Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. M

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát az szuper, hogy az Emag a törvény szerint kötelező 14 napos elállási jogot megfejelte eggyel és náluk 15 napig küldhetjük vissza a nem tetsző cuccot, de talán jobb lenne, ha maradnának a minimumnál, viszont egyből visszaadnák az árát. Tibor 6 hete rendelt egy notebookot, 5…..
dr. M 2015.01.17 12:30:52
@Aureliano Buendía: Nem az ár miatt esett a választásom rájuk. Erőteljes kampánnyal indítottak Magyarországon, egy szervezett, profi cégnek tűnt. Tudtam, hogy nincs magyarországi telephelyük, ezért a reklámació nehézkés lehet, éppen ezért csak egy alacsonyabb áru mobil kiegészítőt vásárolt tőlük. Sajnos első használat után kiderült, hogy silány minőségű saját márkás (A+) termék, 2-3 napon belül vissza is küldtem.

Mostmár jól tudom, hogy messziről el kell kerülni az emagot és minden ismerősömnek is ezt javaslom
dr. M 2015.01.17 18:06:37
@a keresztényeket bántani tilos: Azért a paypal sem egy biztos megoldás. Kb egy hete átvertek ebayen, ragszámmal küldtek egy terméket, ami se értékben, sem tulajdonságban nem tükrözte az általam megvásároltat. Reklamáltam a paypalnál, ahol 48 órán belül választ ígértek. Azóta eltelt egy hét, se válasz, se pénz. Nem bizos, hogy valaha is látni fogom az ott befizetett összeget. 45 day money-back guarantee? Na persze
a T-től kapott információk alapján történő beállítás nem sikerült, keresse fel  a T-től kapott információk alapján történő beállítás nem sikerült, keresse fel a T-től kapott információk alapján történő beállítás nem sikerült, keresse fel a T-től…..