Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Camoranesi90

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zsinórban kilenc bajnoki címet nyerő Juventus Andrea Pirlo személyében új edzővel, s némileg átalakult kerettel vág neki az olasz bajnokság 2020-21-es szezonjának. A koronavírus járvány miatt a bajnoki rajt majdnem egy hónappal későbbre került, s mivel az átigazolási időszak is csupán október…..
Camoranesi90 2020.09.20 22:12:52
@venember83: nagyjából ez a 3 személy eddig aki picit a többiek fölött teljesít, de csapatként vagyunk egységesek. Frabotta nekem kellemes meglepetés volt, ha jönne tőle mevvsenkent 3 érdemi beadás, simán jatazatnam Sándor alternatívájaként.
Camoranesi90 2020.09.20 22:38:37
@juve28adam: egyetértek, kiegeszitve azzal hogy ez a gyors támadasra és azonnali labdaszerzesre épülő játék szeirnem bernabol is kihozza ami rejtve van, Sándor, dybcsi meg látványosan fogják tudni hozni magukat. Egy jó csatár mindenképp kell még, de erre a felfogása moise kean nálam nem lenne rossz "vétel"
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
Meg is van a Juventus új edzője, a klub hivatalosan is bejelentette, hogy az U23-as csapat élére nemrég kinevezett Andrea Pirlo veszi át a Maurizio Sarri menesztése nyomán megürült kispadot az első csapatnál. "Andrea Pirlo a Juventus új edzője. A Brescia tartományban, Fleróban született 41 éves…..
Camoranesi90 2020.08.08 21:04:54
@Andras74: 36 éves lesz a következő szezonban, stabilan mar reg nem hozza azt a szintet, akár elfogadjuk ezt, akár nem. Ha be tud állni Pirlo mögé, akkor nincs baj, de nem jellemző rá hogy ne helyezze magát az edző vagy a csapattarsak fölé. Így meg mindegy ki áll a kispad előtt.
A Juventus mestere nem tudott megnyugtató információval szolgálni a sérült hátvédek tekintetében, ám véleménye szerint megfelelő alternatívák állnak rendelkezésre a Lazio elleni meccsre. „A Lazio fantasztikus szezont fut, és bizonyította az együttes, hogy nagyszerű csapatot tud alkotni. Egyetlen…..
A Juventus egykori középpályása, Alessio Tacchinardi részben védelmébe vette a Juventus aktuális mesterét, s talán nem meglepő módon a játékosokat okolta az elmúlt meccsek visszafogott teljesítményéért és az ezeken elért eredményekért. A középpályás a TuttoJuve munkatársának beszélt a csapatot…..
Camoranesi90 2020.07.17 11:17:36
@venember83: Meg nem is elegáns elvitetni vele a balhét. Főleg, ha még ezzel együtt is lesz év végén valamilyen sorozatban győzelmünk. A bajnokság úgy gondolom, és remélem, hogy ezzel az utolsó 3 meccses intermezzóval is megvan, meglesz.

A Bl-re meg jelenleg sincs kisebb v nagyobb esélyünk, még ezzel a jelenlegi lebonyolítással sem. Ott amiben bízhatunk, hogy a franciák 3-4 hónapja nem láttak éles meccset, csak tv-n keresztül. Ha ott túljutunk, utána történhet bármi.

Hülye év ez minden tekintetben, de ha ő marad az edzőnk, akkor viszont nem ártana az ő kérésére igazolni. (Nincs előttem Kulusevski sztorija sem, de az Arthur-Pjanko csere még friss), jó lenne ezeket edzői véleményezéshez kötni.
Camoranesi90 2020.07.17 12:50:47
@Andras74: Világos, de egy ideális világban, az edző mindig a játékos ok fölött állna. Még ha tudjuk hogy a gyakorlat mutatott már mást is...

Nálam ez úgy néz ki, hogy van egy adott keret, amihez ha hoznak egy edzőt, akkor azt nyilván azért teszik mert illik az elképzelése és a tudása, vagyis összességében a munkája a klubhoz.

