen, hogy nem kell többet tanulom (szeptemberig). Mivel hogy jók lettek az eredményeim, megyek (fizetős) fősulira. Végre az álmomat élhetem, és az álmomnak élhetek. Szóval most boldog vagyok nagyon, várom a Júliust hogy felvesznek-e addig is, ma írni fogok. Vagy…..
SPOILER SPOILER SPOILER! Ha még nem láttad az évadzáró epizódot, vagy nem olvastad a könyvet, akkor ne görgess tovább! Ha viszont tudod, min borultak ki (legutóbb) a Trónok harca rajongói, és te is magyarázatot követelsz, akkor ez a poszt neked szól. George R.R. Martin - vagy…..
Csak a rend kedvéért: A bejegyzés spoilereket tartalmaz. ;)Nem tudom hogy közületek hányan nézik a Trónok Harcát, de én két éve találtam rá, mivel az osztálytársaim állandóan erről beszéltek, sőt a nővérem is unszolt, megnéztem. Nekem nem az akció-, vagy szexjelenetek…..
Ha bármi bánt, ha csak kedvem van hozzá ő mindig megért. A legjobb barátnál több, mivel bármikor amikor akarom, tanulhatok belőle. Leköti a figyelmem órákra, van hogy napokra. Nem kell mást csinálnom,mikor vele vagyok, csak önmagamat adnom. Lehetek kis gatyában, vagy a legrosszabb…..
A kezdetek   Amikor elkezdtem írni a blogot többen felvetettétek, hogy kíváncsi lennétek rá, hogy az ilyen profi konyhákon milyen nőként dolgozni, és ezt én hogyan élem meg. A ‘stressz’ címke alatt van több olyan bejegyzés, amiben a konyhai életről és konkrét…..
Három napja vándorlok egyfolytában. Van, amikor megállok egy két percre, inni vagy enni, de ez általában nem okoz problémát. Nem értem mért megyek. Először egy erdőn keresztül vágtam át, aztán sok-sok szántófölden, mezőn. Úgy érzem, már nem bírok a fáradtsággal viaskodni.…..
Emlékképek, amik össze-vissza jelennek meg álmodban. Nem vagy biztos semmiben. Most álmodsz, vagy ez a valóság? Tényleg ezt írtam bele az emelt történelem megoldásaiba, vagy csak ez egy összevisszaság ami éppen benned van. Aztán felébredsz. A hátadról folyik a víz, a nyakad is…..
Hmmm szóval elérkezett ez a nap is... Érettségi. Meglepően nem volt eget rengető, és sorsfordító. Csak egy szövegértés, amit (úgy ahogy) megírtam, és egy szövegalkotás ahol teljesen érthető módon az érvelést választottam.... Mégpedig az idővel kapcsolatban. Érdekes volt…..
Nyomkodom a gombokat, mint a mérgezett egér, nyomkodom őket, és dülöngélek mint egy szépen játszó zongorista. Én is olyan szép szavakat adok ki magamból mint ők, a dallamot? Vagy egyszerűen már csak ez éltet? Nem tudom abbahagyni, éjjel háromkor már csak a gombnyomogatás maradt…..
Éreztétek már azt, hogy máshogy éreztek? Amikor megiszol egy pohár vizet ugyanabból a csapból mint szoktatok, de ma valahogy másmilyen íze van... Amikor reggel felkelsz, de nem ugyanazzal a habitussal mit egy másik napon. Amikor ülsz matek kis érettségin és nem érzel semmit. Sem…..
Élettel teli mindennapok Halál. 2015.03.29 20:30:53
A Halál (nem)vicces dolog. Akkor jelenik meg, amikor egyáltalán nem számítasz rá, és néha olyan emberen, akire nem számítasz. Ma tudtam meg hogy meghalt az unokatestvérem. 20 éves volt. Neki volt az egyik legjobb lelke amit megismerhettem. Nem akart  feleségül venni senkit soha, az…..
Alkotói válság. Érettségi. Olvasás. Sok mindenre tudnám fogni mért nem írtam. Vagyis írtam, csak nem ide. Mióta nem írtam, három versel gazdagítottam a világot. Igazából, ha nagyon unatkozok egy órán akkor szoktam rém rímeket kitalálva idióta verseket írogatni magamnak, így…..
Szóval a mai napom jól indult, a barátaimmal hülyültem, aztán nem írom meg mért, azt sem, hogy mivel, de Sötétke elszúrta a napom. Nagyon. De megint(mint mindig) kutyasétáltatás közben (imádom hogy van kutyum :D ) rájöttem hogy nem húzhatom fel valakin magam akinek nincs…..
