Regisztráció Blogot indítok
Adatok
luro

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem úgy sikerült a január, ahogy elterveztem. Egy komoly tüdőgyulladás kötött ágyhoz, majd az áradó, besárguló Duna tette érdektelenné a gumihalazást. Aztán megérkezett az igazi tél! De milyen! Emlékszem, utoljára harmadikos gimnazista koromban láttam ilyennek a Dunát. Akkor…..
A dán, norvég, és svéd halászati miniszterek 2011. november 23-án szerdán összeültek Stockholmban, hogy aláírják azt a megállapodást, mely betiltja a kifogott halak visszadobását a Skagerrakban. A Skagerrak egy tengerszoros Norvégia délnyugati partja, Svédország nyugati partjai,…..
luro 2011.11.25 07:53:47
Sajnos nem garanciális...
    Aki nem ismeri Józsefvárost, annak tud nagy meglepetéseket okozni (meg aki ismeri, annak is). És nem csak fülemülefüttyös ligeteivel, hanem az ingatlanpiacával is. Míg sokan meg vannak győződve róla, hogy "nyolcker=gettó", az egyik végében…..
luro 2010.05.26 14:08:35
@Rain: ezért kapsz egy fél fruttit :)
Sportpszichó Visszavonulás! 2010.05.22 18:12:00
Mostanában elég sok hír volt visszavonuló, esetleg visszatérő sportolókról. néhányuk önszántukból teszik meg a lépést, néhányuknak közbeszól valami (sérülés, betegség…), de az élmény nagyjából ugyanaz, itt egy cikk arról, hogy hogyan is küzdenek meg vele.…..
Az Újpesti vasúti híd lezárása valamiért annyira szíven ütötte a BKV vezetését, hogy a cég rendszeres hajójáratot indított az átjáró nélkül maradt bicikliseknek és gyalogosoknak. A hídpótló alig több mint egy hónapja szeli a habokat, de már egy járatritkításon is…..
C.B. azt hitte, fittyet hányhat a globális gazdasági világégésre és cipésznél próbálkozott. Vesztére. Hiába érezte a veszélyt, amikor alászállt a setét pincébe, nem tudta hova tenni a villogó piros transzcendens POZOR-feliratot: Tavaly, lévén carriebradshawsan cípőmániás,…..
luro 2008.03.10 10:29:05
Van, aki csak most vette észre, hogy a Pannon mostanában értesítés nélkül emelgeti tarifáit. Nem is került volna be a levél, ha nem 100%-os lenne a meglepetés:Jómagam több, mint 10 éve vagyok (voltam) a Pannon GSM hűséges, és elégedett előfizetője. Az elégedettségemnek az évek…..
Tigris barátom hirtelen magányra vágyott, ezért hipp-hopp elrepült Szíriába, ahol pár nap Damaszkusz után elbumlizott Palmyrába, a sivatagi romvárosba. Itt jött az ötlet, hogy elmenjen horgászni egyet a felduzzasztott Eufráteszre. Közben folyamatosan SMS-ezett nekem, ezekből az…..