Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alsophila grahami

0 bejegyzést írt és 2846 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig voltam táppénzen, szabin és rokkantnyugdíjon a vv-s hogyvoltírásból felmentve, de visszatértem, mint a szárazföldi sellőbe oltott, szivárvány unikornis Kebab a szegény ember gladiátorviadaláról, a vasárnapi párbajról. Az első hat percről lemaradtam, de visszanézve RTL Moston megállapítom, hogy…..
alsophila grahami 2019.01.08 23:34:09
@hétévszak: dehogy tart, kamu az egész, nincs is ilyen szakma Mo-n, ugyonilyan bullshit a bemutatkozó klipje, mint a többieké;

Renyhe meg szimpla konzumlány, egy night clubban (jó esetben, rosszabbra most ne gondoljunk) lépeget kettőt jobbra, kettőt balra egy rúdba kapaszkodva, hogy le ne szédüljön a napi kötelező pia és eki-adagjától, tíz perc topogás után lekapja a melltartóját, és ha végetért a tizenöt perces sessionje, oda lehet hívni asztalhoz, ahol kirendelheti a kötelező kispezsgőt, ami után a fizuját kapja; vagy boxba, ahol privátozhat a kuncsaftnak valamivel jobb pénzért (öltánc, akár extrákkal is)... nos, EZ Renyhe munkája, EZ a konzumálás, amit a munkájaként említett a beköltözéskor a többieknek.
Véget ér az HBO újonc sorozatának, a Westworldnek az első évada. A tovább után spoileresen tárgyaljuk ki a finálé eseményeit...
alsophila grahami 2018.05.08 06:49:10
Egyszerű, gyors változat Erikától: 15 dkg liszt, 15 dkg cukor, 15 dkg margarin, 0.5 csomag sütőpor, 5 dkg karobpor, 3 ek lekvár vagy gyümölcs. 180 fokon sütni. Jó Étvágyat!..
Az HBO nem most kezdte azt a jó szokását, hogy Oscar-díjas, igazán nagy nevű alkotókat csábít tévézésre. Viszont az utóbbi időben mindennél könnyebb rávenni ezeket az embereket (írókat vagy rendezőket), hogy tegyenek egy kirándulást a tévébe, ami hosszú időn keresztül eléggé lenézett médium volt. Az…..
alsophila grahami 2017.01.30 23:15:38
@jog-ász: ugyanígy gondolom; alapból azt gondoltam, nem fog érdekelni egy efféle sori, de azért belenéztem, és beszippantott... szerintem qvvajó. részemről 10/10. simán.
Anikó érkezik szép ruhában, spanyolos style-ban és pukedlizve. Mosolyából ítélve jól érzi magát a bőrében, majd azt mondja ez egy nagyon különleges este. It means that, egyrészt végignézhetjük az utolsó párbajt, másrészt egy olyan gázgéza sorversenyt is kapunk az arcunkba, amiben hagymaevéssel…..
alsophila grahami 2016.12.11 11:23:36
@WICKEDWITCH: nálam ugyanez a szitu, annyira silány maradt mostanra a választék, hogy ezek közül én egyszerűen nem akarok választani, döntsenek a szimpatizánsaik, b*ccon az erősebb kutya - annyira alacsonyan van már a szint, hogy le merem ezt így írni... még tegnap lezúztam az appot, és egyelőre nem érzem a késztetést, hogy visszategyem, annyira gáz ez a finalista bagázs, de ez nem az ő hibájuk, hanem azoké, akik így alakították a játékot a végére... valamiféle katarzis? na az nem várható.
alsophila grahami 2016.12.11 12:26:12
@Mirocska: máskor screeshotot kérünk szépen az ilyesmiről, plíz pliz plíz! ;)
alsophila grahami 2016.12.12 01:42:11
@VV Erőlegény: csak most jutottam odáig, hogy visszaolvasgassak, és ebbe a komira is csak most találtam rá, és hát, nagyon nagy ekg érte, az én gondolataim is hasonlíak voltak tegnap, sőt, mára sem változtak, köszi, hogy leírtad helyettem, ezerszer összeszedettebben, mint én tetten volna, respect.. :)
Ez most egy kurta öfi volt, szóval ez a hogyvolt is kúrta lesz, mivel a nettó 45 percből 15 a kiszavazásról szólt. De amúgy se volt túl sok érdekes történés, érezhetően a szerkesztők vért izzadtak, hogy kihozzanak bármi érdekeset. Én együtt érzek velük, nagyjából nekem is ezt kell csinálnom az…..
