Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polopetiahazban

59 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
37 évvel ezelőtt a NASA háza táján már nagyban készülődtek a balsorsú Columbia első kilövésére, amikor egy veszélytelenként számon tartott anyag szörnyű balesetet okozott... A baleset dilettáns kezelésénél már csak a NASA azt követő arroganciája a megdöbbentőbb. Nem űrhajósok voltak az űrsikló első…..
polopetiahazban 2018.08.27 15:09:33
@Andy Capp: kedves Andy! Nem, szó sincsen róla! :) Egy kis technikai átállás után újra a páston vagyunk :D
Köszönöm az érdeklődést, jól esik!
Japán hét év elteltével is küszködik a 2011. március 11-i hatalmas földrengés és cunami, s különösképpen a fukusimai nukleáris katasztrófa következményeivel. A súlyosan megsérült Fukusima Daiicsi atomerőmű és a körülötte lévő tiltott zóna sugármentesítése akár fél évszázadba is beletelhet. Majdnem…..
✳️✳️✳️Megjelent legújabb, 2018-as katalógusunk, amelyet bármelyik vásárlónk megtekinthet irodánkban, és kedvére válogathat ruházati termékeink közül. ✳️✳️✳️ www.polokozpont.hu..
Már megint valami bicskanyitogatóval rukkoltak elő a Jenner nővérek, akiket jól láthatóan egyáltalán nem zavar, ha enyveskezűnek vagy egyszerűen csak idiótának titulálnak a celebvilágban. A lányok Kendall + Kyle néven futó márkája dobta piacra azt a “vintage póló” kollekciót, amire olyan halott és…..
A büszke férfi ennél királyabb pólót nem is választhatott volna magának. Az idén eddig jobbára feledhető szuperprodukciókkal állt elő Hollywood, kellemes meglepetés volt viszont a Wonder Woman, amely lelkes kritikák tömkelegét kapta, és a nézők is szeretik, ezt bizonyítja, hogy a szokásosnál sokkal…..
A fehér póló egy örök klasszikus darab, mindenki szekrényében ott lapul, és amolyan jolly jokerként bármikor nyúlhatsz érte. Az, hogy mivel és hogy érdemes hordani, persze szezonról szezonra változhat – mutatjuk, hogy az idei nyári divatban hol találta meg a helyét. 1/5 Klasszikus,…..
  A Challky egy utcai pólómárka, mégis egyszerű, de ötletes koncepció alapján született. Krétával rajzolhatunk rá. A póló elejére tulajdonképpen egy rajzolható felületet tapasztottak, így nap mint nap mást viselhetünk a mellkasunkon, vagy akár üresen is hagyhatjuk, ha nincs közlendőnk.A kreatív…..
Keress egy régi pamutpólót, és gyárts belőle divatos felsőt percek alatt, varrás nélkül! Egy bő, ejtett vállú felsőt sportosan, vagy akár elegánsan is hordhatsz. Ez a fazon visszafogottan szexi, és minden alkaton jól áll. Nézd meg, hogyan készíthetsz egy egyszerű T-vonalú pólóból percek alatt…..
Ha nagyot akarnánk mondani, akkor azt írnánk, hogy az amerikai elnökválasztás ma már csak annyiról szól, hogy melyik jelöltnek van több követője, kiről tweetelnek sűrűbben, egy szóval ki számít erősebb márkának. Még ha ez így, ebben a formában nem is igaz, azt azért el kell ismerni, nagyon sokat…..
Az északír és a lengyel szurkolók összecsaptak egymással a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság második játéknapján, szombaton Nizzában. Az AP amerikai hírügynökség beszámolója szerint eleinte nem volt egyértelmű, kik kezdeményezték az összecsapásokat, de az internetre felkerült felvételeken…..
Az egyszínű és a kicsit vagy alig díszített basic pólók mellett idén rengeteg extrém fazon és minta közül válogathatunk. Mutatjuk is a kedvenceinket! Feliratok és minták Ha a szabás terén a hagyományos pólókra szavazol, akkor is érdemes nyáron feldobni kicsit a letisztult darabokat. Egy mintás…..
Tavasszal a sztárok is szívesen hordanak vicces és feltűnő felirattal díszítettpólókat. Így van ezzel Rihanna, Paris Hilton és Emma Watson is. Ami a szívükön az a pólójukon! Nézd csak! Paris Hilton imádja hangoztatni a véleményét, hiszen tudja bárhová megy paparozzók követik a szállodalánc…..
