Regisztráció Blogot indítok
Adatok
usim.misu

0 bejegyzést írt és 207 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oké, nem az eszükért szeretjük az összeköltözős reality műsorok szereplőit, hanem pont azokért a beszélgetésekért (is), mint például ez itt, amiben Éden Naomi, a villa önjelölt méhkirálynője, és Éden Nóri, a csaj, akinek az ivararány szó legalább olyan idegen, mint az…..
Mert ismerik egymást korábbról, a Viasat 11-es rúgó, nőifutballos, foci eb alá forgatott műsorából, tessék:   ..
Gyásznap volt a vellában, amikor az ex-villalakók kiköltöztek, és nemcsak a szívfacsaró Robinett románc miatt, hanem azért is, mert mostantól újra az unalom posványába fullad a villalét. Jó hír, hogy már csak 2 napot kell kihúzni. Az előző esti bulika utózöngéivel nyitunk,…..
usim.misu 2015.02.28 23:15:18
usim.misu 2015.02.28 23:25:26
@jófej házisárkány: ez sok mindent megmagyaráz :D
Erről van szó, kéremszépen. Amikor már csak a végtelenített csicskag*cizés, meg Komisz kényszeres faroklóbálása töltené ki a műsoridőt, fel kell tuningolni a vellát néhány recyclingolt arccal, és máris jön a szerelmes turbékolás, a taktikázás meg a manipuláció, ahogy az a…..
usim.misu 2015.02.26 23:32:46
@Empty Bee: a kész érvek is megvolt :)
Folytatódik Laci és Edina vívódása, aminek keretében mindketten bevallják, hogy vissza akarnak jönni, és felismerik azt a fontos igazságot, hogy egyikük vissza is fog. Hogy mi lesz utána, azt talán csak a telejósdások tudják, az viszont biztos, hogy Dóri rosszalkodott, és ez a…..
usim.misu 2015.02.13 23:06:47
@MacákékIcukája: laci mondta dinkának, hogy "örök, amíg tart, érted?" erre gondoltam, hogy dinka hátha tényleg érti, mert az iskolahéten vetített robinnak, hogy a mátrixok jobban mennek neki, mint az 1x1.
usim.misu 2015.02.13 23:16:20
A mindig csodálatos Lilu celebrálja az összefoglalót, amitől a mezei néző cián kapszulára is haraphatott volna, annyira cefet unalmas is lehetett volna, de adjunk hálát az aranykezű és sasszemű villaszerkesztőknek, akik ebből a temérdek bélsárból is ki tudták meríteni a…..
Harag, gyűlölet, idegesítő kijelentések és nézetek, de mindenekelőtt a felelősségvállalás teljes hiánya jellemzi a villalakók mindennapjait. Talán a szerkesztők is látták, hogy ebből semmi jó nem fog születni (nem hogy normális összefoglaló), így szépen bedobták az új…..
usim.misu 2015.02.11 13:27:44
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a hangsúly itt a néhán van :)
usim.misu 2015.02.11 13:29:51
@encek: micsoda? a stílusa volt mókás, a témaválasztás hagy kivetnivalót maga után, ezen nem veszünk össze :)
na megyek mozizni, begyűjtöm a napi farmaranyat, sziasztok.
usim.misu 2015.02.11 15:11:43
@encek: jaaa, akkor megyek csomagolni, beköltözök a gyagyásak közé, majd szavazzatok rám, misu voltam, puszi :D
Az újabb tematikus hetet lezáró szavazás vészjósló eredményt hozott, a többség szerint ugyanis Fanni a legesélyesebb arra, hogy médiaszemélyiséggé váljon. De legalább ennek bekövetkezte előtt még vár ránk néhány biztonságos hét, ameddig csak egy BeleValó-ban…..
usim.misu 2015.02.09 13:47:01
@Krétagarbó: nem néztem a korábbi szériákat, csak ötleteltem
usim.misu 2015.02.09 13:54:58
@Csak ügyesen!: "Robin is az, ami: számító és sunyi, akinek senkivel sem sikerült még csak látszat érzelmi kapcsolatot sem kialakítani 3 hónap alatt. Ez meg szerintem elég gáz."