alsophila grahami 2016.12.12 00:18:12
@MacákékIcukája: jaja, kicsi ez az ország, és a celebek is mind ismerik egymást így, vagy úgy, vmilyen szinten... és most, higy írtad, nekem is beugrott, hogy vmelyik belevalóban is erőltette dj Őzi, hogy valljon színt a pasijáról, van-e, nincs-e, szingli-e egyáltalán, vagy mi van? Evet meg makogott és terelt.
alsophila grahami 2016.12.12 00:24:14
@alsophila grahami // #osstorezavévé #negatíív: de mondjuk, most szakadok rajta, úgy tűnik, ha önmagát alakítja, akkor tud vicces lenni.. xDDDD
Ez a nap is eljött. Az utolsó VV8 hogyvolt Powered By Chat Géza. Emlékszem a hatodik etapra, aminek mind a 120 napját Sixxszel ketten nyomtunk le. Az se volt egy fáklyás menet, vagy egy leányálom, sem egy tündérmese, de egy kósza gyaloggalopp se. A hetedik már jobb volt, mert azt már öten szopkodtuk…..
alsophila grahami 2016.12.10 19:14:11
@slara: igen, már az eleve fura volt, ahogy ömlengett pl. akkor, amikor a barinőjéhez kimehetett, hogy neki ő a legfontosabb a világon, stb, ilyet VV-stől még nem hallottunk, még a legvagányabb, magát a legkeményebbnek mutató is a családja után rinyált pár heti izoláció után, kivéve ezt az lányt, mondom én hogy ufó.
alsophila grahami 2016.12.10 19:17:39
@slara: ja, és akartam már kérdezni, hogy a drogos előéletéről meg a külf. rúdonpörgős kurválkodásáról tudsz-e valamit azon túl is, amit a bulvármédiában meg a fészen megszellőztettek vele kapcsolatban..?
alsophila grahami 2016.12.11 11:12:37
@csincsilla72: bocsi, hogy beleszólok csincsi, de vsz soha nem lesz belőle se takkernő, se szalaggyári segédmunkás, amíg a testéből meg tud élni, márpedig meg tud; egyebekben egyetértek veled a legteljesebb mértékben.
Ma reggel úgy keltem, hogy egyik szemem sír, a másik meg ÚGYMOND nevet. Persze hogy nevet, hiszen többé nem kell korán felkelnem, hogy agyhalottak semmitmondó, üres kurvaanyázásairól írjak, és persze hogy sír, hiszen többé nem kell korán felkelnem, hogy agyhalottak semmitmondó, üres…..
alsophila grahami 2016.12.09 00:48:31
@ezneménvagyok: áz tényleg mindennél gázabb volt, bakker, 30-40 ft-os piros zacsikkal dugig voltak a hiper- és szupermarketek mikuláscuccos pokcai, annál olcsóbbat elképzelni se lehet, drágább meg minek, ha spúrkodnak, de könyörgöm, ott van a Campona egy közepes köpetre... pont lecarják, ez spec pont nem pénz kérdése volt hanem odafigyelésé, igényességé...
alsophila grahami 2016.12.09 00:54:57
@Biriksz_Krokiksz!: már írta valaki ma itt előttem, hogy márpedig példaállítás lesz mindenképpen, ha akarjuk, ha nem, egy országosan szórt, ismert műsor mmkk példát állít a preferáltjaival, és azért itt nem kicsike pénzre megy a játék - nem akarok demagógkodni én sem, de ennek ezredrészéért is öltek már embert, szal... aki megnyeri, annak példa lesz az életstratégiája mindenképpen, ez ilyen - és ezért nem mindegy nekem, hogy ki viszi el a fődíjat (btw egyébként pont lecarnám).