Nyilván, ha valakit idehozok, azért teszem hogy nyerjünk, és ha egyértelmű, hogy az edzőhöz a keret nem kompatibilis, akkor alakítunk rajta, vagy más edzőt választunk....

Ne nyúljunk messzire, gondolom ha fix lesz Ragnick bejelentése Milanoban, ne legyen kétségünk, hogy meg fogja kapni az általa kért Szoboszlait és a másik 3-4 kiszemeltet, és ha módjában áll, akkor a fölösleget ki fogják alóla tenni. Én legalábbis így járnék el.

Nem tudom elképzelni, hogy tavaly Sarri azt mondta volan hogy jövök, történjen bármi az igazolási piacon.

Szerintem Alonso, Jorginho és Lukaku is ha jól emlékszem alapvető kérése lett volna az öregnek, szó volt Rakitic megsszerzéséről is, ahogyan kezdetben Dybalaát abszolút le akarta passzolni. Mint tudjuk ezek közül nem valósult meg semmi sem.

Nyilván, nyakunkon maradt Khedirától Rugánni-ig mindenki, és - nem ismerve a most heti hétfői City elleni fellebbezett döntést - félt a vezetőség a pénzügyi fairPlay megszegésétől is. De ezt még egyszer nem játszhatják el, mármint Paratici és Nedved, mert ha az öreg következetes, és most sem igazolnak neki, akkor már csak becsületből is fel kell állnia, függetlenül az idei év eredményeitől.
Camoranesi90 2020.07.17 19:07:47
@Andras74: de, nyilván Conte anno kapott neveket, akiket tuti ő akart, mondjuk más polc volt mint a szurkolói listák...Pelus, Giaccherini, Padoin...
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Camoranesi90 2019.07.25 08:45:23
@del pipi: Ideális esetben egy játékos sem nőhet az edző fölé, soha. Ronaldo nyilván más ebből a szempontból is, de engem speciel az nem zavar, hogy akar, sokkal rosszabb lenne, ha az jönne le, hogy nem érdekli az egész. dybcsi szokott jókat hisztizni, ha lecserélik, amit én amúgy, mint felfokozott állapotban lévő, bizonyítani akaró srácot, még értékelek is. Az már más kérdés, ha 65-70 perc alatt nem sok vizet zavar, akkor meg vegye tudomásul az edző döntését.... :D

Ronaldora visszatérve, inkább abban lehet majd itt a baj, ha idővel, - és ettől nem vagyunk már messze - lépnie kellene kettőt hátra, mert ő, ha tudatosan menedzseli az utolsó pár évét, 2./3. opcióként is sokkal jobb lehet, mint néhány ellenfelünknél az aktuális első opció. Viszont 1. opcióként könnyen görcsös lehet ettől nemcsak ő, hanem mindenki a csapatban, ha jön neki egy rosszabb hullám. Ráadásul sokkal nehezebb lenne ellenünk egy védelmet felépíteni, akár bajnoki, akár nemzetközi szinten is, ha nem lenne evidens, hogy minden labda őt keresi.
Camoranesi90 2019.12.09 11:47:00
@del pipi: én jobban örülnék ha továbbjutnának. Több felé kell figyelni. Conte egysorozatos edző, ha nincs bl, akkor rába*zhatunk nagyon könnyen.
„Egy edző következetességet vár el a csapatától, ebből pedig hiány volt mostanában fizikailag és mentálisan. Voltak nagyon jó pillanataink az adott meccsen, aztán pedig jöttek a passzivitás nehezen megérthető pillanatai.” - értékelt a mester a Sky Sport Italia munkatársának a csapat sorozatban…..
Camoranesi90 2020.07.16 13:39:37
@Delpiero10: Mondjuk ez az Atletico ellen csak Ronaldo miatt jutottunk tovább nálam nagyon barokkos túlzás...Töbször is volt szerencsém megnézni a meccset, (egyébként a tavalyi szezonból 2 v. 3 meccset archiváltam, ez az egyik) szerintem aznap összességében is kiemelkedő volt a csapat, különösen a védelembe visszahúzódó Emre Can, vagy a szerintem aznap élete meccsét játszó Bernardeschi, de nyilván Ronaldo neve van ott mind3 gólnál...

