Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mitmikor

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minél több adás kerül képernyőre egy-egy vetélkedőből, annál nagyobb az esélye, hogy a kérdésszerkesztők hibáznak, és olyan feladványok kerülnek a játékosok elé, melyeknek nincs jó megoldása. A Tv2 új, Negyvenmilliós játszma című kvízsójában már volt egy necces…..
w Játszani is engedd! 2010.09.08 06:30:00
Végül, lassan, lomhán megérkezett a vasseprű a köztévébe, kisöpörni onnan a reakciót, a nemzeti együttműködés ellenségeit. Sajnos – és ez itt egy országos jelentőségű sajnos – továbbra is az a jelszó, hogy aki nincs velünk, az van ellenünk. Kevés olyan tévés…..
mitmikor 2010.09.08 14:36:59
Gyurcsány Ferenc vásárolni volt, és ezt egy blogbejegyzésben is megírta. A boglári Tescoban nagybevásárlást tartott, és a tejeknél érdekes választás elé került: most melyiket vegye meg, az olcsó, 120 forintnál alig drágább szlovák tejet, vagy a 240 Ft-os magyar tejet? Te…..
mitmikor 2010.08.12 13:35:37
@Zka: de bizony szigorúbbak itt a szabályok, mint szlovákiában biztosan, lengyelről nem volt szó, bár a régiót említették. Ízlések és pofonok, nekem a Tolle pl. nagyon bejön a magyarok kozül, ha meg akorok egy kis luxust akkor veszek anikót :D viccet félretéve szerencsére sok helyen lehet finom sajtokat kapni, de az más kategória...
szertintem a magyar kistermelőknek kellene összefogni, kialakítani egy versenyképes értékesítési csatornát és versenyre kelni a multikkal. nem az a megoldás hogy sírok és az államot próbálom lehúzni.
itt a fórumon is mindenki (rajtam kívül) házi tejet iszik már lenne 50 fix vásárló...én falun nőttem fel, de soha egyetlen pohár házitejet nem ittam, nem jön be a szaga és istálló íze van...nem jó...
Simicskónak „van ingatlanja Siófokon, Pilisszentivánon, és Bp 2. kerületben. Felmerül bennem a kérdés, miért a XI. kerületben akar országgyűlési képviselő lenni. Semmi nem köti Újbudához, pusztán az, hogy a pártja ide ejtőernyőztette.” - mondja az…..
Valószínűleg Hajós András vezeti a magyar médiában a legtöbbet bukott sztárok listáját. Hiába, Hajós stílusát velünk ellentétben kevesen kedvelik. Friss hír, hogy a TV Paprika vezetősége a továbbiakban nem tart igényt az énekes főzőtudományára, vagyis nem rendel több…..
addict A pénz mocskos útja 2009.10.30 11:14:00
Az esetek többségében a legegyszerűbb ötletek működnek a legjobban. Ezt most a Herzenswünsche e.V. elnevezésű, súlyosan beteg gyerekeket segítő német jótékonysági szervezet számára készített reklám bizonyítja, amelyben egy bankjegy útját követhetjük nyomon. A pénz egy…..
mitmikor 2009.11.03 16:27:25
@mcs: Én arra gondoltam, hogy az alapítvány alapítója vagy kas(s)zása fogja az 50-est és viszi a kurvához. Legalábbis ha Forintról lenne szó.
Az angol Vodafone vírusfilmje azt a kort hozza vissza, amikor a mobilszolgáltatók imázsa még nem volt teljesen összetéveszthető és kicserélhető, és a szpotokban nem csupa tökéletesre sminkelt család, kiskutya és vidám magenta fiatal ugrált Jamie Winchester-slágerekre IKEA-bútorok…..
Sportnap lesz a ez a csütörtök, a hülyeségolimpia versenyzői a pálya szélén melegítenek, sőt a Centrum Kft már dobott is egyet a selejtezőben, méghozzá világrekordot! A "leghülyébben kiszabott parkolási bírság" versenyszámban lett csúcstartó a Homár-olvasók egyik…..
Ezen a héten végre kiderül, hogy Peter megmenti-e a lányt és ezzel a világot is egyben, és Sylar is meglehetősen kellemetlen helyzetbe kerül - de sajnos Mohindert is kapunk, olyan dózisban, ami káros az egészségre. Clairemackó iskolájában nyitunk, ahol a Homecoming nevű éves…..