Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lukacsmacska

0 bejegyzést írt és 155 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Igazságosan szeretek nyerni" - jelentette ki Lewis Hamilton a minap. Nos, ezt elég különös az ő szájából hallani azok után, amiket az elmúlt egy-két évben művelt a Forma 1-ben. Nem akarok ellene fordulni, lejáratni stb. de ez tényleg elég érdekes. Akkor most tekintsünk…..
Végre elkészült a Maláj Nagydíj összefoglaló videóm. Azt hiszem ez lett az eddigi legjobb összeállításom, persze így is van még hova fejlődnöm :). ..
Nos, a 2010-es év merőben más lesz, mint a tavalyi. Tankolás betiltása, Schumacher visszatérése, három új csapat és még sok más tényező fog közre játszani ebben az új Forma-1-ben. Nem régiben a Hispania Racing F1 Team ( régi nevén Campos Meta 1 ) is bemutatta autóját, illetve…..
Emlékeztek még az anno az év játékai közé is beválasztott Splitterre? Nos, megérkezett a folytatás, a Splitter 2. A játékmenet maradt a szokásos - a pályaelemek megfelelő szeletelésével a golyó eljuttatása a célba -, viszont került bele pár új elem, valamint…..
A következő kép stílusát már ismerhetitek, csak két képkocka váltakozik (bár sok esetben rájöttünk, hogy valójában négy) mégis úgy tűnik, mintha folyamatosan forogna a cucc. Köszi, K. Vera! ..
Lukacsmacska 2009.07.14 09:10:39
@Nanonash: 4 kép, de attól még jó :)
Úgy tűnhet, hogy a jobb oldali kép kicsit meg van dőlve a bal oldalihoz képest, pedig a kettő teljesen egyforma...
A következő képeken néhány emléktárgyat láthattok amelyeket igen jól helyeztek el egy fénykép erejéig...
Lukacsmacska 2009.06.28 09:35:13
A mai kép egy Simspons részből van kivéve (már nem tudom, hogy melyikből), ahol Lisa egy kiárusításon talál egy lehetetlen hangvillát...
Lukacsmacska 2009.05.04 21:44:08
@onCe_moRe: akkor az az első 5 évad valamelyike lehet, mert ha jó tudom a comedy-n azokat adják.
Simpsons 4ever! :D
Lukacsmacska 2009.06.26 07:57:24
@Thomi: köszi, tudtál segíteni :)
@DarkDrake: ha még mindig érdekel, megnézheted ;) videa.hu/videok/film-animacio/lehetetlen-hangvilla-opcsal-optikai-csalodas-CvChiCMLWp65eFNq
bár csak pár pillanatig látszik
Ez egy nagyon régi bűvésztrükk, de most, hogy így felnőtt fejjel mengéztem a videót (amiben még látszik is a trükk titka kicsit), megértettem, hogy hogyan is működik ez. Rájösztök?  ..
Nos, a mai kép nyilvánvalóan több kockából áll, de ezek ismétlődnek. Mégis úgy tűnik, mintha az arc a képen a jobb felső sarok irányába haladna. Amúgy figyeljétek meg a Google keresési találtatot a háttérben :)..
Az egyik legrondább halál a karoshi, amikor a túlórázásba halunk bele. Nem csoda, hogy a Karoshi: Suicide Salaryman folytatásában, a Super Karoshiban is egy életunt dolgozót kell a túlvilágra vezetnünk. Szerencsére a második rész nemcsak 60 új pályát, hanem számtalan új ötletet…..
Lukacsmacska 2009.05.22 14:36:30
@robertsoron: kössz a segítséget, eszembe nem jutott voln az a link :Pez a játék is jó volt, mint a karoshi másik két része :)
Az alábbi látvány szinte biztos, hogy a természet műve. Látjátok a "rejtett" állatot?..
Lukacsmacska 2009.05.20 13:16:13
Nem nagyon vagyok otthon tengerbiológiában, de érdekes a mai képen látható hal álcázási módszere. Esetleg tudja valaki, hogy mi a neve a halnak?..
Soha nem gondoltam volna, hogy ezt a két ellentétes értelmű szót ilyen szépen egymásban lehet ágyazni...
Lukacsmacska 2009.04.23 15:47:26
A mai képen a két labda teljesen egyforma méretű. Még meg is mértem mielőtt ezt kijelenthettem, mert annyira nem tűnik annak...
„A legkirályabb flash stratégia” – mondja Zéman az Oiligarchyról, ami valóban nagyon szórakoztató cucc (bár azért én a legjobbnak nem nevezném). Engem kicsit a Pandemicre emlékeztetett, itt is körönként cselekedhetünk és a vég is elkerülhetetlen, csak itt nem…..
Nem játék, de nagyon jól el lehet szórakozni a Powder Game-mel. Az alkalmazásban többféle anyagú részecske viselkedését lehet szimulálni. A vízrészecskék szépen elfolynak, a kőrészecskék gyorsabban esnek le, mint a porrészecskék, és így tovább. A legnagyobb móka, hogy vannak…..
INGYENES BŰNÜGYI AMATŐR HANGJÁTÉK (35p.) Egy hivatásos bérgyilkost felkeres egy idegen és azzal fenyegeti, hogy lebuktatja, ha nem fizet neki. Bizonyítékul részletesen beszámol gyilkosságairól és állítja, hogy egy időgép van birtokában... Az egészet a kényelmesség…..
Dani fedőnevű munkakerülőnk nem csak azért kedves a szívemnek, mert két suliba is együtt jártunk, hanem azért is, mert elküldte a Flash Tron linkjét. Aki látta a Tron című, ősrégi számítógépes sci-fit, annak nem lesz új a feladat: egy fénymotorversenyben kell helyt állnunk.…..
„A magam részéről a mellékelt képpel szeretnék üzenni a közösségnek” – írta Ádám, és küldött egy hekkelt fejlécet. Ezt fel is tettem a következő pár hétre, mert a blog nemcsak a munkahelyi íróasztal előtt szenvedőké, hanem a kollégiumi szobákban tornyosuló…..
A költségcsökkentés miatt, új szabályokat fogadott el a minap az FIA, amik nagyban érintik a Formula 1 világát. A Motorsport Világtanács pénteki ülését követően, az FIA hivatalosan is bejelentette, hogy elfogadta a csapatok szövetsége, a FOTA által javasolt…..
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..
Az Assemblerhez hasonlítja Darrick fedőnevű munkakerülőnk a Splittert, és igaza van. A játék fizikája emlékeztet a néhány napja postolt játékéra, csak a feladat itt az, hogy a mosolygó fejecskét eljuttassuk a célba úgy, hogy elvágjuk alatta az elvágható felületeket és…..
Na kérem, a címben az instrukció a Deconstructionhöz: földig kell zúzni épületeket pár bombával úgy, hogy nekünk nem lesz bajunk. Előre a tiszta városképért!..
A Pandemic (és folytatása, a Pandemic 2) minden idők legbetegebb játéka - és ezt akár szó szerint is lehet érteni, hiszen a programban egy vírussal kell kiirtani a Föld teljes lakosságát. A megfertőzött, illetve meghalt emberekért pontokat kapunk, amiket a vírus fejlesztésére…..