Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ProMixer04

75 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár manapság a sorozatok élik aranykorukat, azért filmek terén is meglehetősen jó évet zártunk.Bőven van még mit bepótolnom a tavalyi év filmjeiből, de az eddig látottak alapján ez a tíz film jött be nekem a legjobban: 1. WhiplashAz év végére sikerült megtalálnom azt a…..
Ha valaki eddig azért panaszkodott a The Walking Deadre, hogy nincs benne elég zombi, a hatodik évad nyitórésze után elégedetten dőlhet hátra, mert annyi zombit soha nem láttunk a tévében (de szerintem filmen is csak a Z világháborúban), amennyit a Greg Nicotero rendezte…..
Az Uproxx nézett utána, hogy a Live+DVR ratingek hogy alakulnak 18-49-ben, és erre jutottak: Wayward Pines (Fox) — 2.4 True Detective (HBO) — 2.1 Under the Dome (CBS) — 2.2 The Whispers (ABC) — 1.5 Ballers (HBO) — 1.4 Pretty Little Liars (ABC Family) — 1.4 The Last Ship…..
..
ProMixer04 2015.03.24 11:05:40
Itt bizony komoly csata lesz Ultron és a robot hadserege ellen, bár szerintem azt nem merték bevállalni, hogy valamelyik főbb karakter meghaljon, de majd kiderül. Vision-t nagyon rejtegetik még mindig, kíváncsi vagyok mennyit lesz a vásznon. Legyen már május 1., addig meg több…..
Ezerrel pörög a marketing gépezet a Bosszúállók második része körül. A korábbi Vasember poszter és a közös csoportkép mellé most Black Widow, Hulk, Nick Fury és Thor kapott egy önálló karakterposztert. ..
MovieStar iZombie - Brain Appétit 2015.02.27 23:06:43
Újabb remek poszter érkezett a március 17-én debütáló iZombie sorozathoz. Előzeteseket itt találtok. ..
Az április 12-én visszatérő Trónok harca 5. évada megkapta az első poszterét. Ideje elkezdeni újranézni az előző évadot! :) ..
Ma már ennél nem lesz jobb hír. Amerika legnézettebb sorozatának 5. évados fináléjában kapunk extra 30 percet a kőkemény és drámai zombiapokalipszis világából. FUCK YEAH! ..
Az elsőn megcsodálhatjuk az összes Bosszúállót, akiket most fel nem sorolok. A másodikon pedig Vasember látható. Május 1-től nézhetjük ahogy lezúzzák Ultront! Aki előzeteseket nézne, az erre és erre kattintson. ..
Dumb és Dumber második része is megkapta a maga őszinte előzetesét, melyben elég rendesen szétszedik a filmet. Mikor a moziban néztem fel se tűnt ez a sok hasonlóság az első résszel. ..
ProMixer04 2015.02.25 15:55:20
@professional: Igen ott, mivel az első rész jó volt, gondoltam ez is az lesz, de ez csak elmegy kategória. :D
Láttam az egész sorozatot, de ezek közül egy se esett le miközben néztem. Nálatok meg voltak ezek a rejtett utalások? ..
MovieStar Jason Momoa = Aquaman 2015.02.20 12:09:22
Zack Snyder (Man of Steel, Watchmen, 300) osztotta meg az első hivatalos képet Jason Momoa-ról, aki Aquaman-t fogja alakítani a 2016. március 25-én érkező Batman v Superman: Dawn of Justice című filmben. A 2017-ben debütáló Justice League (Az Igazság Ligája) filmben szintén ő…..
Kapott egy felnőtteknek szóló előzetest Kriv Stenders új filmje, melyben Simon Pegg egy bérgyilkost alakít. Elég betegnek tűnik ez a film, jó sok akcióval. Április 10-től a mozikban. ..
A 7. rész zenei albuma március 17-én jelenik meg az Atlantic Records-nál, a következő zenékkel: 1. Ride Out – Kid Ink, Tyga, Wale, YG, Rich Homie Quan 2. Off-set – T.I. & Young Thug3. How Bad Do You Want It (Oh Yeah) – Sevyn Streeter4. Get Low – Dillon Francis & DJ Snake5.…..
Jaume Collet-Serra (Non-Stop, Unknown) új filmjéban Liam Neeson egy kiöregedett bérgyilkost alakít, aki szembe kerül a legjobb barátjával (Ed Harris), miután a fia lesz az egyik célpont. Kedvenc akcióhősünknek egy éjszakája van rendbe tenni a dolgokat és megvédeni a fiát,…..
MovieStar Furious 7 - Új TV Spot 2015.02.17 12:53:47
Az április 3-án érkező Halálos iramban 7. része kapott egy új TV spotot, melyben még jobban felpörgetnek minket a filmre. Ezen a felhőkarcolóból felhőkarcolóba autóval jeleneten még mindig ki vagyok akadva. :D ..
Kapott egy fincsi posztert a március 17-én az amerikai CW csatornára érkező iZombie sorozat. Előzeteseket itt és itt találtok. ..
Nagyon hangulatos, magával ragadó előzetest kapott Guillermo del Toro új horror filmje, melyben egy családi tragédiát követően egy írónő a gyerekkori barátja és egy titokzatos idegen szerelme között őrlődik, miközben egy misztikus házba menekül a múltja elől. Október…..
Oskari (Onni Tommila) egy 13 éves fiú, aki Finnországban él és eljött az ideje, hogy az őseihez hasonlóan bizonyítsa férfiasságát azáltal, hogy eltölt egy nappalt és egy éjszakát a helyi erdőben úgy, hogy csak egy íj és egy nyíl van nála. Azonban a fiú próbatétele nem…..
A Cinemax ma jelentette be, hogy egy 10 részes első évadot kér, Robert Kirkman (a The Walking Dead atyja) és Paul Azaceta közösen készített természetfeletti horror képregényéből, ami 2014 júniusában jelent meg. A sztori a fiatal Kyle Barnes-t követi, akit egész életében démoni…..
Alejandro Amenábar új filmjében Ethan Hawke egy nyomozót alakít, aki egy fiatal nő (Emma Watson) ügyében nyomoz, aki megvádolja az apját egy szörnyű bűnténnyel. Az apa nem emlékszik semmire, ezért egy híres pszichológus segít neki az emlékeit a felszínre hozni, amikor is egy…..
MovieStar Hot Pursuit - előzetes 2015.02.13 10:04:22
Reese Witherspoon egy rendőrt alakít, aki egy drogkartell elhunyt vezetőjének az özvegyét (Sofía Vergara) próbálja megvédeni. A páros Texas-on keresztül menekül, miközben üldözik őket a korrupt zsaruk és a fegyveres bűnözők. Anne Fletcher (The Proposal) új vígjátéka május…..
A tegnapi nap folyamán jelentette be a Cinemax, hogy berendelték a Banshee 4. évadját, ami 8 részes lesz és 2016-ban láthatjuk. A hírek szerint a forgatás Pittsburgh-ben folyik majd. A jelenleg futó 3. évad brutális és nagyon magasra tették a mércét vele. ..
Az azonos című 1960-as években vetített TV sorozatot hozza el nekünk Guy Ritchie (Snatch, RocknRolla) a mozivásznakra, melyben egy CIA és egy KGB ügynök az ellentéteik ellenére alkotnak közös csapatot, hogy megállítsanak egy titokzatos bűnszervezetet, akik nukleáris fegyverekkel…..