Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prezidentevil

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Mennyi klasszikus!”, „Felfoghatatlan veszteség”, „Aki hip-hopot hallgatott, őt is hallgatta!” – ilyen és ehhez hasonló mondatokkal búcsúznak kortárs és fiatal zenészek Diddy-től, Questlove-on át Drake-ig a kedden elhunyt Albert Johnsontól, vagy, ahogy a hip-hop világ ismerte Prodigytől. Köztudott…..
prezidentevil 2017.06.23 12:11:00
@Phteven: miért lett ekkora divat mostanság a tudatlansággal pózolni a komment szektorban? az ugye leesett, hogy a cikk részben azért íródott, hogy megismerjék őt többen? vagy ezt a pár sort tudod egyáltalán értelmezni?
Azt mondta Puzsér Róbert egy tévéműsorokról tartott beszélgetésen, hogy a Való Világ jól össze volt rakva, és ugye már ez is elég meglepő, mármint az, hogy Puzsér egy ilyen agysejtpusztító szellemi toprongyot, mint egy tévés reality, bármilyen értelemben véve is pozitív…..
Tomor felhívta a figyelmemet arra, hogy létezik egy Nerd-ös játék! Innen letölthetitek! Update: új link.Akinek nem ment volna,próbálja ezzel újra. Játék frissített változataNem akarom előre lelőni a poént, mindenesetre fantasztikus ötletet valósítottak meg. Egy rajongó…..
prezidentevil 2008.03.11 18:14:45
GTA sorozatra rossz szavunk nem lehet, attól függetlenül igen szórakoztató bugokat és fejeket prezentál. Az első emberke az Adidas modelliskolán végzett, mimikája lenyűgöző.Küldte: D Shadow Következő képet Bence küldte. A sapka szövege elmond mindent. Aztán jöjjön egy…..
AndrewPuma82 újra talált érdekes képeket a Mesterlövészben. Ugyan ki nem tartogat otthon bekeretezett képeket rendőrjárgányokról? Én speciel most sötétben írok, mert a helyhiánytól már az ablakokat is befedtem velük...