Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matula, a láthatatlan

0 bejegyzést írt és 669 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A párkapcsolatoknak van egy szakasza, amit nevezhetünk kötélhúzásnak vagy csikicsukinak, amikor a felek odavissza szakítanak és jönnek újra össze. Persze a szex mindig jó közben. De  ott vannak az érzelmek és a legszebb mondat: "ha úgy könyörögsz, lehetünk…..
Matula, a láthatatlan 2008.05.09 15:19:03
szaffy, a boszi · szaffy.blog.hu/ 2008.05.09. 15:18:04

Jó volt és emlékszem is mindenre:)

És én felhívtam. Persze titkos számként. Találkoztunk mégegyszer mégegyszer jó volt, aztán már nem hívtam visza:)
A héten még egy normális szakítós történetet sem sikerült kiraknom, mert nem küldtök olyat. Most is úgy szakítanak a résztvevők, hogy nem csak hogy nem is jöttek össze, a lány két randi után feladta. Pikantéria: a szereplők rockzenészek és ázsiaiak.Kedves Szakítós! Az én…..
Csodálatos a férfiak életigenlése, az örök vidámság megtalálása, ahogy leírja, hogy egy olyan oldalon, amit a kollégám programozott. Hogy ott beszélte ki a felesége. Hogy megcsalta. Mert az emberek szaggatott szívű érzéketlen lények, geci világ, én mondom. Sziasztok. Nos…..
Pécs a szerelem városa, hiszen tudjátok, ott van a lakatfal is. Na, egy ilyen várostól nem várjuk azt, hogy a luxuskurvát meg verőlegényeket termeljen ki. Bezzeg a nyár és a Balaton legundorítóbb helyétől, a Flört discótól annál inkább. Úgy látszik, jönnek a balatoni sztorik,…..
Ez egy rendkívül hülye történet. Szegény Lány, nevezzük így, végig különböző hazugságok között örlődik, és nem csodálom, hogy nem ért semmi. Én se sokat. Sziasztok! Ez a történet nem szakításról szól mivel gyakorlatilag nem is jártunk! :( De mai napig nagyon nagyon…..
Csak szex a hétfői első posztban, amiből az érintett férfi igyekszik levezetni számunkra, miért nem működött a kapcsolatuk. A szerelem szó nem hangzik el a levélben, azt inkább jóhiszeműen feltételezzük, mert ez így. A szociális helyzettel megmagyarázni a lányt, illetve annak…..
Mér lenne jobb az ész nélküli titkolózás a feltétel nélküli megosztásnál? Nem akart rosszat a lány, amikor beszámolt a korábbi konyhás-padlós kalandjairól, mégis ez lett a veszte, mert a kettős mérce mindent visz: "mindig a nőt dugják meg, és a…..
Matula, a láthatatlan 2008.03.14 14:54:45
Lui_78 · fejtegeto.blog.hu/ 2008.03.14. 14:53:19


Akkor nem rontok rád. Nem mintha megtettem volna, csak gondoltam megkérdezem, hogy ha vinnék fagyit hova vigyem, de ugyse viszek.

És ott hol? Ha mégse mennék:)
Matula, a láthatatlan 2008.03.14 15:00:34
Lui_78 · fejtegeto.blog.hu/ 2008.03.14. 14:57:56

Te is bankos vagy? :):):):)
Myvipen ismerkszik az ostoba csávó, aki "telefonban gyerekhangon hullámokkal játszott a kádban" - ezt a képet mondjuk annyira nem értem, de aki három hónapot pazarol az életéből olyanokra, akik alulöltözött képeket küldözgetnek az msn-en, azért egy kicsit meg is…..
Legendák keringenek a férfiak körében arról, hogy egy lánynak milyen fontos az első? A levélírónak olyannyira fontos volt a barátnője deflorációja, hogy inkább meghagyta másnak, és gyorsan szakított vele. Ennek örömére nézzük meg együtt a Kutyaszorítóban legendás…..
Éppen ezért nem hiszek ebben a hozzuk össze a barátainkat elméletben, meg eleve, milyen dolog már ez, hogy (1) a fiú elviszi a haverját a kelenföldi randikra, (2) a nyakába sóz egy lányt, aki hét hónapig túráztatja szerencsétlent. A lány mentségére legyen mondva, hogy beteg a…..
Újabb bizonyíték, hogy a Valentin-nap valójában a szakításról és nem a szerelemről szól, mert hiába van a történetben gyönyőrű rózsa (végre nem szekfű, meg sárga orchidea), az is csak a hazudozás eszköze.   Sziasztok! Gondoltam én is megirom történetem, bár…..
Matula, a láthatatlan 2008.03.11 14:18:00
Lui_78 · fejtegeto.blog.hu/ 2008.03.11. 14:16:03

