Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rodeo

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi történik, ha egy csapat bankrabló a sikeres akció után betér egy pohár sörre a közeli kocsmába, ami viszont mint kiderül a helyi rendőrök törzshelye? A nyilvánvalóan hülye kérdésre természetesen csak egy legalább annyira hülye válasz lehet. A rablók menekülőre fogják a…..
rodeo 2012.08.31 15:52:47
Azt hallottátok, hogy Bruce Willis Budapesten forgat? Ennyi NAGYKÉPET láttatok már róla? (J-vel és K-val lapozhatóak!) További fotók a forgatásról a Die Hard 5 gyűjteményben. Allesmor Obranna fotója   Nh9: Mi-24 335 HuAF   Dudás Nándor Emil fotója   Hungarian…..
A rendőrök a lejárt és hiányos mentődobozok miatt büntetik az autósokat - állítják sokan. Önt is megbüntették? Egyáltalán, tudja, hol van a mentőcsomag az autójában? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
  Sziasztok!Abdani vagyok, rendszeres olvasója az Urbanista blognak. Volt corvinusos hallgatóként nyomon követem a volt egyetemem életét. Például, hogy mikor kezdődik a már régóta beharangozott Csarnok tér felújítása. Úgy tűnik most elkezdődött valami, ugyanis a Sóház…..
rodeo 2012.03.12 03:42:55
TComment Útdíj? Észnél vagytok? 2012.02.01 11:10:47
Imádkozzatok, hogy ne szálljon minden autós BKV-ra, mert a gatyátokat is ráfizetitek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Eladásra kínálja Idaho-i házát a Die Hard filmekből is jól ismert amerikai színész legenda Bruce Willis. A  csodálatos hegyvidék ölelésében található ingatlan 20 hektáros telken terül el, egészen pontosan egy Hailey nevű kisvárosban. A hatalmas összegért - 15 millió…..
 Mostanában egyre többször kapnak szárnyra olyan hírek, amelyek a fizikai adathordozók feleslegessé válásáról szólnak. És bár talán korai még temetni a CD-ket, a mai délutánt mi is egy alapos selejtezésre szántuk. Gondolom, nem vagyok egyedül a problémával, hiszen  más…..
Átalakítják a balesetveszélyes Andrássy úti bicikliutat, mondta Vitézy Dávid vasárnap az Autómentes Hétvégén. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezetője ígéretet tett, hogy megcserélik a bicikliutat és a parkolókat, azaz a kerékpárosoknak a változtatás után már nem a…..
Android Kémek, mint mi 2011.09.06 11:04:00
 Nagy divatja van mostanság a különféle bel- és kültéri helikopter modellek reptetésének. Jó hír, hogy most már Android eszközzel is tudunk ilyet irányítani, ha letöltjük a Marketről az ingyenes AR.FreeFlight app-ot, persze a boldoguláshoz "nem árt", ha…..
Nincs olyan ember ezen a bolygón, aki lemaradt volna a Star Wars egyik nagyjelenetéről, amikor R2D2 3D-ben vetítette ki Leiát az asztalra, hogy az apró manóként kérjen segítséget az öreg jeditől. Több mint harminc év telt el azóta, és a technológia még csak nem is karcolgatja…..
A gátat 1931-35 között építették a Colorado folyón (Black Canyon), Arizona és Nevada között. 1935-ös befejezésekor a világ „nyolcadik csodájának” tartották, hiszen mérnöki csúcsteljesítmény volt: a 221 méter magas építményhez hatmillió tonna betont használtak fel.…..
rodeo 2011.06.19 16:57:17
Szép mellek, két film, s valójában semmit sem lehet róla tudni, csak azt, hogy igazán vonzó és modellkedik. A részlet viszont magáért beszél. ..
rodeo 2011.05.26 19:17:50
A Mercedes-Benz, a BMW és az Audi is új kerékpár-kollekcióval állt elő az elmúlt hetekben. A németek kétharmada rendszeresen biciklizik, az autógyártók ráébredtek, hogy a kocsik mellett jó üzletet lehet a márkás kerékpár. Szinte egyszerre dobta piacra a három német autógyár…..
autózz! Műszaki vizsga fóliával 2011.05.13 08:16:00
A nyárias napok beköszöntével én is elgondolkodtam, hogy fóliáztatom autóm hátsó üvegeit (csak legálisan:)). Viszont elbizonytalanít, hogy a hatósági emberek, a rendőrök és az autószerelők vajon kellően tudják-e, mi legális és mi nem az. Azt tudom, hogy műbizonylat kell…..
„Szegény fiúk” – gondoltam, miután sikerült lefékezni a mérsékelten kivilágított Opelt toló fiatalok mögött a Dózsa György úton a középső sávban. Hirtelen elemi erővel törtek fel a Zaporozseccel és a Fieróval szerzett ifjúkori élmények: amennyit azokat…..
Nem vesz el egyetlen parkoló helyet sem az autók elől a függőleges kerékpártároló. Az amerikai ötlet előnye az is, hogy a működtetéséhez nincs szükség külső energiaforrásra, és még fel is dobja az épületek kopár falait. A New York-i székhelyű Manifesto Architecture…..
Miért nem köszön el soha senki a telefonbeszélgetések végén?? Egyszerűen csak leteszik a kagylót, azt se mondják viszlát. És a legjobb, hogy sokszor mi nézők sem hiányoljuk, nem tűnik fel senkinek...
Ha valaki azt hitte volna, hogy a hirhedt Centrum Kft emberei bűnözők, a többi, önkormányzati parkolócég viszont korrekt káderállománnyal dolgozik, az döbbenten fogja elolvasni Névtelen Fogyasztónk levelét. Mi egész higgadtak maradtunk. Olvasónk szemtanúja volt annak, hogyan…..
Kerékagy Leopárd ellen is véd 2011.02.14 11:48:00
Kerékpárja mentette meg egy dél-afrikai férfi életét, akit egy csapdából frissen szabadult, feldühödött leopárd támadott meg. A támadás az ország észak-nyugati részén fekvő Brits közelében történt. A 39 éves Pieta Ncube hajnalban biciklizett munkába egy mellékúton,…..
      Mivel törlöd ki pelyhes bundájú plüsskutyád fenekét?  Ha kedvenced még kölyök és még egy ágyban is alszol vele, de nem akarsz nap, mint nap bajlódni a fürdéssel, akkor a Pet Head nedves törlőkendőit neked, illetve neki találták ki. Ne izgulj!…..
Ha valaki mocskosul gazdag, általában két végletet választ a karácsonyi ajándékok lerendezésére. Az egyik, hogy mivel már az egész családnak megvan mindene, ezért csak egy-egy zoknit/nyakkendőt/könyvet ajándékoz szeretteinek. A másik, hogy minden évben próbálja túlszárnyalni…..
Lehet annál semmitmondóbb szlogent találni egy egyelektronikai bolthálózatnak, mint hogy Hülye azért nem vagyok? Hogy lehet, arra a Currys & PC World Megastore áruházlánc a bizonyíték, ami a Galaxis legnagyobb áruházlánca szlogennel hirdeti magát. Az, hogy ez végül mégsem…..
Egy robotruha, aminek láttán talán még Tony Stark is elégedetten csettintene. A közel 90 kilogrammos XOS 2 Exovért 17-szerese növeli viselője erejét, s a Raytheon társaság szóvivőjének állítása szerint a technológia akár 5 éven belül szerves részévé válhat a katonai…..