Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Én nem nézem ezt a szemetet

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hittem, hogy egy keddi adás nem lehet izgalmas, mert ugye mi a tököm történhetne kedden. A kiválasztás lecsengett, egyre kevesebben vannak, azok is csak zabálnak, meg alszanak, mint az a bizonyos proverbális bunda. Már amennyiben a bunda alszik, de ebbe most ne menjünk bele. Szóval…..
Én nem nézem ezt a szemetet 2015.01.28 23:49:16
@eatpray: Hát akkor indokold már meg lécci, hogy miért szavazol te a Danira. Mert gondolom ha a kettő közül választani kéne rá szavaznál. Én azzal indoklom, hogy inkább egy buta, de jámbor ember, mint egy "okos" de sunyi geciláda.
Én nem nézem ezt a szemetet 2015.01.29 00:03:23
@Mina Harker: Kedvencem, mikor a vizsgáztató kíváncsiságból megkérte, hogy valamit idézzen már valamit a római jogból és meg sem tudott nyikkani :D Mr. másfélszer másfél az 3...
A villalakók beolvasnak egymásnak, Fanniról kiderül, hogy szereti a Tiffany-füzeteket, és bugyi nélkül simán, de műszempilla nélkül sehogy nem bírja ki. És akkor ott van még a két derékszöggel rendelkező háromszög és a gusztustalan, mint közös nevező.   A villalakók még…..
Én nem nézem ezt a szemetet 2015.01.25 21:48:54
Bence nyitja fel a tegnapi és tegnapelőtti események szerelembuborékját és próbálja jobb színben feltűntetni Őstulok Lacit, hogy ő bizony leérvelte Zsut a párbajon, hogy joggal térhetett vissza ő meg hasonlók. Ami engem illet, szerintem borult a papírforma, bár azt is teljesen meg…..
Én nem nézem ezt a szemetet 2015.01.20 11:22:41
@Conchobar: Csakhogy Edina mondta azt Zsúnak, hogy neki már nem kell Laci, viheti, miután Laci sokadszorra lekoptatta őt. Szóval Zsu úgy vehette, hogy szabad a pálya és azért kezdett el flörtölni vele. A másik meg, hogy ő Edinával nem volt jóbarátnői viszonyban, szóval nem tartozott neki semmivel. Az más kérdés, h bajszoska egy percig sem gondolta komolyan amit mondott, és mint egy fúria kezdett el őrjöngeni mihelyt megtudta, hogy alakul köztük valami. Tudod, ha egy nőt sokadszorra aláznak meg azzal, hogy nem tetszel, csak részegen, meg konkrétan megmondja, hogy nem akar tőle semmit, -már eleve nem kellett volna hagynia, hogy ideáig fajuljon a dolog-, de ezek után meg végképp magasról szarni kéne az ilyen pasira. 22 évesen már lehetne némi tartása, de sehol semmi. Még ha rosszul is esett neki hogy Zsu a befutó, lehetett volna méltósággal viselni, nem pedig hetekig tartó fröcsögéssel és gyűlölködéssel. A Dani elárulását meg végképp ne keverd ide, mert neki nem ártott semmit a Zsu, maximum annyit, hogy nem akart lefeküdni vele, de a vonzódás nem megy parancsszóra, ha nem akkor nem, el kell fogadni méltósággal és nem lehordani mindennek utána, ahogy ez a féreg tette. Mind a kettő sértett hiúságból, valódi érvek híján alázta a Zsuzsát, az már más kérdés, hogy ő meg nem tudta kellőképpen megvédeni magát, mert nem pörög az agya és érvelni sem tud szegény normálisan. De ez nem jelenti azt, hogy a másik kettőnek volt igaza.
  A párbaj előtti utolsó összefoglaló, illetve utolsó előtti, technikailag, de a holnap esti műsor első fele amúgy is csak egyfajta felszopás lesz, semmi extrát nem lehet tőle várni, meg hát amúgy sem, hiszen a lakók élete kezd beállni egy olyan ritmusra, amiből őket…..
Én nem nézem ezt a szemetet 2015.01.19 00:02:57
@Zsolt28: Nem értek egyet veled. Sem ostobának, sem mocskos szájúnak nem nevezném, pedig én is olvastam itt heteken keresztül a kommenteket. Csak arról van szó, hogy ő egy egészséges igazságérzettel rendelkező ember, aki zsigerből undorodik az ilyen gonosz, törtető, nagypofájú, végtelenül rosszindulatú, harsány, nagyképű sz*rcsimbókoktól mint Edina,és ezért olykor indulatos, de sztem abszolút érthető. Ahogy az is, hogy a kommentelők között is nagyobb volt az ellentábora Dinkának,mint a szimpatizánsainak a száma.
Ebben az epizódban annyi volt a cselekmény, hogy Peter Jackson abból már trilógiát rendezne, de úgy, hogy az utolsó részt a végén kettévágnák, meg még másfél órát hozzácsapnának az egészhez a díszdobozos bluray rendezői változatában. Ott kezdünk, hogy majndme mindenki…..
Én nem nézem ezt a szemetet 2015.01.15 02:17:26
@pomac: Dani is milyen qrva idegesítő, leesett a mázsáskő a szívéről hogy nem ő lett a kihívott, most folytatja tovább Zsu baszogatását. remélem következő körben ő esik ki
Én nem nézem ezt a szemetet 2015.01.15 01:59:24
@Bujumburi: szerintem körbe-körbe jár a villában és menekül a rikácsoló Edina elől, akinél beakadt a lemez és csak azt tudja ismételgetni: látod milyen vagy???! de ne csináld mááá eszt!!!44 közben magában meditál,hogy ne üsse le a csajt:))
Kedves naplóm! NEEEEEEEEEEEE! MACIIIIIIIIII! XOXOXOXO Hát de mér????? Vigasztalhatatlan vagyok, ez a geci Denisz meg a nagypinájú Fanny, nem is, fanny, kisbetűvel, ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ mert EGY ROHATTKURVA, bezzeg tovább maradhat!!!! A villában!!! És Maci meg nem!!!!! A…..
Én nem nézem ezt a szemetet 2015.01.14 18:22:30
@astryle: Én azért egy másik forgatókönyvet is el tudnék viselni..:) Zsu kap az alkalmon és kiviszi Lacit, szinte biztos hogy kint is hagyja. Ezzel bevisz egy kurva nagy jobbhorgot Edinának, aki hisztérikus állapotba kerül mikor meglátja ki jött vissza, plusz Danival is valószínűleg annyi a szövetségnek mivel ő küldte csatába az imádott Lacikáját :) Daninak mindegy, akkor csapódik Robinhoz vagy újra elkezd nyalni Zsunak, Edinácska viszont tök egyedül maradna és szerintem még jobban kifordulna magából:) Meg is érdemelné ezt a pofáraesést azok után amit az utóbbi hetekben művelt.
Én nem nézem ezt a szemetet 2015.01.14 18:43:39
@Fu Szekh Li: nagyon jó:))) mindenesetre akár Danit akár Lacit viszi Zsu, a következő párbajon a másikuk is ki fog hullani, Zsu védett lesz hála a kendőlevételnek úgyhogy hiába puffog Edina még várnia kell a revansra :) Dennist hívják ki és valszeg mindkettőjük kiesne vele szemben. (legalábbis remélem, hogy Dani ármánykodását nem felejtik el a nézők egykönnyen)