A munkaruha- és védőruha-készítő a ruhaipari gyártmánytervezés és textiltermék összeállítás alapfeladatok ismeretében női és férfi munkaruházati és védőruházati termékeket készít, munkaköpenyt, kötényt, munka nadrágot és kabátot, overált készít. Munka- és védőruhákat készít különleges…..
Alapvetően kétféle nyak létezik, és a megmondók szerint fontos, melyiket választod. A hagyományos nyakú darabok a vékonyabb férfiaknak állnak jobban, mert a nyak vonalát szélesítik, és valamelyest formásabbnak érzékeltetik a vállakat. A hosszú nyakú és nyújtottabb arcformájú embereknek szintén ezt…..
Rendhagyó vérgyűjtést rendezett a Blood Store. Több véres kiegészítő és díszlet várta a megjelenteket. A Blood Store következő állomása a KÖKI Terminál volt, február 11-én csütörtök reggel nyitottak, de aznap még csak fotózkodni, és kvízt lehetett kitölteni ajándékokért. Maga a véradás pénteken,…..
Felmondani készülök jelenlegi munkahelyemen, megváltoztatott feltételek miatt nem tudok tovább ott maradni. Egyik kérdésem ehhez kapcsolódik, mégpedig mindegy-e, hogy én mondok fel, vagy inkább a közös megegyezést szorgalmazzam? Munkanélküli járadékot kaphatok mindenképp? Azonban hamarosan ki…..
Salgótarján - Tizenöt hajléktalan foglalkoztatását kezdték meg Salgótarjánban a munkaügyi központ támogatásával. A jövő év márciusáig tartó, 23 millió forintos program résztvevői növénytermesztési és mosodai munkát végeznek. Hét nőt és nyolc férfit foglalkoztatnak…..
Sárvár – Értékes műszaki kütyük helyett jószerivel csak vízzel teli palackokat, olykor egy-egy pólót kaptak azok a vevők, akiket egy sárvári férfi ültetett fel. A csalótól az interneten lehetett mobiltelefont, tabletet rendelni, ám a netezők pénzükért cserébe semmit sem…..
A tökéletes munkaruha, amelyet akár minden nap viselhetsz. Emlékeztek még arra a cikkre, amelyben arról elmélkedett az Elite Daily újságírója, hogy vajon mi lehet az oka annak, hogy az igazán sikeres emberek minden nap ugyanazt a munkaruhát öltik magukra? Az írás kapott…..
Az Aranycsapat legendája szerencsét hozott a kispesti focicsapat olasz edzőjének. A tréner a meccsen zakóban feszít, a sajtótájékoztatóra a kabalaruhát veszi fel. Az Aranycsapat legendája szerencsét hozott a kispesti focicsapat olasz edzőjének. Budapest — Bejött Marco Rossi (50)…..
Az, hogy mely esetben, milyen adókötelezettség keletkezik, vagy nem keletkezik, a szja-törvény következő rendelkezései alapján határozható meg, mely szerint – nem keletkezik bevétel valamely személy által a tevékenységében közreműködő magánszemély részére biztosított…..
Putyin szíriai bombázását támogató pólók lepték el a Kremltől néhány perc sétányira lévő egyik ruhabolt polcait. A pólók többségén a szír városokban robbanó bombák látszódnak, és akad olyan is, amin Putyin kemény tekintettel kutat harci fegyverek után, de olyan is…..
Zavarban vannak a munkáltatók, mert az új munka törvénykönyve – a régivel ellentétben – egy szót sem ejt a munkaruháról. Márpedig a legtöbb ipari munkahelyre utcai ruhában be sem lehet lépni, vagy például munkaidejében a hotelportás nem húzhat farmert, az ápolónő sem…..
Többek között Darth Vaderről, Yodáróé, R2-D2-ról és Chewbaccáról is készült olyan stílusú ikon, mint amit a mobilunkon megszoktunk. De ezúttal nem telefonon kell keresni őket, hanem párnára, táskára vagy épp telefontokra helyezhetők. Önmagában már az is elég menő lenne,…..
A magyarországi ruhaipar a kisszériás termelésben, így például a munkaruhában vehetné fel a versenyt a Távol-Kelettel, ennek viszont az lenne a feltétele, hogy az egyetemekről kikerülő tervezők és a gyártók egymásra találjanak, mert jelenleg senkinek jut eszébe, hogy a…..