Továbbra is azt mondom, hogy nem a bagóssal van a legnagyobb baj, sőt, ha év végén kiadják az útját, kvázi megtéve őt a kizárólagos felelőssé, de más változás nem lesz (igazolás-politika) akkor szerintem lényegtelen ki ül a padon.
A Juventus emlékezetesnek aligha nevezhető produkciót nyújtott az Atalanta elleni, 2:2-es döntetlennel záruló mérkőzésen, ám a megszerzett pont rendkívül értékes, hiszen a címvédő ezzel 8 pontra növelte előnyét a tabellán, s hatalmas lépést tett zsinórban kilencedik bajnoki címe felé. A házigazda…..
Camoranesi90 2020.07.16 08:13:47
@babo0410: De, ők is 4 naponta nyomják, csak ők éhesek, mi meg jól vagyunk lakva. Ennyi. Ott van koncepció, itt meg az utolsó 30 percben behúzott farpofával figyeltem minden Sassuolo támadást, ha átjöttek a félpályán. :D

Nincs szerintem ellentétes álláspont abban a tekintetben, hogy a védekezés mint olyan tegnap nem valósult meg. Támadásban voltak pillanatok, amik emlékeztettek focira, Pjanic-Danilo szöglet-kombó, Berna-Rabiot beadás+fejes, Dybala első pár labdaérintése ami így hirtelen egy alvást követően beugrik, de a másik oldalon botrányosan alul teljesítünk. És Egri ritka nagy köcsög alapjáraton, de abban igaza van, hogy ennyi gólt nem szoktunk egy szezon alatt kapni, még akkor sem, ha új a védelem egy-két tagja, meg sérülésekkel tarkított a szezon.
Camoranesi90 2020.07.16 08:28:49
Amin még elgondolkodtam, hogy ha bajnokok leszünk, ha nem, (bár innen 5 forduló alatt én még most sem tudom elképzelni, hogy ne lennénk), sem tőlünk sem az Atalantától nem látom, hogy bárki akarna játékost igazolni majd.

Ami rájuk nézve hízelgő, mert úgy képesek (lassan, de biztosan kijelenthető) ha nem is világ-színvonalon, de nagyon magas szinten stabil minőséget hozva eredményesen és közönség-csalogató módon játszani, hogy nincsenek igazi "nagyneveik", klasszisaik, mármint átigazolás-piaci szempontok szerint. Mindezt úgy, hogy az utóbbi évek legjobb játékosai közül Caldara, Kessié, Mancini már vagy nincs ott, vagy ugyan ott van, de simán épített fel Gasp mester helyettük kompatibilis alternatívát.

Tőlünk meg ki vinne el ilyen túlfizetett, kiöregedő, jóllakott motiválatlan játékosokat, csakígy hirtelen felindulásból, de :Khedira, Higuain, Rugani, Bernardeshci, Costa, Danilo, De Sciglio, Matouidi - Pjanicot nem írom mert őt a könyvelésnek sikerült továbbadni, Ramsey valamiért nem opció az öreg bagónál, Ronaldorol írok minden nap, tudjátok hogynem a kevencem,Chiello meg Buffi együtt meg kb 80 évesek, Bonucci meg az elmúlt 10évbenakkor volt pöpec, ha a két nagy öreg mellette, Buffon meg mögötte megteremtette a biztonságot.

Ha most felkérnének GM-nek a csapathoz, függetlenül attól hogy ki lesz jövőre az edző, lehet hogynemet mondnanék. De szerencsére nem fognak felkérni :)
Cristiano Ronaldo folytatni kívánja pályafutását a Juventusnál, bár a napokban felreppentek egyes pletykák, amelyek a PSG-vel hozták hírbe a portugál csatárt. A 35 éves csatár nagyszerű formát mutat a szezon újrakezdése óta, és kész új rekordok beállítására, így például célja megelőzni Felice…..
Camoranesi90 2020.07.14 12:47:45
@pedronegroo: abszolút egyetértek.