alsophila grahami 2016.12.09 00:59:27
@ezneménvagyok: nem "ki", hanem "mi", azaz vv9, mert hogy azt írtad, lehet, mégse csinálnak kövi szériát - erre reflektáltam, nehogy már halkan elsunnyogják nekem! :DD ;)
Most azért rendesen irigylem Bruti kollégát, hogy tegnap megírhatta az utolsó VV8-as hogyvoltját. Én még péntek reggel visszatérek, akkor lehet majd össznépi sírást rendezni a komment szekcióban, Remélhetőleg lesz is miről írni, nem úgy, mint most, erről a kedd esti részről, ami nekem olyan volt,…..
alsophila grahami 2016.12.08 00:48:15
@kamilla123: iigen, ez most izginek ígérkezik legalább, és nagyonn örülök, hogy a szerkik is lettettek végül az eleve elcseszett hármaspárbaj ötletükről is... :)
alsophila grahami 2016.12.08 00:59:11
@csincsilla72: na erre a létező legnagyobb EKG, Zsozsó legalább az elejen szimpi volt, de Vyvynél már akkor kilógott a lóláb, hogy totál kammer a csaj, sőt, már a stúdióban leírta magát a gagyi, igénytelen pasizós szövegével...
alsophila grahami 2016.12.08 01:02:49
@kamilla123: és orbitális EKG ide is, főként az utolsó két mondatodért, pontosan így gondolom én is... #tesóságvan ;)
Ez a pillanat is eljött! Utoljára kell nekiveselkednem ennek az évadnak, hiszen ha jól tudom vasárnap véget ér az idei széria. De, nézzük inkább, hogy mit lehet kihozni a mai adagból, plusz egy újabb kiválasztásból. Anikó is nagyon örülhet magában, hogy nem kell már sokáig a ide járnia, mert…..
alsophila grahami 2016.12.06 23:46:59
@Bianka_M.: simán; há' most mondta Őzinek, hogy kicsi kora óta vv-rajongó, és mindig erről álmodott, hogy oda bemehessen ;)))
alsophila grahami 2016.12.06 23:51:20
@ezneménvagyok: tudomm, már rájöttem, de ne tessen ilyenekkel ijesztegetőzni, me' csúnya rémálmaink lesznek itt a kolleginákkal egyetemben ;)))
alsophila grahami 2016.12.06 23:53:19
@Biriksz_Krokiksz!: jó, de kire? (Zsozsót nem ér mondani!;))
A századik adásban visszaszerezték Gina feláldozott szüzességét, Soma gumilabdával arcon rúgott két nőt, Katrina pedig valóra váltotta Dávid Barátom legnagyobb álmát. Elárulom, hogy a szájával csinált valamit. De aztán csinált sokkal durvábbat is, valami olyant, amitől garantáltan mindenkinek a…..
alsophila grahami 2016.12.06 01:01:33
@VV Erőlegény: felfoghatatlan.... de főként Dávidtól, aki elvileg ugye taktikusként van elkönyvelve, meg tudatos játékosnak, és okosnak, és értelmesnek..... és ezt én így rohadtul nem értem, de mindegy.
