Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DonLover

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   Az egyik kollégám helyzetét szeretném megosztani veletek. Viszonylag jólmenő vidéki étterem, együtt kezdtünk két és fél évvel ezelőtt. Fizetés átlagos, talán kicsit még jobb is, munka fárasztó, de én speciel szeretem. A tulajdonos rendszeresen bejár…..
DonLover 2010.05.20 21:59:05
@a_tom: Én csak undorodok tőlük és ezzel is csak azért hozakodtam elő, mert úgy éreztem ebben a beszélgetésben a homofóbiának is van helye. De ahogy látom itt csak én tudok egyszerre több társadalmi jelenséget is elfogadni, a többieknek max. egy megy egyszerre.
Ha hiszitek, ha nem én spec. foglalkoztattam is buzikat, kicsit undorodtam ugyan közben, de azért lenyomtam valahogy. Igaz csak időszakos munkára vettem fel. Szabadidőmben nem vagyok ilyen toleráns pl. a múltkor egy bulit elhagytam, ahol megtudtam hogy van egy buzi. Megfosztottam szegényt a társaságomtól de így utólag már nagyon bánom. Biztosan pótolhatatlan veszteség érte.
Igaz, tőletek akik jól kiröhögtétek volna, most megkapom gonoszságomért a magamét. :-)
@Schulteisz, az ikrek: Elmész te a picsába, hülyegyerek!
DonLover 2010.05.21 09:44:54
@a_tom: Az ilyet pederasztának hívják.
Nő is nyalt meg, ezt is írtam fentebb, annak pont ellentétes hatása volt.
Szerintem nem csúnya, hanem teljesen természetes, emberi dolog egy zaklatásra eképpen reagálni.

@Babette: Jöjjön a várva várt coming out (újra): homofób vagyok. Miért akarod mindenképpen azt hallani, hogy aki undorodik a buzulástól, az buzi? Ezt a logikát igazán nem értem.
Közel sem célunk a napi politikai eseményekre reflektálni, de nem mehetünk el szó nélkül a nagy médianyilvánosságot kapó Zuschlag-per mellett: a nyolcadrendű vádlott (vagy elítélt, a fene sem tudja, hogy kell az ilyet megfogalmazni az első fokú ítélet után) ugyanis nem…..
Húha, nem tudjuk eldönteni hogy ez most fake vagy nem fake, talán inkább csak szeretnénk, hogy az legyen. Egy normálisnak tűnő fiúról kiderült egy csomó csúnyaság, de hát a szerelem az szerelem. 16 éves koromban kiszúrt magának egy srác egy nyári táborozás során.Másodszori…..
Dosszié Tódor névnapja 2009.02.08 10:53:00
Nahát, ezt képzeljétek el! Tegnap volt a névnapom (Tódor vagyok, nem Rómeó!), és a sünibaba hívott sok vendéget, azt mondta, ez lesz az én névnapi zsúrom. Meghívta az egész BEKÁJ-t, azaz a munkahelyi barátnőit, meg az egyikük vőlegénye is jött, Tódornapot ünnepelni. És a…..
Kedvenc exmonopóliumunk mostanában kicsit feledékeny, ráadásul asszimetrikusan: Banitól például nem felejtették el beszedni a pénzt a 8 megabites sávszélért, azt viszont kifújta szél a fejükből, hogy abban a körzetben elvi lehetetlenség ekkorát teljesíteni. (No, nem beszélve…..
A Homárnak régen volt már esküvője, egy ekkora torta manapság 62ezer forint? Persze ha a Sugar Shop olyanokat ír, hogy "Merész gondolatunk támadt: mi lenne, ha a jól megszokott formákat újraterveznénk, hogy ne mindig ugyanaz a háromszög nézzen velünk szembe a…..
Igazán szép, sokoldalú sztorit írt meg Marci a Homárnak: adva van egy überjófejként pozícionált, tegeződős kereskedőcég, egy nőkkel szemben előítéletes, és (a levelében) eléggé offenzív hangot megütő vásárló + egy nőnemű biztonsági őr + egy jó nagy kuncsaftalázás.…..
DonLover 2008.02.04 20:04:36
Azt a büdös hétszentségit!
Mindenesetre, köszi az infót!
Bunkó, paraszt IKEA is a halál listámra téve.
Vagyis csak azután lépek újra be hozzájuk, ha már meghaltam. (És a lelkem egy új, békésebb testbe vándorolt el.)
Addig meg hiába is marketingelnek, mert többé már úgysem megyek.
Ja és a kedvesemet is lebeszélem, hogy betegye a lábát a kék-sárga Tahó Shopba.
Valószínűleg ha azzal érvelek, hogy hangos és a széles nyilvánosság érdeklődését biztosan kiváltó balhéra készülök, akkor nem is kell majd sokat győzködni, hogy miért ne menjünk oda. Magától fogja törli ő is az IKEÁ-t a látogatható kereskedelmi egységek listájáról.