de mindig lesz valaki aki gyorsabb a rugónál és elszalad. Addig szalad amíg nem találkozik egy gyorsabban szaladóval és megrugja, aztán a gyorsabbanszaladó is szalad, amíg egy még gyorsabbanszaladó... :):):)
Matula, a láthatatlan 2008.03.11 14:23:01
Hazudozás a négyzeten, kettős szakítás a vonaton, és még mindig a pénz miatt. Egyébként most komolyan, ki menne el egy pecsétes trikójú férfival Hévízre, csak azért, mert irgalmatlanul jó szerető?     Kedves Blogírók! Az én szakításom története annyiban…..
A szakítósblogon rendkívül sok történet kezdődik internetes ismerkedéssel, ami roppant veszélyes műfaj, nem győzzük hangsúyozni. Hogy miért? Ezért. A megdöbbentő levélről mi is tudjuk, hogy nem tartozik a szakítósblog legszorosabban értelmezett témái közé, de tanulságként…..
Matula, a láthatatlan 2008.03.06 15:57:08
Matula, a láthatatlan 2008.03.06 15:58:24
Ez most nem egy vicces lekoptatós történet, hanem egy segítségkérés, mert a fiú benne van egy rossz kapcsolatban. A fiú bajban van: se vele-se nélküle, nem tudja, mit csináljon. Most minden kommentező előveheti a szaktanácsadói énjét, hogy segítsen a beküldőnek. Kedves Szakíts…..
Matula, a láthatatlan 2008.03.06 10:37:41
szaffy82 · szaffy.blog.hu/ 2008.03.06. 10:35:00

Azért úgy gondolom jobb nekem a nyóckertől 43 kmes távolságban:)
A beküldő lány szerint ez nem mulatságos, pedig az! Ha valaki a médiában dolgozik, azt hiszi, mindent megtehet, példuál félrekúrhat. Melyik újságíró nem vallott szerelmet még egy hasonlatban, egy politikus fikázásban vagy egy filmkritikában? Na, ez az. Sokan például azt nézik,…..
Végre egy olvasó, aki tisztában van azzal, hogy ő igazán értékes. A gyári szalagmunka nem csak az Egészséges erotika alkotóját, Tímár Pétert ihlette meg, hiszen kevés szexuálisan vonzóbb dolog van egy ennyire kötött munkánál, amiben az érzelmeket és a testiséget teljesen a…..
Mi lehet ideálisabb egy olyan osztálykirándulásnál, ahol 13 fiú és 1 lány? Ha fordított az ivararány, és az az 1 is én vagyok. De sajnos ez nem az a sztori. Itt egy triatlonozó sráccal kavar egy röplabdás lány. A sportszerelmeknék nincs is szebb dolog, de vannak sportok, amik nem…..
Matula, a láthatatlan 2008.03.04 12:01:22
Matula, a láthatatlan 2008.03.04 12:03:12
szaffy82 · szaffy.blog.hu/ 2008.03.04. 12:02:40

mivan, Te is darabbérbe dolgozol?
Szolgálati közleménnyel kell kezdeni, mert a blogon iszonyatosan sok lett a komment, aminek mi örülünk is, meg nem is. Örülünk, mert épül+szépül a közösség, de kicsit lelomboz minket, hogy sok kommentező azt hiszi, a posztok csetszobává alakulnak. Ez sokakat zavar, mert elveszik…..
Verespálné imázsépítő hete után térjünk vissza a dolgos, szakításokkal széttöredezett hétköznapokhoz, amikből kiderül, én is válogatok. A hétfő első posztja mindig megadja a heti alaphangot: a műszakis találkozik a zongoristával. Plusz a kedvencem: romantikus séta a…..
Nehéz, súlyos szakításokkal teli hét áll mögöttünk, úgyhogy olvasónk javaslatára könnyebb vizekre evezünk. Egyáltalán nem átlagos tinitörténet, hiszen a "szokásos" párhuzamos történetek, megcsalások, rágalmak mellett van benne külföldre kacsingató sztárfocista…..
Matula, a láthatatlan 2008.02.29 11:24:55
_hebron_ · hebron.blog.hu 2008.02.29. 11:15:45


Én is ma találkozok a sima barátnőmmel:)

Szóval vállald be nyugodtan. A mai világban nem kell már titkolnod:)
Matula, a láthatatlan 2008.02.29 11:25:31
Matula, a láthatatlan 2008.02.29 11:26:14
Sajnos ellent kell mondjak a levélírónak: a kapcsolatukat egyáltalán nem a mama robbantotta szét, hiszen eleve Géza rettenetes csúnyán evett, zabált, meg rendetlen is volt, talán még jobb is így, hogy elmarta őt a kedves mama. A fotó innen származik, Marion Cotillard imitálja a…..
Csúnya megcsalós történet következik, telefonon kihallgatni ahogyan megcsalnak, az a telefonszexnek valami egészen furcsa formája is lehetne, ha nem szakadna meg közben a szívünk. Kérdés, hogy vajon szándékosan csinálta a fiú, vagy tényleg ennyire balek volt, hogy rossz gombot…..
Emlékeztek még vl kedvenc levélírójára? Segítség itt. Hát megjött az a zsebadoniszos történet is, nincs benne se vidámság, se Johnny Bravo, csak nagy-nagy szomorúság. Nem akarok szpojlerezni, de akinek gondja volt a hétfő délutáni poszttal, annak lehet most is lesz. Kedves…..
Nehéz megszólalnom, hiszen jómagam vegetáriánus városi köcsög valék, valószínűleg iszonyú idétlenül viselkednék, ha elvinnének egy disznóvágásra, biztos én is fehérre súrolnám a disznó lábát. Történetünknek egyébként különlegessége, hogy nem klasszikus…..