Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zitiiii

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen az "űrszekerek" sem maradhatnak ki a karácsonyi sci-fi karaván és utazó cirkusz truppjából, így némi szivárgás után a Star Trek Beyond első hivatalos előzetese szintén útra kelt. Korai ítélkezni, de a rendezőcsere ha feltétlen bizakodásra nem is, némi érdeklődésre talán okot ad.…..
A T5 új trailere megmutatja, ahogy a T-800 két generációja összecsap, illetve felfedi a sztori egy eddig nem ismert és fontos elemét: esélyes, hogy a SPOILERES csavar miatt többen fognak blaszfémiát sikítani, mint elégedetten csettinteni. Azt legalább már tudjuk, miért nyomják…..
Paul Feig egy interjúban elmesélte, hogy teljesen tisztában van a rajongók érzelmi kötődésével járó felelősség súlyával. Hosszan fejtegette a témát, érintve a gyermekkort, de a főiskolai élményeket sem hagyta ki. Egyúttal megfogadta, nem fogja a Szellemirtók-rebootot elbaszni. (Megj.: A rendező úr…..
aeon flux trailer: leviathan (????) 2015.03.17 19:31:00
Nem túl gyakori eljárás a rendezői koncepciókat igazoló trailer, amelyeket (többek között) azért gyártanak, hogy meggyőzzék a stúdiókat a rizikósabb filmötletek támogatásáról. Egy ilyen kis szösszenet alapján kapott anno zöld utat a District 9, de ide tartoznak azok az…..
aeon flux poszter: spectre (2015) 2015.03.17 18:32:23
Itt az első teaser plakát a 24. Bond fejezethez. Daniel Craig egészen összeszedte magát, nemde? (Le kell még írni, mit tegyetek ahhoz, hogy nagyobb legyen, mint a forgatás megkezdése előtt?) ..
Az aktuális Total Film címlapján Max és Furiosa feszít, a magazinban pedig három további, eddig nem látott képet hoztak le a filmből. Ezeket és a borító feliratok nélküli változatát az elolvasom után nézhetitek meg. A fotók kattintásra nagyobb méretben nyílnak meg. ..
Forog A törvény nevében második évada. A forgatáson ellőtt, klikkre megnövő felvételekről kiderül, hogy a megszőkült Rachel McAdams papucscsukát és szakadt nadrágot hord, míg Taylor Kitsch…..
A Sam Mendes rendezte 24. James Bond-kaland forgatása még javában zajlik, de a film hivatalos Twitter-oldalán ma napvilágot látott az első hivatalos fotó, bónuszként pedig egy rövidke videót is közzétettek az alkotók, amelyet kattintás után tekinthettek meg. A film világpremierje…..
Zitiiii 2015.02.12 09:47:32
Néhány szerencsés már a Berlini Filmfesztiválon vethetett egy pillantást a Netflix legújabb sorozatára, amely majd március 20-án debütál a teljes első évaddal. Ennek örömére készült el ez az új trailer (és poszter), ami egy újabb presztízsdarabot sejtet a kiváló Damages (A…..
Zitiiii 2015.02.11 08:56:15
@Olifat: Szívemből szóltál, tegnap pont ezt kezdtem el begépelni, csak egyszerűbb szavakkal - ha nincs benne jó pasi (nem feltétlenül kockahas, csak karakter legyen) nem nézek sorozatot - csak féltem, hogy sekélyesnek tűnök. :)))
A méregdrága Super Bowl spot után berobogott a Halálos iramban hetedik felvonásának legújabb, három perces előzetese, amelyben Jason Statham kóstolgatja Vin Dieselt. Robbantgatás, ökölharc, repkedő kocsik. Jó reggelt fiúk, viszlát fizika! ..
Zitiiii 2015.02.05 10:35:58
@E900: ki? ki? kicsoda?
Zitiiii 2015.02.05 10:36:32
@Zitiiii: nem vettem észre, nagyon a pasikra koncentráltam.. úgy értem a kocsikra!!
Zitiiii 2015.02.05 10:43:34
Ez most vagy valami, vagy megy valahova - mondja a viccben a székely bácsi, mikor életében először lát teknősbékát, és én is hasonlóan érzek a Wachowski-testvérek életművével kapcsolatban. A minden tekintetben nagyszerű kezdetek után (Fülledtség, Mátrix) a kapcsolatunk…..
