Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tt_tt

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban már írtam nektek egy klasszikus módszert a kerti szerszámok rozsdamentesítésére, most azonban egy sokkal egyszerűbb módszert mutatok, amihez kotyvasztani sem kell.  Az egész lénye annyi, hogy a szerszámok rozsdamentesítésére nem kell célirányos, drága vegyszert venni, elég, ha a boltban a…..
A világ legnagyobb utasszállítóján, a kétszintes Airbus A380-on utazni már önmagában is életre szóló élmény. De mi rátettünk még egy lapáttal, kipróbáltuk a repülő felső emeletén található business osztályt. Az Emirates által üzemeltetett Bangkok-Dubaj járaton úgy…..
tt_tt 2015.03.23 14:12:08
@Pierr Kardán: en a mult heten voltam uzleti uton Bangkokban, elotte sokszor USA-ban, Malajziaban, Kanadaban. Nalunk mindenki, aki 4 oranal hosszabb repuloutat tesz meg, business class-on utazik, ez a szabaly. Tok mindegy hogy vezeto vagy beosztott. Ja, a beosztottak is utaznak, neha tobbet mint a fonokok.
tt_tt 2015.03.23 14:17:06
@Darth Revan: nyaralas: turista osztaly. Uzleti ut: business class. A ceg elvarja hogy utazzak, es kifizeti amibe kerul.

Qatar Airways-el egy Budapest-Bangkok ut business class-on 611.000 Ft. Pontosan tudom, mert holnap megyek haza ezzel a jarattal.
Emirates araiasok lehetnek, es az elso osztaly az magasabb ar.
Arak osszehasonlitasa itt, en mindig ezt hasznalom:
matrix.itasoftware.com
Az új-zélandi kormány közlekedésbiztonsági kisfilmje olyan, mint egy horrorfilm, amiben egy ponton reménykedsz, hogy elkerülhető a vég. De a pont nem ott van, ahol gondoljuk. Akkor már késő. Elképesztő, hogy hogyan vezetnek az emberek. Kétféleképpen osztályozom a dolgot…..
Optimista, nem tekintélyelvű és nem a pénz motiválja? Valóban ilyen egy mai magyar vezérigazgató? Így jellemezhető ugyanis a magyar vezérigazgatók többsége a Stanton Chase személyzeti tanácsadó cég 1000 topmenedzserhez kiküldött kérdőívére érkezett 250 válasz alapján. A…..
  Az indiai kajával szemben mindig ellenérzéseim voltak. A közvetlen Angliába költözésünk után 2 hónapig csak egy szobát béreltünk egy nagy házban. Voltunk mi ketten, egy angol srác és négy indiai fickó. (Leegyszerűsítve: 6 férfival laktam egy olyan házban, ahol csak egy…..
A cím némi magyarázatra szorul, ugye? :-) Nos, ünnepelünk, több dolgot is egyszerre. 50. bejegyzés Először is, amit éppen olvasol, az az 50. bejegyzés az IndiaPass napra pontosan 15 hónapos fennállása óta. Az elején nagyon nehezen ment, amíg nem volt bekötve az internet…..
tt_tt 2012.08.23 21:52:17
@Pere Viki: egyszer láttam hogy készül, és a barátom elvárása velem szemben az hogy innen már tudnom kell... nem merem neki megmondani, hogy fogalmam sincs. De tényleg nagyon jó, főleg ha raita is van mellé.
Én meg cserébe megtanítottam neki, hogy kell 5 perc alatt tiramisut csinálni, azóta azzal kápráztatja el a családját...

A biryani szetten rajta vagyok, lájk megvolt.
Ebben a melegben (már ami itt, Dél-Indiában tombol) mi sem esik jobban, mint egy jó hideg gyümölcssaláta. Hogy elkészíthessük irány a zöldséges stand, ahol folytatjuk az indiai vásárlós sorozatot. A zöldségesek gyönyörűek. Legtöbbször az út szélén…..
tt_tt 2012.08.23 21:44:59
@Pere Viki: ami rambutánt én ettem, az édes volt, egyáltalán nem rémlik hogy savanyú lett volna. Meg nem mondom honnan lehet tudni hogy elég érett, elém ezt tették le. Az ára változó, 3 hete Kuala Lumpur külvárosában láttam 3 kg-ot 8 MYR-ért (kb 650 Ft), aznap a belvároshoz közel 1 kg-ért 10 MYR-et (800 Ft) kértek. 1 kg kezdésnek lehet hogy sok, nem tudom.

Kérdés: ti hallottatok a hideg és a forró/meleg gyümölcs típusokról? Nem tudom a rambután melyik kategóriába tartozik, ha meleg akkor csak óvatosan az elfogyasztott mennyiséggel.
  Most akkor van kőolaj, vagy nincs?! „Az olcsó olaj korszaka véget ért, mert a készletek kimerülőben vannak!” Ugye mindenki hallotta már az elmúlt években legalább egyszer mértékadó energetikai véleményvezéreknek tartott entitásoktól a fenti kijelentést? Ha…..
Alkoholfogyasztás és fürdőruha-viselet: a helyi rendeletek szerintMiért építenek emberek medencét a tó-, vagy tengerparton lévő házukhoz? Mert megtehetik - hangozhat a válasz, de vélhetően a víz hőmérsékletének - rosszabb esetben minőségének - is komoly szerepe van ebben. A…..
Persze a cím túlzás, annyiban igaz csak, hogy a menü megalkotója, ha az összes éttermének csillagjait összeadjuk, akkor 27 csillagot mondhat magáénak. Ezzel mondjuk Joel Robuchon a világ legsikeresebb séfje is egyben. Nem nyit viszont repülőn éttermet, hiába van nagy rutinja a…..
Nézd meg, már megint kik járnak jól: akik amúgy is a legjobban keresők közé tartoznak… persze havi 300-500 bruttóval könnyen lehet ugrálni, nem értem, hogy miért megint ezeknek segítünk. Először odaadunk nekik milliárdokat az alsóbb rétegek pénzéből, most meg itt van a…..
Praxis Nem akartak altatni 2010.07.21 06:00:00
Tisztelt Praxis Blog!   Az én kórházi történeteimmel 2 végletet szeretnék bemutatni.   2006. június 6-án - vesztemre - betonpályán kosaraztam. Egy ziccerből visszaérkezve megcsúszott a lábam (poros volt a beton) és magam alá gyűrtem a lábamat és teljes súlyommal…..
Zoltán fiait alaposan megviselte a nyári tábor. Az egyiküket ellepték a kiütések, a másik hazaindulás előtt úgy beverte a fejét, hogy kettőslátása lett. Mint mindenki sejtheti, profi egészségügyi szakemberek jól szervezett szolgáltaást nyújtottak nekik, így órákon belül…..
Az alkalmi munkavállalói könyvvel sok visszaélés történt a közelmúltban, főként az eltüntetős tinta trükk került a köztudatba. De mi a helyzet, ha valaki jogszerűen próbálta alkalmazni, és mégis megbüntetik? Kedves Zugügyvéd!2008. június elején mikro-vállalkozású…..