alsophila grahami 2016.12.06 12:33:06
@Sanda.Ipse: ezt honnan a píből veszed? én szinte kizártnak tartom, hogy akár Dév, akár Spárta lányt hívjon ki, sztem a kis nyálas Sománszki lesz a választott, és hát khmm, Dév, please, finish it! ;) ideje hogy kitakarodjon már a kis szerencsétlen hülyegyerek - még hogy 36 milla a kezébe..? röhögök (ikszdé ikszdé)
alsophila grahami 2016.12.06 12:51:17
@rearwindow: nálam is, az egy vicc volt az a hármas koncepció, azóta félgőzzel se nézem - vagy inkább hallgatom, odanézni a legritkább esetben szoktam már, mert akárhányszor megteszem, mindig valami vizuális környezetszennyezésbe futok bele: Viv monstre fogsora meg a taszító keretként szolgáló - soha be nem csukódó szájszerve; Soma dettó, csak nála a fogsor hangsúlytalan, de az a szájtartás... mindig várom, hogy mikor csorog ki a nyála - ha beszél, ha nem; a rettenetes frufrut és viselőjét pedig már nem kell bemutatni, úgy gáz, ahogy van, kb mindenestől, több szóra nem érdemes; a maradék két srác pedig uncsi önmagában, helyzetbe kéne őket hozni, de a saját családtagjaikkal? könyörgöm, wtf?! pár nappal a vége előtt, minek?? olyanokat kéne beküldeni hozzájuk, akik nagy eséllyel kibillentenék őket a komfortzónáikból, nem pedig az ismijeiket, rokonaikat, basszus! (ha kroki lennék, meg csattogtatnám az állkapcsom most;))
Régen jártam erre, legalábbis íróként, szevasztok. Nem lesz képregény, tegnap X-faktor is volt, azt is meg kellett írni, örüljetek, hogy a Liverpool-meccs előtt belefér. Jó, ez gyökérség volt, szívesen írom, hát hogyne. Mert nem unom. Ahogy az egyre több új hajat növesztő, a derekát és a csípőjét…..
alsophila grahami 2016.12.05 11:03:33
@Magentax: ó de örülök neked, megerősítesz abban, hogy talán mégsem velem van a baj, amior agyf*szt kapok attól az agyhalott zombilánytól... ;)

@Cérnahuszár: eh, nem tudom, a csalitagok is ott ülnek, Tivy meg a második sorban volt pl tegnap, sztem nincs olyan szigor, hogy ne tehetnének kivételt olykor, az én tippem inkább az, hogy a kis kiflicsücsök elhatárolódott ordenárékodásra hajlamos párjától, szal vagy csak bojkottálja a nyilvános szereplést - és ez a jobbik eset; a rosszabbikban offolta Melániát, és ez a fancsaliság lehetséges oka... ;)
alsophila grahami 2016.12.05 11:55:23
@Sanda.Ipse: erről van szó, előbb kellett volna gondolkodniuk, mielőtt kisebbségbe kerültek volna..
Mikulás ünnepség utáni ébredésből a Való Világba csöppenni, az kemény. Próbálkozom...
alsophila grahami 2016.12.03 23:43:00
@Cimili: meg éééén :))
alsophila grahami 2016.12.03 23:51:45
@Brandy9: te sem vagy egyedül, sokmindennel vagyok hasonlóképpen én is, talán Papi figuráját nem látom ennyire sötéten - jó srác ő, csak a szubkultúra, ahonnan jött, erősen visszaköszön a kommunikációjából, de ha emberére akad egyszer egy karakán, értelmes nő személyében, ő simán formálható, mert kicsit sem rosszindulatú, vagy köcsög, csupán ilyen hímsovén családi mintával érkezett, de ez levetkőzhető sztem...
alsophila grahami 2016.12.03 23:59:44
@Brandy9: pontosan ez volt nálam is a szitu, Lórit bírtam, Dinát nagyon nem, és alig vártam, hogy leszakadjon Lóriról, aki sajnos csalódást okozott, amikor feladta, sztem Dina után akart menni, azért játszott olyan zagyván és következetesen hülyén D. kiesése után; Dáviddal akkor még nagyon nrm szimpatizáltam, de később feljött nálam, olyannyira, hogy - miután Micit kirakta a csati - a főnyereményt csakis nála látnám szívesen... :)
Gina affektálva ismerteti a nem létező Nagy Testvér üzenetét, amely szerint a házi szavazás első helyezettje jutalmul a sufniban tölthet egy éjszakát a másodikkal. A lemaradók kedvéért feloldom a kódot: Dávidról és Viviről van szó. A káröröm és a potenciális nemi erőszak gondolata felpezsdíti a…..
