Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madan

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
Már Canada Bill Jones is megmondta: az az immorális, ha nem nyered el egy balek pénzét. A Bayern nemcsak hogy gátlástalanul megteszi, de még fejtetőre is lógatja a nyomorultakat, hogy még az apró is kiguruljon a zsebekből. Lassan szenesre ég a Bréma, csúnyán belassultak a…..
Ez egy nagyon durva kis forduló lesz! Az üldöző szerepét terrierszerű határozottsággal alakító Roma a pontjait visszakapó, s ettől csak még tovább tüzelt Cagliarihoz utazik, ráadásul De Rossi és Perrotta nélkül lesz kénytelen szembenézni a kőkemény szardíniaiakkal. A…..
És akkor újra itt vagyunk Rorschachilag, keressük popp, ktn és Oarbeaskoa méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen és a…..
madan 2008.03.28 15:52:57