Na, T. marketing guruk, van olyan kampány ötlet ami képes a szélsőséges negatívizmusomat ellensúlyozni? Nem hiszem! :-)

Amúgy is utálok vásárolni.
A ruha és bútorboltokat meg különösen gyűlölöm. Még, hogy én működjek közre a belső kuplerájuk ellenőrzésében?!
Az IKEA spiclit, vamzert, téglát akar faragni belőlem a saját dolgozói ellen?!

Elmennek ezek a silány minőségű, funérlapos *icsába, a svéd húsgolyójukkal együtt!

Ennek a remek sztorynak hála, egy újabb bolttal bővült a lista, ahova soha többé nem teszem be a lábam. Davaj, davaj! Még ilyen sztorykat akarok, hogy minden köcsög multi ellen legyen egy személyes ellenérvem és ne kelljen az életemnek csekély részét sem ilyen szánalmas és szerencsétlen cégek ügyfeleként eltöltenem.

u.i: Az IKEA igazgatójának a seggét meg tessék szépen elnáspángolni Dr. B**z papuccsal, mert aki ilyen zaklatásnak teszi ki a vásárlóit az bizony nem lehet sikeres ember.
Andrei, az andreiground.com blog gazdája a Homár állandó kommentelője. Andreit egy posztban kifejtett - nem is igazán durva - véleménye miatt elképesztő modorban kezdte el piszkálni a Whysoft nevű cég. A vita kirobbantója a WeblapTudakozó nevű fantasztikus magyar szellemi termék…..
DonLover 2008.02.04 19:12:16
Üdv!

Hagyjátok abba, mert mindjárt elpusztulok a röhögéstől! :-)))
Ekkora egy fost mint ez a WhySoft!
Amúgy nem tudjátok, ez a trutymó valami kínai-magyar vegyes vállalat?! Vagy már néhány hazai tahó is eljutott oda, hogy simán egy az egyben koppintják a nagy nevű és ismert brendeket?

Mellesleg ha egy jó webcéget felfogadok mint ügyfél, akkor azért elvárnám, hogy ha hülyeséget akarok tőlük, esetleg egyenesen olyan on-line kampány ötletével rukkolok elő, hogy a kudarc előre borítékolható, akkor szakmai érvekkel ezen szándékomtól eltántorítsanak. Hiszen ezért ők a szakértők! Vagy nem?!

A WhySoft cég stílszerűen olyan képviselőt, szóvivőt, kommunikátort talált magának, aki egy az egyben passzol a cég (gagyi) stílusához. Egy nagyképű, arrogáns és visszataszító pofát, aki szánalmas stílusával, igen hamar eléri, hogy az emberek képzeletében egy hatalmas csőre töltött, mega bájdorong formájában vizualizálódjon és ennek megfelelően harsányan röhögjenek rajta (is). Én is ezt tettem. Jaj, még mindig, meghalok! :-)))

Várom a WhySoft számláját, mert nem bírtak magammal a rekeszizmaim és hosszasan röhögtem rajtuk és munkáikon.

Lehet ez lenne a web3 vagy esetleg a web4 üzleti modellje?

1.) Nyúlj le egy ismert honlapot ultra gagyi módon.
2.) Fogadj fel egy könyörtelen ügyvédet.
3.) Várd meg, amíg az emberek nyilvánosan kiröhögnek.
4.) Pereld be őket és kaszálj!

Még egy gyors jóslat. (Kíváncsi vagyok bejön e.)

Előre látom, hogy a WhySoft honlapján a közeljövőben hatalmas, piros betűkkel a következő hír jelenik meg:

Cím: A legdinamikusabban fejlődő hazai kereső a Weblap Tudakozó.

48 óra alatt 500%-al növekedett a „Weblap Tudakozó” látogatottsága. A Whysoft által kifejlesztett egyedi kereső motor látogatottsága azt követően ugrott meg, hogy a legnépszerűbb hazai on-line médium az Index (társoldala) a címlapján elragadtatással számolt be a WhySoft birodalom egyik új fejlesztéséről. Ha csatlakozni akar ön is az új Magyar Csodához, akkor …

Gondolom mindenki el tudja képzelni, mi mindent vezetnek majd le még ezek után a sok sok a Homárból ide áradó látogató webstatisztikájából. :-)))

Már türelmetlenül várom a hírt ami ügyesen lefölözi és a cég szolgálatába állítja a mi kis közös cinizmusunkat és hogy a sok röhögő/fanyalgó látogató miképpen vállnak a WhySoft cég siker kampányának részévé.

És ez (legalább részben) igaz is lesz.

Újra üdv!

Don