Mert a többiek nagy látszatbarátságai nagyon bejöttek: Dani-Zsuzsa, Dinka-Laci, Dórit is hogy szeretgették Fáncsiék, most meg ő a szemét. Szerintem robin módszere, hogy felületes kapcsolatokkal ellavírozik a döntőig, simán működik.
usim.misu 2015.02.09 14:10:02
@Csak ügyesen!: Sztem sem hatja meg ez robint. akinek itt kétségei vannak a saját ffiasságát illetően, az laci. ő adja elő a kigyúrt, tetovált, borotvált macsót, akinek a kisujját sem kell mozdítani, mert a csajok sorban állnak érte, aztán hogy becsicskult a csúnyácska dinkának, dinka madzagon rángatja. laci sznyóságai közé tudnám sorolni pl a büntetésmániáját, rögtön szemétkedik, amint módja van rá.
Már pont hiányoltam az újabb tematikus hetet, akkor kiderül, hogy az RTL úgy döntött, hogy egy zseniális húzással szembesíti az agyhalottakat, miért tökéletesen alkalmatlanok a hőn áhított tévés karrierre, és elnevezte médiahétnek ezt a vidámságot. Kellett is, mint egy falat…..
usim.misu 2015.02.05 10:14:49
Azt hittem, hogy egy keddi adás nem lehet izgalmas, mert ugye mi a tököm történhetne kedden. A kiválasztás lecsengett, egyre kevesebben vannak, azok is csak zabálnak, meg alszanak, mint az a bizonyos proverbális bunda. Már amennyiben a bunda alszik, de ebbe most ne menjünk bele. Szóval…..
usim.misu 2015.01.28 17:07:10
@Ruadhnait: bevallotta, hogy fájdalmat akart okozni dinkának, kamerák nélkül már konkrétan közveszélyes fáncsi
usim.misu 2015.01.28 17:09:30
@Magg.: nem tudom, daninál am mit jelent, hogy joghallgató? beiratkozott, aztán már az első félév végén nem kapott jegyet és nem ment vizsgázni? mert ilyet én is tudok...
A Szuperkontentet termelő iskolahét véget ért, Dennis lett a kiválasztott, viszont az paréj lerészegedésbe és a tanárok vegzálásába torkolló bankettről eddig egy szó nem esett, de még Dennis kiskorúvá degradálása sem kapott egy ötperces bejátszót, így most jó szerivel ezek…..
usim.misu 2015.01.27 17:05:54
@csicserierika: de itt a szerkik büntették deniszt, a dzsungelhéten meg zsuzsának kellett volna megoldani mindenki ellen egymagában, hogy a többiek teljesítsék a feladatukat úgy, hogy semmi nem volt a kezében. azt nem mondhatta, hogy rendben dinka, enyém a kiválasztójeled. most denisz ugyanúgy nem teljesített a heti feladatnál, mint akkor dinka, és elvettek tőle konkrétan mindent. dinkát se csípem, denisztől is rosszul vagyok, de ez így akkor sem fair sztem.
usim.misu 2015.01.28 00:32:56
@Belllaba: osztja az észt laci, hogy denisz megbukott az ötödikes anyagból, meg fáncsit próbálja alázni, hogy büszke lehet, hogy levizsgázott az ált. isk. anyagból, mintha laci legalábbis szín ötös lett volna. daninak is égés, hogy a nagy joghallgató lebőgött, és még egy ilyen fáncsi szintű nő is jobb volt nála, nagyon fáj neki.
Kezdem egy önvallomással: reality-rajongóként én komolyan azt hittem, hogy engem már nem lehet meglepni a szereplőválogatás terén, én már mindent láttam, hallottam, olyan agyatlan egysejtűekkel pedig úgysem lehet a hazai műsorokban találkozni, amilyeneket a Jersey Shore és…..
Végre iskolahét! A kiapadhatatlan lehetőségek mekkája, a prímszámokon való izzadás, a lírai műfajok fölötti teljes tanácstalanság és az elcsalt fekvőtámaszok csodás izgalmakat ígérő hete, ami meg a történelmet illeti, az igazi töltények abban rejlenek csak igazán. Ugye.…..
usim.misu 2015.01.22 11:59:03
@kismalacka: jaja, nem mintha fáncsi tiszta szívből szeretné deniszt. használják egymást, amíg megéri nekik, aztán pá
usim.misu 2015.01.22 12:07:22
@Spitzbauer: lacinak kell vki odabenn, senki nem maradt neki, csak edina. Dinka nem érné be pusztán barátsággal, meg barátja amúgy is van már - dani, robin, akikkel laci ebben nem versenyezhet -, így maradt a love.
