Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ardent

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem ha tényleg olyan jól érzi magát velem valaki és 5-6-7 randi után megvan az összhang, akkor nem keres tovább, nem udvarol másoknak. Sziasztok! Kíváncsi vagyok a véleményetekre, a sok alázás mellett (vascső szerintem mindenkinek kijár olykor az életben, azt hiszem)…..
Vannak lányok, akik hisznek a szemüknek, pedig nem szabadna. A 36 éves férfi, aki mutatóujjal mos fogat, az eleve gyanús. Ohh helló mindenkinek! Szóval az én kálváriám már nagyon régen elkezdődött, de most kezd egyre jobban bedurvulni. Elkezdeném a legutolsóval, mert arra…..
Pénteken a Parázsban fogjuk megünnepelni, hogy megjelent végre valahára a szakítóskönyv. Ennek örömére Karafiáth Orsolya elmondja, hogy milyen posztokat írt a szakítósblog számára, valamint a Vajdai Vili nevével fémjelzett TÁP színház ad elő jeleneteket a könyvből. Ők…..
Nagyon szeretem a rövid beszólásokat, mert innentől kezdve nem kell magyarázkodni, miért nem működött a kapcsolat. A rövidségért cserébe elmondom, hogyan szakított egy csajjal a pasija. A pár Angliába ment volna egy évre, megkoronázandó ezt a csodálatos szerelmet, az indulás…..
Én április 2-án voltam utoljára fodrásznál, nézzünk a naptárra: június 23, most akkor ez ciki? Vagy csak minden fodrász olyan mint az enyém (miénk), hogy a hosszú haj esküdt ellensége? Bár azt mondtam, sosincs tanulság, most úgy tűnik mégis van: hosszúhajúak ne kezdjenek…..
Tisztára Dévényi Tibi bácsinak érzem magam, a levélíró kért címet, címkét és számot*, én meg teljesítek mindent. Mondjuk szepi79 sem fukarkodott, a szakítások csodálatos ívét rajzolta meg az értelmetlen szakítómondatoktól a belengetett búcsúszexen keresztül a mocskos…..
Mivel Lackónak sajnos úgy látszik minden törlődött az agyából, hiába lenne ő az ügyeletes a héten, már megint nekem kell rendbe hoznom azt, amit ő eltolt. Cserében elmesélem, hogy a 39. Magyar Filmszemle ismét rádöbbentett arra, hogyan lehet fejleszteni a szakítósblogot: Tilla…..