Nyilván szubjektív, de én nem örülök, hogy itt van, vagyis, azzal nem lenne bajom hogy itt van, ha tudna engedni az egó-ból, meg mondjuk ugyanúgy padoztatható/kiegészítő státuszra váltható lenne, mint Giorgio, vagy Buffon. De mindenki tudja, hogy ő nem fog tudni visszalépni. Az meg minden lesz a csapatnak, csak jó nem.

Szerintem idén is többször volt teher, mint áldás, hogy állandóan a pályán kell tartani, védekezésben teljesen súlytalan és motiválatlan, támadásban pedig ár/értékben többet költünk rá, mint amennyi hasznot hajt nekünk - és most szigorúan a pályán mutatott teljesítményt minősítem, nyilván, pénzben meg merchandising tekintetében lehet többet profitál belőle a csapat, mint a bajnoki címekből vagy a tv-s jogdíjakból... arról nem beszélve, hogy amikor Sarri tökös volt és levette, ment a duzzogás meg az öltözőbe futás pacsi nélkül. A 11-eseket meg kevesebb showtime és terpeszbeállás nélkül, de Dybala vagy Pjanic is begurítaná hasonló százalékban...

Ha vissza tudna lépni, és olyan szerepben találná meg magát, mint anno Giggs vagy Iniesta az utolsó szezonjaiban, akkor mentorként, padról beállva 2-3-4 jó éve is lehetne, de a fizetése már a mostani szerepéhez viszonyítva is irreális, arról nem beszélve, hogy az ugyanannyit, vagy még több melót lerakó játékosaink az ő bérének töredékét kapják (tudom, azok sem ki pénzek, de minden viszonyítás kérdése).

Szóval én pénzzé tenném, még most, mert ha jön egy nagyobb szakadás vagy más jellegű sérülés, már pénzt nem látunk belőle.
Camoranesi90 2020.07.15 08:40:28
Nagyjából @del pipi: kommentjétben van az, ami az enyémből kimaradt. Én ezt tudom neki felróni,semmi mást, de a csapategység, a felelősség és a teher elosztása nálunk valahogy minidg különösen jól meg volt oldva, (nyilván, nem tudok visszamenni Platini vagy korábbi érák Juventusáig, mert arról maximum cikkek vagy archív felvételek tudnának nekem segíteni) de akár a Del Piero-s Trezeguet-es korszak, akár a B-be lesorol, majd onnan feljutott csapat, és az utána következő Contés és Ronaldo előtti ALlegris csapatban is több olyan játékos volt, aki elő tudott állni, ha vezérnek kellett lenni. És azt akkor mindig ösztönösnek éreztem, legyen az hátul a nagy hármas és Buffon, vagy ihletettebb szezonjaiban Marchisio vagy Vidal, a nagy 2015-ös BL menetelésben Pogba vagy Tevez.

Itt most tényleg elég, ha egy-egy támadásépítést megnéztem, Cuadrado, vagyaz amúgy sem a labdát a fülén pörgető Matoidi sprintel Ronaldo felé egy-egy azonnali passzért, és ezt ha én észreveszem a Tv elől, akkor ez az ellenfélnek sem okoz nehézséget.

Statisztikákra időt és energiát nem fordítva, de talán @JuventusFanatikus: kolléga kommentjéből is kiderül, de én olyanra sem nagyon emlékszem, hogy ennyire egysíkú legyen a góljaink eloszlása. A középpályánk, a szélsőink és a szélső védőink gyakorlatilag gól-nélküliek ebben a szezonban, Rabiot múltkori gólja azért is esett különösen jól, -azon kívül hogy szép volt - mert egy picit visszaröpített egy egy Pogba-Vidal-Marchisio által akkor rendszeresen jövő hasonló megoldásához.

