Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beats of Budapest

18 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az általunk termelt hulladék mennyisége és a műanyagszennyezés valóban ijesztő. A Föld állapota tragikus. A klímaváltozás nem FOG MAJD elkezdődni, hanem már tart, ez már az. A környezeti katasztrófákba belepusztulunk. A fajok kihalása borzalmas. És az ezek ellensúlyozására tett lépések, a mozgalmak,…..
Lezajlott az első élő döntő az X-Faktorban november 5-én este, és máris kihullott két versenyző. Balogh Eszter és a Jaggers számára véget ért a show. Sokak számára fájdalmas a döntés, mivel nem ezek a produkciók voltak a legrosszabbak.Balogh Eszter azért esett ki, mert ő kapta a közönségtől a…..
Olyan helyen nyit új éttermet a McDonald's, amelyre te sem biztos, hogy számítottál volna: a Vatikánban, a Szent Péter téren. A római katolikus egyház egyik legszentebb helyén. Egy történelmi jelentőségű épületben. A 538 négyzetméteresre tervezett üzlet híre kiverte a biztosítékot Olaszországban. A…..
Te végig bírnál hallgatni 3 órányi meditációs zenét? Vagy kattintanál egy olyan videóra, amelyben az égvilágon semmi, de semmi nem történik, csak 3 órán keresztül gitároznak? Ráadásul úgy, mintha ugyanazt az egy számot húznák el a végtelenségig. És nem a fotón látható csaj gitározik kombinéban, csak…..
Hatalmas, lenyűgöző fotógyűjteményre tett szert egy külszolgálatot teljesítő férfi, Colbert Held. 48 évet töltött a Közel-Kelet 17 országában, 1957 és 2005 között tonnányi képanyagot gyártott - hobbiból. Elsősorban a tájat fényképezte, de dokumentálta az épített környezetet, a helyiek életét, és…..
Ha "csak" az öreg és nem őshonos fákat akarják kivágni, mint azt a főmű-szaki nyilatkozta, akkor az azt jelenti, hogy gyakorlatilag mégis letarolják a Liget jelentős részét, nem? Például a József nádor idején telepített platánokat. A platán nem őshonos Magyarországon. Szép, nemes…..
  Anitáéknak nincsen kertjük Eddig a Ligetbe jártak labdázni meg játszani. Most majd a gangon, meg az udvaron játszanak. De igazából ott sem lehet, mert a szomszédok utálják a gyerekek hangját. Tavasszal kitárja anyu az ablakot, és árad be a büdikaja szaga. A lépcsőházból is. Magdi…..
Hogy Magda valóban a szerencse lánya-e, azt majd mindenki eldönti magának e rendkívül érdekes stílusban megírt posztnak a végére, az biztos, hogy a történet, és a hangulat nem a megszokott. Bevallom őszintén, az első furcsálkodás után engem megfogott a stílus is és a történet…..
Beats of Budapest 2016.03.01 18:56:42
@Szukicsmagda: Te is hiányzol nekünk! Ez a poszt pedig k.va jó lett, írhatnál többet is. Megint.
Először úgy döntöttem, nem szállok be az Uber-taxis vitába. Aztán eszembe jutott jó néhány olyan élmény, ami miatt ma már inkább az éjszakai BKK-járatokat választom, vagy igyekszem elérni az utolsó metrót. Mert hogy egyelőre sem a taxisoknak, sem a nyilvánvaló adókerülőknek nem fizetek, az…..
Beats of Budapest 2016.02.02 20:02:12
@Szumi: te sem érzed az iróniát, mint a többiek, akik a mídfáreren pörögnek, de nem baj.
Az a helyzet, hogy baromi jó bulikon és koncerteken voltam ott. Sajnálom, hogy lezárult egy korszak, és tavaly októberben 30 év működés után bezárt az eleve pronyóra kialakított, mindazonáltal befogadható méretű Petőfi Csarnok. 1985-ben egy 19. századi kiállítás egyik itt maradt, sokáig raktárként…..
35 évvel ezelőtt erősítette meg az AC/DC énekesének halálát a londoni King's College Hospital. A banda fel akart oszlani. Aztán inkább elkészítették minden idők egyik legjobb hard rock/heavy metal albumát. 1980 nyarán jelent meg a Back in Black. Még kisgyermek voltam, amikor apám vagy anyám (már…..
A legsikeresebb, legtöbb megtekintést produkáló, vagy egyszerűen csak a legötletesebb reklámokat gyűjtöttük össze. 1. Hey, dude... ez itt Jeff Bridges 2. A Carl's Jr. étteremlánc kajája. Szuperburger, szupercici. 3. A kötelező aranyos kiskutya - a tavalyi Budweiser reklámfilm…..
Persze, hogy reklámfilm. De akkor is jó volt újra látni belülről. ..
Minden nap látom, mert minden nap kinézek az ablakon. Az öreg hölgy a szomszéd házból egyetlen napot sem hagy ki a hatalmas, kerítéssel kettéválasztott belső udvaron. Lombhullás, téli eső, tavaszi szél, nyári meleg neki nem számít, nap mint nap megteszi a délutáni sétáját. De…..
The Beat of Budapest Healing sounds 2015.01.19 10:30:00
Egy hevenyészett kutatás szerint zenére jobban fejlődnek a zöldborsó palánták. Különösen a klasszikus melódiák és a heavy metal zenekarok jönnek be nekik. Ha a növényeknek ennyit számít a zaj, a zörej, a ritmus és a dallam, akkor az embereknek hogy ne lenne fontos, hogy…..
isten tudja, miért őrizget valaki huszonkét éven át egy valaha kádernyilvántartásként szolgáló mappát hogy aztán éppen ebben az évben hajítsa ki az utcára, persze a betétlapok nélkül morfondíroztam hazafelé menet a járdán heverő vörös műbőr kötéses darab láttán,…..
Szeretetre méltó és izgalmas filozófiai alkotás. Imádom azt a jelenetet, amikor az egyik szereplő egyszer csak kilép a mozi vetítővásznáról a nézőtérre, a többi színész pedig értetlenül áll, majd vitatkozni kezd vele és egymással. A nézők egy része pedig az első döbbent…..
Túlhájpolt, színes, közepes minőségű cucc, a hazai gasztrobulvár tavaszi kötelező darabja. Egyszerűen nem ér annyit, mint amekkora hiszti van körülötte. Január van, de már most tudom, hogy pár hónap múlva budapesti turisták százai fogják összetaposni a védett növényeket a…..
The Beat of Budapest Inspiráció 2015.01.13 20:14:18
Valahogy így gondolom, így érzem. Isten hozott benneteket itt. THE BEAT OF NEW YORK from tim hahne on Vimeo.  ..