Zitiiii 2015.02.05 09:38:02
@vargatom: otthon 3d-ben, sok borral tökéletes lesz.
A régi T-800-as új poszteren feszít, ami kattintásra megnő. UPDATE: Ahogy kitoltam a posztot, befutott egy tévészpot, amit a hajtás után tekinthettek meg. Köszönjétek a Super Bowlnak. ..
Josh Trank (Az erő krónikája) meglehetősen érdekes dolgokat nyilatkozott a javában készülő Fantasztikus négyes-újrával kapcsolatban. Szokatlan dolgokat. Olyasmiket, melyek ritkán merülnek fel egy szuperhősmozi kapcsán: a rendező ugyanis hard sci-fihez hasonlította a balesetet…..
Miután a Disney sikeresen röppályára állította a Lucastól megvásárolt Star Wars-filmeket, figyelmét a Lucasfilm másik leghíresebb portékájára irányította, melyet 2013-ban vásárolt vissza a Paramounttól. Mióta az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága 2008-ban közel…..
Zitiiii 2015.01.28 09:09:05
@Zalaba_Ferenc: ez most nagyon furcsán fog hangzani az én számból, és később le is tagadom, de nem (csak) a kockahas teszi a férfit férfiassá... :))
Liam Neeson verhetetlen: az Elrabolva 3. harmadik hete vezet, igen hamar meghozva 2015 első 200.000 nézős kasszasikerét. A premierek közül a Mortdecait látták a legtöbben, ám A mindenség elmélete tett igazán mély benyomást, remek, harmadik helyet érő nyitányával. Az Annie a…..
aeon flux ultron birodalma 2015.01.26 13:00:00
Szép kis csapat gyűlt össze az új Empire címlapján, na de hol van Ultron? Ó, hát az előfizetői borítón, természetesen (lásd az "elolvasom" után!)...
Zitiiii 2015.01.27 08:26:08
@HavasiG: köszi! felzárkóztam! :)
Tamponos jelenet nem lesz benne, de a 18-as karikát így is megkapta, mert nehogy már bondage-ra és nyögdécselős Beyoncé-nóták élvezetére neveljük a 16 éves lányokat! ..
Kiálts Stathamet és Neesont, megjelenik Pierre Morel (A szállító, Elrabolva). Továbbra sem tűnik úgy, hogy a Gunman történetének bonyolultsága meghaladná egy faékét, de efféle bűnös élvezettől nem is várunk mást. Lehet kérem fanyalogni, de Sean Penn félgőzzel huszonhétszer…..
A Szemfényvesztőket is elérte az egészen szórakoztató és mérsékelten komolyan vehető filmek sorsa: a jövő nyáron, egészen pontosan június 10-én debütáló folytatást kap. A fenti fotón rögtön feltűnhet két új arc, illetve egy régi hiánya, hiszen Isla Fisher a harmadik Borat-bébi szíve alatt hordása…..
Zitiiii 2015.01.19 12:33:43
@SoZi: váháháhá

Nekem tetszett az első rész, szórakoztató volt.
A tavalyi eresztésű belga-amerikai koprodukció előzetesét bár tavasszal-nyáron jó néhány film felvezetéseként megnézhettük a magyar mozikban, a hazai premier dátuma végül idén február 19-ére került. A film az azonos című, 2008-as flamand alkotás remake-je, és mindkettőt…..
A pletykák igaznak bizonyultak: Scarlett Johansson játssza el a Páncélba zárt szellem (Ghost in the Shell) élőszereplős változatának főszerepét, írja a Variety. Valószínűleg a lökést a Lucy globális sikere adta, ugyanis a GitS mesterségesen tuningolt főhősnője is hasonló természetfeletti…..
James S.A. Corey magyarul is olvasható bestseller-szériájából (Leviatán ébredése, Kalibán háborúja, Abaddon kapuja) készült a SyFy eddigi legdrágább sorozata, amelyben az emberiség már meghódította a Naprendszert, de már épül a határainkon túlra induló monumentális hajó…..