Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mi sokan

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Felülnézet 2008.10.22 07:30:00
"Tessék megnézni, hol tart ma Magyarország és hol tart Szlovákia. Mi ma nyugodt felülnézetből tekintünk magyarországi barátainkra, mert mindaz, amit gazdasági, szociális és pénzügyi téren elkúrható volt, azt el is kúrták úgy, ahogy az csak keveseknek sikerült"…..
Már az első mondat filmesítésért kiált az Index legújabb teszkós cikkében, ami szerint a versenyhivatal másfél éve sírt, hogy vki nyomja már fel a Tescót gazdasági erőfölénnyel visszaélés miatt, ami most bekövetkezett. A Tesco-könyvek után nem tűnik elképzelhetetlennek,…..
A kedvezmény alatt áremelés párja a speciálisan korlátozott kóstolómenü, illetve a zónaadagok, amit szintén elég sok helyen alkalmaztak ünnepelt vendéglátósaink. Fist boy a Kaledónia Pubban futott bele a felettébb gáláns ötdarabos menübe, de ezen még nem akadt ki. A pohár…..
Az már most látszik, hogy a minden eddiginél nagyobb érdeklődés minden eddiginél több szívást eredményezett Torkos Csütörtökön. A Homár elkötelezett híve a virtuális önbíráskodásnak, úgyhogy aki az imént is vázolt trükkökkel (áremelés, foglalás törlése, kimagaslóan…..
mi sokan 2008.02.09 12:02:46
mi sokan 2008.02.09 12:03:55
Kevés annál szarrágóbb dolog van, mint árengedmény idején árat emelni. Olyat viszont még nem látott a Homár, hogy 50%-os kedvezmény előtt, több mint duplájára "korrigálja" valaki étlapját. A Torkos Csütörtökok történetének eddigi legparasztabb vendéglátóipari…..
A Praktiker píárosai zseniális stockfotót választottak a háztartási gépek oldaára, ami egy kicsiny gyermek mászik elő épp egy mosógépből. Ul Sana tömeges tragédiát vizionál:Szeretném felhívni figyelmüket a Praktiker 2008. február 01-14. prospektusának 11. oldalán levő…..
A mai nap a Torkos Csütörtöké. Mint azt Húsosfazék korreken összefoglalta, vendéglátós apokalipszisre lenne szükség, semminthogy szar helyeken minél több szart ehessen a magyar. Hogy milyenek azok a szar helyek, az nemsokára kiderül. Kinga a Kashmir étteremből jelent, ami bár…..
Jobb helyeken, mint amilyen Sydney, a zsebesek/csalók fotóját minden benzinkútra kiteszik, ezzel is nehezítsék tevékenységüket. Foma egy hasonlóan bátor kezdeményezést talált egy vicces házi készítésű körözvény formájában. Az ördögi bűnözőóriást már nagy erőkkel…..
Bruhaha, szerencsétlen BKV olyat művelt, amihez hasonlót hibát a magyar nyomtatott reklámtermék-történetben a ma már teljesen elfelejtett Palotás "Propellernyakkendő" János vállalkozó követett el. Az őt ábrázoló óriásplakáton ugyanis retkes volt a körme. A 2008-as…..
Zsukov blogján jelent meg a csodahír, amit aztán az Andreiground is felkapott: Szár község önkormányzata domainregisztrációs kérelmet adott be a szarbanvagyunk.hu névre. "A település nem támasztott prioritásos igényt, így legkorábban két hét múlva (február 20-a körül)…..
mi sokan 2008.02.07 18:59:18
Andrei, az andreiground.com blog gazdája a Homár állandó kommentelője. Andreit egy posztban kifejtett - nem is igazán durva - véleménye miatt elképesztő modorban kezdte el piszkálni a Whysoft nevű cég. A vita kirobbantója a WeblapTudakozó nevű fantasztikus magyar szellemi termék…..
Szó szerint életbevágó kérdést tesz fel Jaksi, akivel az történt, hogy - talán anyagkifáradás miatt, talán nem - a sítúra első lesiklásán magától darabokra szakadt-tört mindkét síbakancsa. A Naiv Ügyfél lassan ment, így nem lett baja, utána viszont már-már filozófiai…..
mi sokan 2008.02.04 13:39:53