alsophila grahami 2016.12.03 00:06:52
@kamilla123: ja, amúgy idén nem mennek be ex-VV-sek hozzájuk? amikor Attilát beküldték hozzájuk vmi feladattal, meg Zsút párbaj-tréningezni, az tökre tetszett, kár, hogy idén nincs ilyen... meg a Gyúrós Józsin is szakadtam, amikor megjelent mint dr Gyúrós... felejthetetlen volt xDDDD
alsophila grahami 2016.12.03 00:10:10
@kamilla123: így van, profi volt a fickó, és itt nincs olyan, sőt, se előtte, se utána nem volt - mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem bírtam őt akkor;
alsophila grahami 2016.12.03 00:22:55
@kamilla123: támogatom minden ötleted, remélem, a szerkik is olvassák, mert igazad van, rettenetszhar volt az a csokis hülyeség, egyrészt uncsi, érdwktelen, meg gusztustalan?is, másrészt az a kamuindok, hogy mindezt azért kellett, mert hogy másképp "nem fogy el az a rengeteg csoki" - jja, mert a csoki az olyan, hogy rájukromlik ha pár hét alatt nek fogyasztják el, és haza se viheti, aki berendelte, ha már nem fogy el... hihető és értelmes indok, igen xDD
A napi kérdés az én esetemben mindig ugyanaz, vagyis Önök kit hívnának ki xxx nevében, ma ugye Atti nevét kopizták az x-ek helyére. A windows megint fagy, és baszik mutatni a neveket, de Anikó zseniálisan spontán műsorvezetői skilljeivel a felirat nélkül is tudja sorolni a lehetséges neveket,…..
alsophila grahami 2016.12.01 23:24:36
@Biriksz_Krokiksz!: ezt nem is hallottam még, de elrettentő etalonnak téllég tökéletes választás, thx for sharing ;) aludj jól, és ne csikorgasd a rettenetes fogsorid, me' ide el szokott hallatszani olykor-olykor ;PP
alsophila grahami 2016.12.01 23:25:54
@MacákékIcukája: á én csak hallgatom, de így is kínszenvedés...
alsophila grahami 2016.12.01 23:27:19
@Bianka_M.: jááájjj xDDDDDDD egyik jobb mint a másik
Már két hét sincshátra ebből a derbiből. Annak is örülnék, ha most vasárnap lecsatlakozhatnánk aValó Világ Powered by Big Brother kobalt keménységű kontentet lövelő csüngő csöcseiről. Na mindegy. Zuhanjunk neki a mai igen tartalmas összefoglalónak! Az egy dolog, hogy Mici és Zsolti kiesése után…..
alsophila grahami 2016.12.01 10:10:04
@Lilith.Inanna.1: Gináét szeretnéd? amint azt hiszi magáról, hogy mindent tutin csinált? akkora előnnyel, amivel a játékba érkezett? nem kötözködésből, komolyan érdekel, mert én pont AZT nem szeretném látni, pláne azóta nem, amióta szépen nyíladozik, és mutogatja a valódi arcát - na az az, amit végképp nem szeretnék a döntőben látni, nem érdemli meg - Atti inkább.
alsophila grahami 2016.12.01 10:15:51
@Perah: ide is ekg; a köpönyegforgatás, ide-oda csapódás nagyon nem bejövős, kiszavazással jutalmazandó mmkk, lásd napraforgó esetét a vv5-tel, ő se sokra vitte vele - bent! nem úgy idekint ;PP
alsophila grahami 2016.12.01 10:18:01
@szörnycsi: +1000000000
A tegnapi nap mérlege: Nico világbajnok, jeeeeeee Egy IGEN Egy földönkívüli szeánsz Max ismét hatalmasat autózott Vivi majdnem élő adásban hányt Zsolti elvesztette a párbajszüzességét Jenson és Felipe búcsúztak, kicsit mindkettőt megkönnyeztem Két villalakó kiesett (nincs szpojlerezés, ha…..
