Regisztráció Blogot indítok
Adatok
h3llo

60 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A DIGI Csoport bejelentette, hogy a következő három évben a DIGI Sport csatornáin  közvetítik a Serie A, vagyis az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság mérkőzéseit magyarul. A közvetítési jogokat értékesítő IMG Mediával hosszas tárgyalások után, az utolsó pillanatban sikerült megállapodniuk, így…..
  A Való Világ 8 győztese, Soma szombaton este kocsmai verekedésbe keveredett a VII. kerületben – tudta meg a 24.hu. Két társaság került összetűzésbe egy kocsmában, a vita középpontjában pedig VV Soma állt. A valóságshow-szereplő és barátai körül asztalok és székek borultak, Soma a földre esett, és…..
Új, állatos műsort indít az RTL Klub, aminek a megszűnő VIVA TV-ről ismert Iszak Eszter lesz a műsorvezetője - tudta meg a 24.hu. Az RTL Klub a Kedvenc Társállataink érdekes című új műsora kutyákkal, cicákkal, kisállatokkal és lovakkal foglalkozik majd, a hobbi állattartóknak szolgál tanácsokkal,…..
Már több százezren látták a M1 Híradójának szombat esti, zseniális villanását a Youtube-on, amiben a Bajai Halfőző Fesztiválról jelentkezett be élőben a tudósító, Bencze Péter, de annyira részegnek tűnt a riportalanyaival együtt, hogy lekeverték a bejelentkezést.    A 24.hu megkérdezte az MTVA-t,…..
Az Entertainment Weekly közölte a Twin Peaks stábjának tagjairól készült legújabb stúdiófotókat. David Lynch kultuszsorozata az eredeti társszerzővel, Mark Frosttal készül, nemsokára folytatódik. A szereplők 25 év után térnek vissza, ez látszik is rajtuk. Sheryll Fenn egy kulisszavideóban azt…..
Megérezte Havas Henrik, hogy nem maradhat sokáig a Hot! magazinnál sem: egy órával a kirúgása előtt vetette fel a titkárnőjének, hogy vajon mikor veszik észre, hogy a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő magazinban tárcát vezet. Íme a Tanár úr facebookos posztja:    A dolog előzménye, hogy március…..
Teljesen váratlanul, hat nappal a pozsonyi forgatások megkezdése előtt közölte Havas Henrikkel a TV2, hogy mégsem forgatnak vele a Pénzt vagy életet című műsorban - közölte a tévés személyiség a Facebookján. "Micsoda meglepetés! Levelet kaptam a TV2-től! Nem kellek nekik! Lelkileg teljesen…..
Kiss Ramóna hosszú gondolkodás után, januárban hozta meg a döntést, hogy távozik az RTL Klub Barátok közt című sorozatából. Ezt a szerda esti Fókuszban jelentette be:     16 éve ismertük meg Ramónát, aki Szentmihályi Zsófi szerepét kapta a sorozatban. Ramóna akkor, 17 évesen egyedül költözött…..
Bochkor Gábor élő adásban alázta meg kolléganőjét, Bella Gabriellát, aki nem is fejezte be a reggeli Önindítót - számolt be a Blikk. A kaszi népcsoportról értekeztek, akiknél a nők hordják a nadrágot, és elnyomják a férfiakat, amire a két férfi rádiósnak (István Dani volt a másik), egyből…..
Csütörtökön adott hírt Sixx arról, hogy Thomas Gibson, a gyilkos elmék főszereplője felrúgta  az egyik producert, Virgil Williamst a forgatáson. Ekkor még nem lehetett tudni, mi lesz a következménye a dolognak. A sorozat készítői most viszont közös közelményt adtak ki arról, hogy megszületett a…..
Első fokon négy évre ítélték VV Lacit, a csütörtöki beköltözőt egy 50 milliós sikkasztási ügyben. A Frisss.hu információja szerint a 40 éves, szombathelyi férfit 2012-ben sikkasztás és egyéb bűncselekmények miatt négy év börtönre, közügyektől eltiltásra és…..
A köztársasági elnöknek nagyon kell vigyáznia minden kiadott szavára, a riporternek meg minden kérdésre. Ez talán túlságosan is érződött Az első év című közös MTVA-TV2-es köztársasági elnöki interjúban, amit vasárnap este mutattak az M1-en. Az elnök úgy vette az…..
