Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hoszamoska

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forrás: Tízperc - Blog.hu Nem hoztam ma se meleg, se hideg ételt ebédre magamnak a munkahelyre. Este nem foglalkoztam a pakolással, reggel pedig túl álmos voltam, hogy eltegyek valami ennivalót. Sebaj, van a munkahelyem mellett egy kávézó, ahol a kávé mellé nem csak édes süteményt lehet kapni,…..
hoszamoska 2019.02.21 14:01:29
@Melee: Ez nem igaz: A spontán privatizációt, ill. az ezt lehetővé tevő törvényt a 89-es Németh Miklós kormány hozta és szavazta meg, Antallék meg gyengék voltak ezt megváltoztatni.
hoszamoska 2019.02.21 13:46:24
@Gabor553: Teljesen tipikus demagóg elgondolás: aki fideszes, az alulképzett, megvezethető, minimum szűk látókörű és leginkább hülye vidéki honpolgár, aki csúnyán félre van vezetve.
Nem szeretem az ilyen behatárolt és előítéletes gondolkodást. Menni pedig hál'istennek lehet, a határok és a lehetőségek nyitva. Nincs ezzel semmi baj, szabadság van és nem diktatúra (az ellenkezőjének folyamatos sulykolása dacára sem!) Akik pedig mennek, azok nem feltétlenül Magyarországról menekülnek, hanem divat a nyugati világot, az ottani boldogulást túldimezionálni, magának a paradicsomnak beállítani. Aztán hogy ott hazátlan, gyökértelen outsider lesz belőle élete végéig?... Hát így járt.
Költözés A vadludak nagy szárnycsapásokkal elindulnak.A kifutópályák üresen állnak,de a kerozinszag tovább facsarjaa közelben élő öregasszonyok orrát.Mint egy nukleáris körzet,amit hermetikusan elzártak.Vízbe dobott csikkeket sodora túlsó partra a víz,az ott nyaralók furcsállva szívják beaz enyhe…..
hoszamoska 2017.07.23 23:56:08
Synecdoche Kersner Máté: Pusztul 2017.01.08 14:26:47
Kersner Máté vagyok, 3 és fél éve írok verseket, a blogon yungmatka néven publikálok. Célunk az, hogy hetente egy-egy szövegünket megjelentessünk, Alkotótér rovatunkon belül. Ezzel az írásommal indítjuk útjára a vasárnapi sorozatunkat. Megtaláltok Tumblr-ön és a Poeten is. Pusztul Egyenként…..
hoszamoska 2017.01.08 21:43:14
Komment egy mondathoz: „Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk”. (Kövér László) Három gyerekem van, több tucat főből áll a nagyobb családom három-négy gyerekes kiscsaládokkal, mégse venném a…..
hoszamoska 2015.12.13 18:36:51
@hívőlélek: Hüle.
Bár nem tudom, rászorul-e a világ, hogy megváltsuk, de azért lehet, hogy érdemes lenne tenni rá egy kísérletet.Itt van mindjárt az emberiség egyik nagy problémája: a túlélés. Kezdetben bizonyára az volt a fő megoldandó feladat, hogy az emberiség fennmaradjon egyáltalán.…..
Orbán tavasz óta melegíti folyamatosan a migráció témáját, kérdőívezéssel, plakátozással, kerítéssel -- de semmit sem tett a mostani vagy egy hasonló helyzet megelőzésére. Sőt, várta annak bekövetkeztét. Attól tartok, a Keleti pályaudvari helyzet semmi más nem volt, mint…..
hoszamoska 2015.09.06 13:05:15
@Lesből Támadó Szárítókötél: Szégyelld magad, azért amiket írtál. Annyira felháborodtam a sok "féligazságodon", ami valójában orbitális hazugság, hogy azt kommentálni sem érdemes.Ennyi.