Regisztráció Blogot indítok
Adatok
avada

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Semmiképpen sem mehetünk el szó nélkül Magyarország talán legismertebb golyóstolla, az ICO Signetta mellett. Régóta adós vagyok ennek a típusnak a bemutatásával, és most jött el az ideje, hogy a tettek mezejére lépjek. (Ha érdekel, hogyan gyártják a Signettát, nézd meg ezt a videót.) Biztos…..
Egy kis történelem 1943.06.10-én szabadalmaztatta Bíró László József, a golyóstoll egyik atyja azt a technológiát, amelyre a mai golyóstollak működése is épül. Méltatlanul kevesen tudják, hogy igen jelentős szerepe volt a folyamatban egy Goy Andor nevű úriembernek is. Neki nincs külön Wikipedia…..
Masszív össztűz alá került a Facebook egy közelmúltban napvilágra került eset miatt, miután gyermekvédelmi csoportok lelepleztek egy olyan "A pedofilok is emberek" feliratú Facebook oldalt, melyen egy felnőtt ballonkabátos férfi követ egy kislányt a sikátorban. A Facebook…..
avada 2012.08.28 18:11:53
@babel: Nem hinném. Hogy bizonyított lenne. Sőt tuti. Csak akkor nem lehetne más a pedo, hogyha genetikai komponense is volna, de ezt még nem vizsgálta senki. A homokosoknál is még csak annyira jutottak, hogy nagyon valószínű. Ezzel még kevesebben foglalkoztak.
Szerintem sokkal valószínűbb, hogy egy a személyiség zavar szintű dolog.
avada 2012.08.29 11:06:14
@babel: Csak akkor lehet 100%, hogy olyan amilyen, hogyha tényleg genetikai a dolog. És te korábban abszolútban beszéltél.

Nem csak a bosszú, hanem a démonizáció és a félelemkeltés is problémás. Lassan már mindentől félni kell...

A társadalom is elkurvult az tuti, de a kormányzati és gazdasági rendszer is bőven selejtes...
A szép júniusi napon a 61 éves asszony belépett a Mariettában (Georgia állam) álló Kenneston kórház ajtaján. Mellrákjának eltávolítása után 10 MeV (mega-elektronvolt) energiájú elektronsugár-kezelést írtak fel neki, így ezen a napon a kórház új terápiás…..
emailben kaptam, jópár felkiáltójelet kiszedtem, mert irritált.. a poszt közepén a gyógyszerészek reakciója erre az elmebetegre. AMBROSIUS László írása : "NaCl" ! Döbbenetes ami itt és most folyik 2010. 11. 17. Az emberek nem törődnek ezzel, fel sem fogják és el sem hiszik....pedig…..
A Vice City az egyetlen GTA, amelyhez nem volt szerencsém (Szerintem a GTA 1 a legjobb, utána a S.A.), így nem tudom mennyire lesz meglepő mindenkinek az, amit "Dinnye" küldött nekem.Barátom mutatott egy érdekességet a GTA vice city-ben, ami este 23-24 óra környékén látható…..
avada 2008.02.04 16:55:50
Freddy! Még nem játszottál a Vice city-vel? Pont a legjobbat hagytad ki.
Szerintem sokkal jobb hangulata van mint a SA-nak. Ezzel sokat játszotta csakúgy céltalanul is. Csak két dolog van ami nem jó benne. Az egyik a vízbefulladás, a másik meg az hogy kicsit ugrik Tommy és nem mászik át az akadályokon. Ami a kamerát illeti az meg a SA-ban sokkal
sz@rabb, idegesítőbb volt. Egyébként fel nem bírom fogni hogy a játékkészítők miért nem csinálnak kocsi mögé rögzített kamerát, vagy olyat amelyiknek kicsi a kilengése vagy konfigurálható. Nagyon utálom amikor kanyarodok és nem látom merre megyek a hülye kamera miatt.