Hajdú Péter 52 millió forintot követel a Bagi-Nacsa komikuspártól, miután 2007-ben szerződést szegtek azzal, hogy nem jelentek meg a forgatáson - értesült a Blikk. Hajdú a tervek szerint tíz adást forgatott volna a párossal az ATV-re, de a két humorista az utolsó pillanatban…..
Már csak négyen versengenek Benkő Dániel kegyeiért, és kezd is kicsit unalmassá válni a minden mozzanatában előre megírt műsor, de a héten végre izgalmasabb részhez értünk. Ujjazás és erekció már eddig is volt, a hétfői adásba viszont olyan jelenetek kerültek volna, amikhez…..
Jó napot!A legutóbbi poszt kissé negatív hangvételűre sikeredett, pedig így is kimaradt ez-az. De a Pacalvadász nem nyugodhat bele, hogy hazánk turisztikailag felkapott helyein oda nem illő színvonalú kaját mérjenek, ezért pár ismerősömmel a hétvégén bevetettem magam a…..
h3llo 2009.11.06 13:32:37
comment:com Megújult a Comment:com 2009.10.27 11:45:04
Álljunk meg egy pillanatra! Kicsit ünneplőbe a szívünk. A szürke hétköznapok közepette. Ennyi év után. Mert kicsit együtt nőttünk. Változtunk. Öregedtünk. Talán már ránk fér. Hogy modernebb, áramvonalasabb. 210 százalékkal átláthatóbb. Minden eddiginél letisztultabb.…..
h3llo 2009.10.27 11:57:22
Ide megyünk. A hely, amiről Szasza az Actionben már kilencvenhétben - amikor még a Kicsi Dope, meg Miksa volt a király - megénekelte, hogy itt aztán nincs a falon feszület. A Kartell VIII. meg a XIII.-jának mintájára megalkották saját kerületük himnuszát egy szexis,…..
Blow energiaitalport találtam a Szabó Zoli asztalának senkiföldje részén – ez a két asztal közötti rész, ahol a belépőkártyája is rejtőzködött évekig, és innen szoktak titkos, kompromittáló dokumentumok előkerülni. A kokainampullára hasonlító, speedízű italporról…..
Nem emeltek vádat Kiefer Sutherland ellen amiatt, hogy tavaly egy manhattani szórakozóhelyen lefejelte Jack McCollough divattervezőt. A New York-i ügyészség alaposan megvizsgálta az ügyet, és mivel a szemtanú nem működött velük együtt, ejtették a vádakat.   A fejelés…..
Nagy Zsolt, alias Leo úgy szerepelt a TV2 főzőműsorban, hogy közben szerződése volt az RTL Klub főzőműsorával, ezért magas kötbért kell fizetnie a Vacsoracsatát gyártó IKO Kft.-nek – tájékoztatta Rényi Ádám a Blikket. A pontos összeget ugyan nem árulta el nekik, de a…..
Szeptemberben leveszik a műsorról a 72 éve sugárzott, amerikai sorozatot, a Guiding Lightot. A CBS sorozatának eddig 16 000 részét láthatták a nézők, be is került ezzel a Guiness Rekordok könyvébe, mint a világ legrégebb ideje futó sorozata, de egyre kisebb volt a nézettsége,…..
Rágalmazás miatt büntetőjogi feljelentést tett Pálffy István Friderikusz Sándor ellen - írja a Blikk. A pirospozsgás arcú Pálffyt Friderikusz könyvének állításai háborították fel, miszerint a Tv2-s időszakában rendszeresen illuminált állapotban vezette a Jó estét,…..
2009. Magyarország. Budapest, XIII. kerület. Házibuli van, jelen vagyunk kb 25en, jó a hangulat, talán picit hangos a zene. Szomszéd jön, panaszkodik, halkítunk. Aztán legközelebb rendőrség jön. A házigazda és egy haver kimennek beszélni a rendőrökkel, a beszélgetés közben a…..
Sok mindent láttunk már a Fókuszban az évek során, de ez a két nappal ezelőtti riportjuk valahogy kimelkedik a többi közül. A csajom szerint már-már olyan, mintha élőszereplős South Parkot nézne ez ember, pedig csak a Zámbó családról szól, akik a csepeli munkásotthonban adtak…..
h3llo 2009.01.28 14:15:22
Tavaly júniusban írtuk meg, hogy Alföldi Zoltán az RTL Klub Híradójából az ATV-hez igazol. Meglepő döntését azzal magyarázta, hogy nyolc év híradózás után saját műsort akart készíteni. Aktuálpolitikai, oknyomozó, tényfeltáró háttérműsort szeretett volna, és eleinte…..