Egy szó mint száz: megkockáztatom, hogy Ronaldo hiányában Bentancour, Rabiot, Cauadrado, de még akár Berna is (he nem is sok góllal) de gólokkal venné ki a részét. Dybcsi meg simán gurítana 30-at, ha ő lenne az alfahím. De nyilván ez az az elmélet, amit nem tudunk alátámasztani semmivel, max azzal, ha Ronaldo elmegy, vagy féléves/éves sérülést összeszed.
Merih Demiral ismét teljes edzést végzett a januári térdsérülése óta először. A török válogatott egyéni, testre szabott edzésmunkát végzett eddig, amelynek a célja a felépülés volt, ma azonban a klub nyilatkozatban adott hírt arról, hogy most már ő is a csapattársaival dolgozik. Merih Demiral…..
Az Atalanta ellen sosem szégyen a döntetlen, ezt megtanulhattuk az utóbb időben, ugyanis amióta a bergamói együttes vezetőedzőjét Gian Piero Gasperininek hívják, azóta a Juve mindössze négyszer győzött, ötször pedig pontosztozkodás lett a meccs végén (ezek a statisztikák csak a bajnokságra…..
A bajnoki címvédő Juventus ahelyett, hogy a Lazio vereségét kihasználva tíz pontra növelte volna előnyét, meglepő vereségbe szaladt a San Siróban, s ma este a szezonban kiváló formát mutató Atalanta csapatát fogadhatja az Allianz Stadiumban. A bergamói csapat, azon túl, hogy az Intert beelőzve a…..
Camoranesi90 2020.07.11 22:47:22
@Zombijuve: a bajnoksághoz meg ezen kívül buknunk kell legalább 2 meccset, annyit meg nem fogunk, meg így sem hogy gyök alatti minőségű a játékunk...De a bl, főleg iden, az atalanta sorsolása mellett , remélem sikerül nekik
Ahogyan az a tegnap sikerrel zárult orvosi vizsgálatok után várható volt, még a most záruló pénzügyi évben megvalósult a Pjanić-Arthur Melo csere, s a katalánok brazil játékosa a Juventusnál, míg a bosnyák középpályás az FC Barcelona kötelékében folytatja pályafutását.  Kora este előbb az FC…..
Camoranesi90 2020.06.30 11:57:17
Srácok, ha már taktika: Szerintem, amíg Sarri az edző, és Ronaldo helye bérelt, addig én nem látom hogy értelmezhető felállást, vagy a felállásra épülő taktikát tudnánk (de nem csak hogy mi nem, azok sem, akiknek ez a szakmájuk) rajzolni, vagy alkalmazni.

Ronaldo "kötelező-játszatása" gazdasági és marketing szempontok alapján nyilván szükséges, de csatárként nem érünk vele 10 fillért sem, szélsőként meg nincs benne egy egész szezon, mert legyen akármilyen is a munkamorálja, fölötte is eljár lassan az idő, és szélen futni, védekezni is kellene. Ez meg már nem működik, nem véletlen az sem hogy a 4 tüdejű Alex Sandro is csapágyas....

Ha CR csatárt játszik, akkor Higu/Dybcsi elől, ha szélső, Costa vagy Berna elől veszi el az egyik helyet. És tervezzen akkor bárki ilyen, minden koncepciót mellőző támadósor mögé középpályát, úgy hogy ősztől a jelnelegi infóink szerint van Khedira, Ramsey, Rabiot, Matoudi, Benta, Arthur hatos.Ahol az első kettő állandóan sérült, Matoudi sutasága miatt hosszú távon szerintem nem pályán tartható, Bentának - ne legyen igazam,- a karmesteri pálca szerintem nem illik a kezébe, Rabiot meg pszichésen vagy mentálisan, (kinek hogy tetszik jobban) kevés ide. Arthurt meg nem láttam annyiszor sem játszani, hogy egy ilyen félmondattal elrendezzem....

Kulusevskit láttam párszor, ígéretes is, szélen a kötelező Ronaldo balszél miatt akár működhetne is vele a jobbszél, de arra eddig is itt volt Costa, Berna, vagy Pumukli...És ha a fentieket végiggondoljuk, ő volt az akire már decemberben költeni kellett?

