Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hla

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
A tehetségkutatás az egyik legrégebbi tévés vetélkedőformátum, nálunk is nagy hagyománya volt ugye a Ki mit tud?-dal, ami tulajdonképpen a Csillag születik nagyapjának is tekinthető. 1962 és 1996 között tíz ilyen megmérettetés volt, az első győztesei pedig a baráti…..
A pénteki Célpont részben a szcientológiáról szólt, itt megnézhető:http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=361504A szcientológiáról szóló rész 10:20-nál kezdődik.Aki nem akarja megnézni az elejét, innen letöltheti az adást, utána tud benne…..
Minden Homár-olvasó tudja, hogy készül a magyar árengedmény: kiírok egy olyan magas árat, amekkorát csak képes vagyok hazudni, aztán leengedem irtózatosan, az se baj, ha semmivel se leszek olcsóbb, mint az akció előtti valódi ár volt. Olyan ez, mint a bikaherélés: mindenki tudja,…..
Az m1 és a Duna az állami ünneplést adja beszéddel, díjátadóval, az m2 nem ér rá (vagy nem érdekli) az utcai eseményekkel foglalkozni, az RTL nem szakítja meg az adást, és ugyan a TV2 egy rendkívüli hiradóban beszámolt arról, hogy egy pár, saját magát ismét rendkívül…..
Most már szinte biztos, hogy megszűnik a Legyen Ön is milliomos. Az RTL Klub ugyan egy ideig titkolta, Vágó István pedig csak annyit mondott a bulvársajtóban, hogy már akár idén új, saját fejlesztésű vetélkedőt indíthat a csatornán, de több olvasónk is jelezte, hogy hiába…..
Íme az első egészségügyi probléma a sztrájk miatt.. Tisztelt Illetékesek! A 2008.02.04-re tervezett vasutassztrájkot teljesen felháborítónak tartom. Sehonnan sem tudtam információt szerezni még ma, vasárnap este 19h-kor sem. Holnapra van időpontom, hogy a beteg gyermekemet…..