alsophila grahami 2016.11.29 09:25:36
@Biriksz_Krokiksz!: ebben nincs vita köztünk krokkancsom, de hol a fityfiringes jófenébe' kódorogtál mán, he? tessó? ;)) amúgy tartom, higy Somsom nem képvisel igazi erőt - még - de majd a szerkik felhozzák a fincsiig, és onnan már esetleg igen, és akk szorongathatja majd Dév tökeit, de most? nem gondolnám, vagy.... mittomén má' ;) annyit tok, hogy Gina, Vyvy, Atti abszolút kukapozitív, de ezek közül én inkább az ájtatos sáskát viselem el a végéig ;P
alsophila grahami 2016.11.29 09:29:03
@mindenkinyugodjonleapicsába: ki ki ;) de sztem akkoris Gina lesz az, vele szemben van indoka (érvei, haha - mindig ezzel jönnek, minthabaz számítana is valamit;), meg amúgy is ő az, akivel kölcsönösen rühellik egymást, innen a tippem.
alsophila grahami 2016.11.29 09:32:22
@mindenkinyugodjonleapicsába: soha nem tartanak össze, vagy ha egyszer-egyszer meg is próbálkoznak vele, olyan ostobán csinálják, h mindig hajtépés és kölcsönös utálkozás lesz a vége, ilyen ez, egyszerűen nem megy nekik, én nemtom mér', gondolom, valami alkati sajátosság lehet ez nálunk? ;))
Amikor reggel csörgött az ébresztő, elhúztam a szundi gombot, majd kissé türelmetlenül belemordultam, hogy "mi az"? Nem szólt bele senki, én meg jó pár másodpercig bámultam még ostobán a kijelzőt, hogy mi történik, mire leesett, hogy hogyvoltírás van. Ilyenkor annyira sajnálom, hogy nincs kamera a…..
alsophila grahami 2016.11.28 13:27:45
@alsophila.grahami: elütésekre nem figyelni, lényegét mégérteni, plz... ;) nyomorult virtu keyboard, a gyehennán fogol lakolni! (mármint hogy a fejlesztőd;)
alsophila grahami 2016.11.28 13:37:49
@panamcat: egyetértek, azzal a kitétellel, hogy az ÉNB talán túlzás, de a Segítség, bajban vagyok megugorható, sőt, az pont testreszabott lesz neki, és kb ennyi, mert a műsorvezetésre ő ezzel a figurával egyszerűen alkalmatlan; ami pedig a sokat emlegetett intelligenciáját illeti, annak mértéke tekintetében erős averzióim támadtak, főként a tegnapi szereplése után, mert az intelligencia elemi része a megkülönböztetés képessége, amiben ő láthatóan hiányt szenved, nem kevéssé.
alsophila grahami 2016.11.28 14:02:41
@Mizantrop: szia Zsolti, sz@r voltál, túltoltad, a nézők hazadelegáltak, fogadd el, vond le a megfelelő konzekvenciákat és okulj - ez a legjobb, amit kihozhatsz a szituból, már ha hajlandó vagy a permanens tagadás állapotából kijönni végre; drukkunk, ja és saját magunkat kommentálni gáz, ezt NE csináld, sskk. ;)
Az elmaradhatatlan és mindig a meglepetés erejével ható fantomképekkel kezdünk, amik azt mutatják, hogy egy vissza fog menni, kettő meg ki fog esni a három főből holnap. What a surprise! Aztán azt is megszavazhattuk, hogy milyen feladatot hajtsanak majd végre a párbajozók versenyének vesztesei. A…..
alsophila grahami 2016.11.27 00:37:32
@Bianka_M.: nm :)
alsophila grahami 2016.11.27 00:42:19
@tvbuzi: nekem az apranax fantasztikus módon hat, akár ér eredetű, fejgörcsre, akár simaizomgörcsre, vagy műtét utáni fájdalomra, egy 500 mg-os 12 órán át hat, és valóban; napi kettő a max, de nekem nem is kéllett még több, soha.
alsophila grahami 2016.11.27 00:58:07
@csincsilla72: őrület, komolyan, kicsi gyerekként hepatitiszem volt, a szüleim lelkére kötötték, h fokozottan óvni kell a májamat egész életemben, ehhez képest paracetamol tartalmú, agyonreklámozott csodákkal tömtek éveken át a dokik... durva, na; de csincsi, ha esetleg a naproxen tartalmú gyógyikkal kapcsolatosan is van vmi nem nyilvános ellenjavallatod, akk légyszi oszd meg feltétlen, köszi előre is :)
Egyszerű, finom és egyben mutatósabb sütireceptet találni valljuk be nem mindig egyszerű és állandóan muffint se lehet készíteni.   Így nem marad más hátra, mint egy újabb recept vegánosítása. A porhanyós kifli tökéletes vendégváró vagy házibuliba szállítható…..