Egyedül az a szerencsénk, hogy a 4 tagú védelemből szerintem 2 pozícióra (De Ligt, Bonu, Chiello, Demiral) cserékkel együtt is, bal szélen meg Sanyival a kezdőre megvagyunk. Kellene viszont 1 csere balhátvéd, és 2 normálisan működő jobbhátvéd. (utóbbiból pedig a piac szűkössége alapján már csak ha egy is lesz, megemelem a kalapom)

Ezek alapján én ezt a keretet FM-ben sem tudnám két szezon alatt rendbe rakni, nem hogy egy nyár alatt. Nyilván, történjen bármi, a csapattal kelünk, fekszünk, de én Ronaldoban már nem látom (sőt, én sosem láttam) a vezérbikát, és nyilván az idő fogja majd igazolni, de a pályán nem tett hozzánk többet, maximum a körítésen meg a profiton tudott emelni, de azt meg szurkolóként, nem tudom sem a játék elé/mellé helyezni, mert egyszerűen nem érdekel, hogy több lett a csapat bevétele, vagy szurkolótábora, követők száma. Sarri ugyanígy mellényúlásnak tűnt érkezésekor is, és nálam most sem bizonyított még. Nagyon nagy Allegri fanatikusként én akkor is ekéztem ezt a döntést, de azt nem látom jónak, hogy őt ide visszahozzuk.

Egyedüli "szerencsénk", hogy BL-t nyerni alapból sem egyszerű, idén meg tényleg kb. egy egynapos karácsonyi teremtorna hangulata lesz az augusztusi lebonyolításnak, a bajnokság meg a többi csapat balfaszkodásának köszönhetően kb. megint meg lesz, és lesz mire hivatkozni, hogy ez az év sem volt hiábavaló.

Ha lehetne 3-at kívánni, Sarrit lecserélném Simone Inzaghi-ra, Cr-t érdemei elismerése mellett elküldeném valamelyik Ameriaki csapathoz levezetni (vagy ha a pletykák valósak, lehúznám a Chelseat... :D) , és Paratici kezéből kivenném az igazolásokat... Ha ezek megtörténnének, lehetne érdemi vita vagy ötletelés arról, hogy mi lenne a jó, a helyes taktika, meg lehetne érezni a Juventus életérzést, amit az elmúlt években nagyon ritkán sikerült megtalálni....Ha ma lennék 9-10 éves, nem a Juvénak szurkolnék....
A hírek szerint nemrég lezárult Arthur Melo és Miralem Pjanić orvosija, így várhatóan hamarosan hivatalos bejelentésre is sor kerülhet. A futballisták állapotát a J Medical falai között vizsgálták az egészségügyi szakemberek, a bosnyák futballista kivizsgálását pedig a Barcelonától érkező…..
A Juventus utánpótlás-nevelése korántsem tartozik a világ legjobbjai közé, nagyon ritka az, hogy olyan játékost tudhatunk a csapatban, akit saját nevelésnek nevezhetünk, és még a minőségről még csak szó sem esett. Ebben a részben a 2000-es évtől kezdve azon játékosok életútját mutatjuk be, akik…..
Maga a Lyon elnöke, Jean-Michel Aulas beszélt arról, hogy nagyon szeretne üzletet kötni a Juventusszal. Megemlítette, hogy nyáron próbálta Blaise Matuidit az OL együtteséhez csábítani, de nem járt sikerrel, azonban a következő mercato során ismét megpróbálkozik a francia világbajnok megszerzésével.…..
A Juventus nehezen értelmezhető, nehezen elfogadható teljesítményt nyújtva szenvedett vereséget az Olympique Lyon otthonában, így az európai babérokról álmodozó zebramezesekre nehéznek ígérkező visszavágó vár Torinóban. "Az első félidőt teljesen elhibáztuk, agresszivitás és szervezettség nélkül.…..
Camoranesi90 2020.02.27 10:56:34
@cd1: Jaja, hármat akkor lövünk ennek a Lyon-nak, ha valami hatalmas változás lesz a játékunkban, és a mentalitásban is. Láttunk már ilyet, de most nincs benne a levegőben...
Ismételten igencsak nagy gödörbe került a Juventus, néhány forrás szerint hamarosan edzőváltásra kerülhet sor, és az sem jó hír, hogy Sarri és Agnelli egy közös vacsorán vett részt. Igaz, a hírek szerint jól sikerült a megbeszélés, de mikor már erre sor kell, hogy kerüljön, az nem jó jel. Kár is…..
Camoranesi90 2020.02.13 10:50:01
Teljesen egyetértek, annyi kiegészítéssel élve, hogy a nálam a bűnösök sorrendje: Vezetőség, motiválatlan játékosok, Sarri.