Egy egészen érdekes öfi elé nézünk, amiben kivételesen nem a csicskagecifaszozás lesz a fő téma, hanem kedveskedni kell egymásnak. No meg elindul az iskola hét is, aminek a szintfelmérőjén jókat derültem. Teleszórom idézetekkel a hogyvoltot, mert megéri kiemelni a sok bődületes…..
usim.misu 2015.01.22 01:19:27
@Mert Csak: egyfolytában bagóznak, szerintem az már eleve büdi, ha az erős izzadás is általános nála, akkor eléggé az lehet
usim.misu 2015.01.22 01:25:08
@Morcz: pá
Bence nyitja fel a tegnapi és tegnapelőtti események szerelembuborékját és próbálja jobb színben feltűntetni Őstulok Lacit, hogy ő bizony leérvelte Zsut a párbajon, hogy joggal térhetett vissza ő meg hasonlók. Ami engem illet, szerintem borult a papírforma, bár azt is teljesen meg…..
usim.misu 2015.01.20 13:49:41
usim.misu 2015.01.20 13:51:01
@mézescsók: Edina igazsága győzött. Izgi, mi?
usim.misu 2015.01.20 17:34:29
@Magg.: Egyrészt kinek mi a lényeges, másrészt a te logikád mentén a magyar gyerekek sem igazi magyarok hetedik osztályig.
Lilu fekete miniben, Bencus a szokásos farmeringben kezdi a műsort, és ironizálnak menten, eddig minden párbaj rémesen szoros volt, mondják, de majd most. Az állás, mint kiderül, 52-48, már ha kerekítünk egy kicsit, ami nem áll túl messze az én általam jósolt 55-45-től. Ugyan nem…..
usim.misu 2015.01.19 15:23:33
@Csak ügyesen!: Szerintem ez a gyilkos tekintet annak tudható be, hogy sunyin négyszemközt kért bocsánatot, amikor már semmit de semmit nem számít. Az őszinteségét is megkérdőjelezem. Bent a villában azért ekézték zsuzsát hetekig, mert ez a paréj csak lapított, mint kaki a fűben, holott egy kettyintésben simán benne lett volna ő is, de úgy tett, mintha semmi köze nem lenne az egészhez. Aztán visszamegy a párbajról győztesként, bent ezt vmiért úgy veszik, hogy akkor nekik van igazuk, és kész. Lehet lapozni, laci a szent ember, mert ő bocsánatot kért. Hát kösz szépen.
usim.misu 2015.01.19 16:58:09
@belzebubó: Mondjuk fáncsit meg tudom érteni, ha a villa igénytelenje, a büdösbogár parádézna a kabátkámban, én is pipa lennék.
  A párbaj előtti utolsó összefoglaló, illetve utolsó előtti, technikailag, de a holnap esti műsor első fele amúgy is csak egyfajta felszopás lesz, semmi extrát nem lehet tőle várni, meg hát amúgy sem, hiszen a lakók élete kezd beállni egy olyan ritmusra, amiből őket…..
Bencusnak jól áll a kockás, ezt meg kell, hogy állapítsam, ingben, fosszínű farmerban közli, hogy mióta kiderült tegnap, hogy Zsu a pampulaszájú Lacibetyárt viszi ki magával a hóra, megfordultak a százalékok, de hát ki tudja, melyik versenyző van a fantomképcsalád tagjai alatt,…..
usim.misu 2015.01.17 04:41:31
@fischer001: szerintem az a baj, hogy a többiek nem teszik szóvá ezt. rettenetes, ahogy belemászik az ember arcába, és darálja: "demondjaddemondjad", "demostmiértdemiértdemondmeghogymiérthmmért?" wáááá
laci is alig tudja magát türtőztetni, kint már elcsattantak volna a pofonok.
usim.misu 2015.01.17 04:46:28
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát én laciból kinézem, hogy eljár a keze, azt nem írtam sehol, hogy bocsánatos bűn.
usim.misu 2015.01.17 05:03:12
@fischer001: szerintem zsu ott hibázott, hogy ezredszerre is próbálta előadni a verzióját, pedig látta, hogy nem fogják meghallgatni, ő mégis odament ezeregyedszer is és a cipője orrát nézegette, amíg a többiek gyalázták. nem értem, miért nem látta, hogy már vége, hogy helyrehozhatatlan, és hagyta volna a fenébe, edina meg veszekedjen azzal, akit ez érdekel. ez az egész marhaság két embert érdekel, dinkát meg danit, senki mást. edinát meg le kell oltani egyszerűen, amikor elkapja a gépszíj, kizárt, hogy a többieket nem irritálja, hogy egy mondatot nem lehet tőle végigmondani. azért lacitól is kapja az ívet emiatt folyamatosan. ha zsútól is ezt a fellépést látná, nem nőtt volna a fejére.