Ébredezik a villa, még mindenki a tegnapi mérlegelés okozta sokk hatása alatt. Tudnám miért, hogyha merőkanállal zabáltam volna a kristálycukrot, és a legintenzívebb mozgás, amit műveltem volna az elmúlt három hónapban, az az volt, hogy a jobb kezemmel pirosra vakartam a bal seggpofámat, de azt is…..
alsophila grahami 2016.11.24 19:03:19
@Biriksz_Krokiksz!: neeeeee xDDD látom magam előtt, bakker :)) de am gondolod, hogy a csalitagok nem veszik majd észre, hogy suttyomban appot húztál a vécében az ájfónjaikra? ;) enyémek ezért üveghangon sivitoznának :D
alsophila grahami 2016.11.24 19:08:38
@pomac: jja, hát persze, köcce :) de baccák meg, nem elég hogy az f1-et is folyton pakolgatják ide-oda a foci miatt az m4-ről, erre most ezt is nézhetjük megint kiblőrőzve-kisípolva... great (nem).
Ez egy részlet Vivi fohászából, amit Zsóti párbajtaktikai mítingjének végén eltolt. Az egész adás azzal indította a maradék agyam lerohasztását, hogy Anikó feltette a napi nézői kérdést, hogy ki vasalt heréjű péniszputtony jósolja meg azt, hogy kié legyen a sufni. 1, ki a kankós faszt érdekel; 2,…..
alsophila grahami 2016.11.24 13:41:30
@csincsilla72: és igen, ekg megint ;)
alsophila grahami 2016.11.24 13:48:05
@mobilos perpetuum: látom, te se vágod, nem "nem mer", hanem nem akar, mert - lásd fentebb - kivár, mert taktikusan játszik, vagyis okosan... bár, ahogy már írtam tegnap is, azt hiányolom belőle továbbra is, hogy nem lépett alkalmi szövetségre senkivel egy célzott jelrakás erejéig, és akk most a nemzet mártírja lenne a kiválasztott, Micimicc a kihívott, és a csillámf@sz a második kihívott, jeeeee! számomra ez lett volna a kívánatos forgatókönyv, mert akkor Mici még maradhatna, és ő meg is érdemelné... ;)
alsophila grahami 2016.11.24 13:52:47
@Sanda.Ipse: mert Ginát akkor még alig lehetett kiismerni, de tudtuk hogy eljön az ő ideje , és el is jött, mostanra szépen körvonalazódik a személyisége árnyoldala.
Szerencsére, a fenti cím ellenére, egyelőre nem kell tartani attól, hogy Vivien újra rászabadult a világra, csak egy rövid látogatást tett hazánkban, majd további kezelésekre még visszazárták az ideiglenes lakhelyére. De ne ugorjunk ennyire előre, nézzük, hogy mi történt vasárnap a bolondokházában...
alsophila grahami 2016.11.23 05:16:38
@mindenkinyugodjonleapicsába: hát Atti olyan, megy mindenkihez nyalizni, mindig ;) a kendő? hát én is láttam az ágyra dobva, fogalmam nincs, mi ez a lazaság, de már csak rászóltak volna, ha ez tilos, nem? Tivit is többször figyelmeztették mind a többiek, mind a műsorvezetők és gondolom, a szerkik is, hogy ne mondja ki a nevet, mielőtt büntit kapott - itt minimum Mici biztosan szólna Kárszegnek is, ha ez így tilos volna, nem tudom... lehet a lilát nem kell állandóan hordani? ki tudja ezeket a folyton változó gumiszabályokat követni már.. ;)
alsophila grahami 2016.11.23 05:28:21
@Costanza: szerintem is, ez mind benne lehet az ő fenenagy zsigeri utálkozásában, így, egyben az összes, amiket leírtál; de a legnagyobb gond nem is ez, hogy van miért utálkoznia, és meg is teszi, hanem az, hogy ennyire nyíltan teszi, és túl is tolja durván, képtelen leakadni róla; plusz még ott van súlyosbító tényezőként, hogy folyton a szeretetről papol, meg az ő hatalmas, érzékeny, toleráns szívéről.... ennyire nem nézheti be saját magát, vagy ha igen, akkor mégiscsak vannak problémák azzal a sokat emlegetett intelligenciával nála ... talán 'kicsit' benézi ezt is.