CrazyB 2015.03.12 18:01:52
@GépészGedeon: Először is köszönöm hogy megírtad a véleményed :)
Másodszor én nem ezek alapján határozok meg embereket. Ott van példának a mostanában annyira nagyon hírhedt Szürke ötven árnyalata. Elolvastam, mert nem értettem mi ez a nagy felhajtás. (Azt hozzá kell tennem hogy utána három napig gyomorgörcsöm volt, és nem a szexjelenetek miatt.) A könyvben a te sztereotípiád teljesen érvényesül a főszereplőre. A csajnak csak azért tetszik a pasi mert gazdag, sármos, és ugye a szex.... Szerintem a mi világunkban már természetes róla beszélni és ezzel nem is lenne gáz, de a pasi egy SZADISTA volt. A lánynak sohasem szabadott volna belemennie. És ez igaz a női társadalomra. Általában nem erőszak áldozatai lesznek a "ribancok" hanem ők akarják, hogy felnézzenek rájuk.
És akkor jön a vélemény: én mélységesen elítélem őket. Mind az ilyen férfiakat, mind a nőket. Egyszerűen nem tudom megérteni a viselkedésüket. De nem ezért ítélkezek. Az azért van, mert ha valaki józanul viselkedik, és nem fekszik le minden jött-mentel, vagy egyszerűen nem mindig a kinézete a legfontosabb, akkor ők elítélnek, sőt, van akit verbálisan bántalmaznak. És igen, erre mondják hogy mért nem öltözik csinosan, de akkor is ott van az, hogy nem a ruha teszi az embert hanem fordítva.
Talán még vannak normális emberek,akik nem így ítélkeznek, én ebben reménykedem. :)
CrazyB 2015.03.12 21:50:52
@AnnS: Annyira nem vészes, tudni kell ignorálni az embereket. Csak van olyan, amikor már nem lehet. Sötétke a focista barátjából fog megélni, esetleg pénztáros lesz az egyik ruhaboltban. Amúgy rendőrnek akart menni...
A szürkéről annyit, hogy én azt nem értettem, mért ment bele. Ő is félt a sráctól, és kiborított az, hogy valaki annyira értékeli magát, hogy így akarja elveszteni a szüzességét, meg azt, hogy az életben legyen normális pasija.(Nem mellesleg egy kettő akadt mellette.) Azt pedig nem tudtam hogy hozzámegy, mert kellőképpen elégedett voltam az első rész végén, hogy megjött az esze, és otthagyta a csávót.
CrazyB 2015.03.13 17:01:38
@AnnS: Ezt nem hiszem el... :o :D De még mindig ott tartok hogy inkább nem olvasom el. Jobb így a (szelíd) lelkemnek.
Egy hónap, kicsit több. Ennyi idő telt el azóta amíóta írtam. Nem azért nem pötyörésztem( kivételesen) mert lusta voltam, hanem azért mert ez a drága gép nem akart leállni. Szó szerint. Ebben az egy hónapban annyiszor éreztem azt, hogy ezt vagy azt de megírnám itt. De sajnos nem…..
Nem mindenki való nagyvárosba. Eltévednek, egyedül érzik magukat, depressziósak lesznek, és elhagyják önmagukat. Én imádom a nagyvárosokat. Főleg Budapestet. Mindig, mikor ott vagyok, úgy érzem, ez egy másik világ, egy olyan, ahol minden megtörténhet. Egy olyan, amelyben nem…..
CrazyB 2015.02.06 14:57:43
@GépészGedeon: de azért lássuk be, egy diplomával könnyebb az elhelyezkedés.És ha szerencséd van, akkor a gyakornoki helyedre fel is vesznek. Mondjuk, én olyan szakmát választottam, amit külföldön is lehet végezni, így egy-két évet biztosan kint töltök. Egyrészt a tapasztalat, másrészt a pénz miatt. Amúgy ha így állnánk mindenhez, nem is kéne fősulira menni mert minek, úgysem tudunk megélni. Imádom a magyar emberek túlzott realizmusát, ami "néha" átmegy pesszimizmusba.... Mért ne mehetne? Mér ne kereshetnék jól? Mért ne lehetne egy olyan munkám amit szeretek? Tudom, mindegyikre van valami teljesen reális/pesszimista válasz, de nem látjuk a jövőt. Se én, se te. Így nem tudhatom hogy rosszabb vagy jobb lesz. Én csak reménykedek a jóban. Te is reménykedsz?
Két napig nem vagyok (mivel olvasok, és ilyenkor a gép közelébe sem nézek, és mi minden történik! Egyrészt Pénteken lesz a barátaimnak a szalagavatójuk, de nem tudok elmenni mivel nagyon messze vannak. Ezt egy kicsit sajnálom, megnézném őket szívesen, utána meg buliznék velük…..
Most olvasom a Szent Johanna gimi első részét, és hát, oké elolvasom, de nem vagyok odáig érte. Tipikus tini könyv. Ha mondjuk 14... na, jó 12 évesen olvastam volna, ez lenne a kedvencem, de így... Komolyan, Reni idegesít. Neki minden ciki, csak az nem, ahogy ő viselkedik, pedig így…..
Tudom, tudom rég nem írtam... De  jó okom volt rá :) SZALAGAVATÓ!!! :D olyan gyorsan elment :( Itt egy lényegre törő kép :D (tudom, állati szexi vagyok xD ) Nővérem mai beszólása : " Legszívesebben fellógatnálak az aurádnál fogva és kilógatnálak az ablakon." xD xD xD Azt…..