A vezetőség rossz döntései idézték elő a helyzetet, hogy Sarrinak a saját elképzeléséhez nincs megfelelő emberanyaga, de a kvalitásai meg kanyarban sincsenek Maxhoz, aki 10 gipszelt lábú játékosból is kihozna egy 1-0-ás, egy kapura-lövéses, 85 percen át 15 méteren védekező meccset a Verona szintű klubok ellen.

A motiválatlanság - Sarri kérdésben szerintem Sarri és a jóllakottság az ok, a motiválatlanság az okozat. Nem voltam még zsinórban 8x olasz bajnok játékos, de mikor, ha nem most lehet jó érzés Serie Aban focizni? Van tét, jó ellenfelek, jó edzők, a csapatban meg olyan nevek mint Roni, Chiellini vagy Buffon.,

Valamelyik nap már írtam, de tartom továbbra is, hogy ha az kell hogy ez a vezetői mentalitás, ez a motiválatlan semmi játék és ez az egysíkú edzői elképzelés megszűnjön, hogy idén ne nyerjünk semmit, akkor kívánom, hogy ne nyerjünk.

Persze jobb lenne, ha helyreállna a rend, és dominálnánk mindenki ellen, eredménnyel.

(Azt már abszolút off topic-ként, de láttátok Can mekkora gólt akasztott a Leverkusen ellen a hétvégén? Nem utána nézve, de a csaptatunkban idén egy Ramsey gólra emlékszem, ami fele ilyen jól el lett távoli lövésből találva, egyebekben kapura sem lövünk messziről, csak várjuk hogy Ronaldo majd 16oson belül megoldja...)
Camoranesi90 2020.02.13 11:38:58
@Pavel1988: "Kialakult egy olyan helyzet, hogy pár magas fizetéssel rendelkező játékos eladhatatlan volt. Ennek tudatában konkrétan nem volt már hely a középpályán a magas fizetések miatt. Ezt hogyan lehetett volna kezelni?"

Ezt a helyzetet a vezetőség idézte elő. Nem emlékszem rá hogy akár Khedira, akár Matuidi esetében tolongtak volna a kérők, vagy azok, akik várják hogy lejárjon a fix idős szerződés, hogy ingyen elvihessék.

"Kit kellett volna hozniuk nyáron aki jobb Sarrinál?" Szerintem senkit :) , de ha meg hoznak bárkit, akkor már pofásabb lett volna az ő filozófiáját előtérbe helyezve igazolni, nem elhozni fifa meg FM szerűen az összes 80+ overall rating középpályást ingyen, hogy aztán egy épkézláb felállásban se lehessen őket használni....

A jobb hátvéd pozíció valóban karcsú, de ott mondjuk mentségükre legyen mondva, hogy a piac sem bővelkedik használható és elérhető emberekkel, Cancelo pedig emlékezzen rá akárki is jóérzéssel vissza, nem volt hosszútávú megoldás (4-42-ben jobb futónak akár, de védőnek semmiképp)

Pellegrinivel pedig maximálisan egyetértek, tőle nagyon sokat várok, remélem kap lehetőséget bizonyítani, amit eddig láttam tőle, az több mint meggyőző.
Camoranesi90 2020.02.13 14:50:32
@rockitbaby: Inzaghiban amúgy én is látnék hosszú távú megoldást, csak ugye reális célkitűzések mellett... Mert az azonnal triplázzunk, és lehetőleg ezt évente ismételjük meg, mindezt úgy, hogy értelmetlenül és gazdasági alpon igazolunk és szerződés-hosszabbítunk, na, ez nem reális cél.