nekem mondjuk, komoly fenntartásaim vannak azokkal szemben, akik kérkednek az intelligenciájukkal, valóban intelligens ember nem tesz ilyet, a megnyilvánulásai beszélnek a kvalitásairól, nincs szüksége, se igénye önfényezésre, ami mint tudjuk, mindigbüdös...
alsophila grahami 2016.11.23 15:09:31
@Costanza: tuti meglátások, megint csak egyetértek :)

@Biriksz_Krokiksz!: jóóvan Kroki, tőled még ez is elnézhető (no meg azok a harapós krokifogak... van meggyőző erejük;))
Comic day. Megint. És megint elbaszva: Zsóti nem viheti ki Kárszegpapát, mert védett. Így tessék olvasni. UPDATE: javítva...
alsophila grahami 2016.11.21 23:45:08
@Mók_Ica: igenigen, nagyon gusztustalan volt az is, de hoppá, ilyet mintha hallottunk volna már... az előző szériában a tanulós héten, aaz a szegíny, felvidékről vagy honnan szalajtott lyány adta elő ugyanezt a sémát, csak ő sokkal durvábban tolta az önsajnáltatást... az se jött be, ez se fog, remélem.
alsophila grahami 2016.11.22 13:42:10
@SzemFülEs: hát, a fináléról nekem még halovány elképzelésem sincs, ki tudja, ki, hová süllyed még addig, avagy emelkedik (azé reménykedjünk;), de hogy most Mickóé lesz az appom, válasszon a Zsóti bárkit harmadiknak, az biztos.. ;)
alsophila grahami 2016.11.22 13:43:40
@Costanza: nagyon nagy ekg, jól mondod tessó ;))
Fú, de lenyúlták a tegnapi ötletemet... nyugi, csak viccelek, nyilván amikor először felmerült a hármas párbaj ötlete (bár ez lehet, hogy a póverdbájbigbráder) a tervezőasztalon, valószínűleg másban is felmerült még jóval előttem, hogy ez így mennyire megbonyolítaná a játékot jó értelemben. Merthogy…..
alsophila grahami 2016.11.20 23:23:07
@Bianka_M.: ebben meg neked van igazad :) mondom, nem mentegetni akarom - olyan, amilyen -, csak olyasmiért nem akarnám, hogy rajta verjük el a port, ami tényleg nem az ő sara ;) de kínos, az vitathatatlan, pontosan olyan antitalentum műsorvezetőként, mint szegíny Ánikó...
alsophila grahami 2016.11.20 23:32:38
@Plüsscukor: tuti ;) most nem azért, de napokkal ezelőtt kardoskodtam emellett, aztán jól le lettem hurrogva, de sztem látszik mindkettejükön, hogy mondjanak bármit a riportban, vagy a többieknek, vagy egymásnak korábban, nagyon nyilvánvaló, h több van köztük, mint puszta szex, simán lerí róluk... merek rá fogadni, hogy megpróbálják majd kint is - épp úgy, mint Lóriék, akik azóta is együtt vannak (btw erről is szavaztattak a szerkik, és én már akkor is erre voksoltam, hogy szerelmesek ők is, és folytatják majd kint is, de nem ez az opció nyert akkor;))
alsophila grahami 2016.11.20 23:40:13
@dero80: igen, jó lenne, de ez kb olyan elvárás lenne, mint hangyától gráfelméleti tételt számonkérni.. ;)