Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Capt Obvious

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Paramount Network mutatja be a 2013-ban, autóbalesetben életét vesztő színészről szóló dokumentumfilmet augusztus 11-én. Nekem az előzetes is elég volt ahhoz, hogy a sírógörcs kerülgessen (EZ EGY ÚN. KÖLTŐI TÚLZÁS, JELZEM AZOKNAK AZ OLVASÓKNAK, AKIK AZT HISZIK, OTT ÜLTEM A GÉP ELŐTT, ÉS A TAKNYOM…..
Az E3 3. konferenciájának 3. napján a Square Enix, Ubisoft és a Sony újdonságai voltak terítéken. A Square Enix rövid prezentációja sok meglepetést nem ígért, de azért így is volt miből csemegézni...
Capt Obvious 2018.03.27 16:48:15
@werinter: Hát akkor bringázz napi 100 kilométert télen ködben meg havas esőben. Aztán egészségedre, amikor eb@sz egy román kamionos.
Capt Obvious 2018.03.27 17:17:18
@werinter: "Nem lakok semmilyen körút közelében, de még csak a főváros sőt! bármilyen nagyobb város közelében sem. A legközelebbi megyeszékhely 50km-re van tőlem.
Feltalálták a kerékpár nevű holmit, illetve a legtöbb embernek szerencsére van két lába"

Igen, én vagyok a ritka idióta.
Capt Obvious 2018.03.26 21:43:12
@Köldök_szösz: Csak az a tömegközlekedés érje meg árban és értékben is. Ha már menetrendhez kell igazodni, legyen pontos. Ne az legyen, hogy télen megfagysz, nyáron szénné égsz, a kettő között meg lángot szór a fűtés. Plusz ezek mellé ne legyen drágább, mint egy autó fenntartási költsége. Ez utóbbi még a szolgáltatás jelenlegi színvonalán is sokszor esetleges.