De az mondjuk, hogy nevezzünk ki egy innovatív, az olasz környezetet jól ismerő, és már bizonított, kisebb költségvetésű és minőségében korlátozottabb játékoskeretet mozgató edzőt, aki a keret idősödő részét kivezeti, a fiatalokat meg bevezeti a csapat vérkeringésébe, lehetőség szerint úgy, hogy a csapat minden évben bajnokesélyes maradjon, na én ezt Inzaghiban simán látom. Mert nem tudom, mennyi Lazio meccset néztek kollégák, de sokkal szórakoztatóbb játékot képesek feltenni sokkal kisebb nevű játékosokkal.

Mondjuk ez az általam felvázolt irány nem azonos a Paratici vonallal, de Nedvednek csapattársa volt anno... :)

Viszont akárhogy végez a Lazio, ha bajnok lesz, azért nem tudjuk elhozni, ha nem lesz bajnok, akkor meg "mivel jobb ő Sarrinál"-alapon nem fogjuk....
Az olasz calciomercato.com beszámolója szerint a Brescia vezetése meghatározta igencsak keresett fiatal játékosának, Sandro Tonalinak a kivásárlási árát. Az értesülések szerint a Brescia elnöke, Massimo Cellino már tájékoztatta a két legjelentősebb érdeklődő és legvalószínűbb célpontot jelentő…..
A Sassuolo elleni döntetlennel múlt héten a Juventus átengedte a tabella első helyét az Internek, azonban a milánóiak erejéből péntek este csupán gól nélküli döntetlenre futotta az AS Roma ellen, így amennyiben a Juventus ma győzni tud, helyreállhat a világ rendje, s a zebramezesek…..
Camoranesi90 2019.12.09 11:44:40
@Norbis85: Az első és az utolsó gondolattal teljesen egyetértek. Amúgy ez a meccs volt kb az első olyan idén, ahol az a klasszikus rangadó hangulat érződött. Nyiulván nem örülök soha ha kikapunk, de egy ilyen agresszív és kemény/ sokszor a keménynél több, szabálytalan játékot mutató ellenfél ellen nekünk is fel kellett volna venni a kesztyűt. Pumukli és a lengyel kiállítása esetén sem szólhattunk volna egy szót sem, ennek ellenére többször éreztem azt, hogy ezekenek most oda kellene lépni, ahogy acerbi is minden szereléskor a lábfejet kereste.

A játékvezetés meg iszonyatos volt. Nekem azzal sosincs najom, h avan bírói tévedés. Azzal sincs, ha ellenünk van csak, de ha valaki ilyen szinten következetlen, és hol kemény, hol megengedő, hibázik percenként...remélem ez a fazon nem vezet több meccset idén, ahol mi vagyunk.
Leonardo Bonucci szerint a szép futballt illető célkitűzés szép dolog, de határozottságra is szükség van az Öreg Hölgy játékosai részéről. „Még nem volt lehetőségünk beszélni az öltözőben, mivel először jobb kis időt adni, hogy mindenki lenyugodhasson, de az bizonyos, hogy a meccs egyes incidensei…..
A hétközi fordulóban a Juventus a Genoa elleni nyögvenyelős győzelemmel tett újabb fontos, ám nem túl meggyőző lépést a bajnoki címvédés felé, s ma este a torinói városi rangadón szerezheti meg a soron következő három pontot. A jelenlegi szezon során a Torino nem nyújt igazán acélos teljesítményt,…..
Camoranesi90 2019.11.02 21:33:29
@patrik1112: nem akarok Allegrivel jönni, de ő pl nagyon hasznosan használta Bernát, nyilván ahhoz más taktika és más szerepkör is társult. Ezt látva és a további hasonló, 10eskent való jatszatasa miatt, de azt mondom, el kellet volna cserélni Rakiticre a nyáron. Én amúgy nagyon kedvelem öt, de ennek ilyen rendszerben nincs sok jövője.
Camoranesi90 2019.11.02 21:44:29
@pedronegroo: ezzel az azonos poszttal vitatkoznék. nagyon szeretem azt a meccset, ott ronaldo 3 gólja ide v oda, de berna volt a meccs embere. Várjuk meg mondjuk a 2. Félidőt, de nekem ott úgy rémlik hogy 16tol 16ig úgy ment mint a gép, gyakorlatilag poziciob kívül játszott. Most meg formán kívül, és bar nagy tvm van, de sokszor nem is látom h hol van.