Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fenntartható Fejlövés

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Havi 1 millió forintot bukott Vujity Tvrtko azon, hogy nem tudta palástolni a Berki Krisztián iránt érzett megvetését, ezért múlt pénteken, azonnali hatállyal kirúgták a Tv2-től - harsogja a Blikk. A bulvárlap egy névtelen informátortól úgy tudja, a műsorvezető megbízási szerződéssel vezette a…..
Fenntartható Fejlövés 2016.02.29 09:47:44
@Zorba the Geek: A nettó marhaság az, amit Te mondasz... Vagy csak fogalmad sincs két fogalomról a munkajogról és a polgári jogról. Vagy arról, hogy a kettő alaposan különbözik egymástól sokmindenben De mindegy is.... A lényeg, hogy mindezt büszkén válllalod :D
A Blikk volt az első, aki megírta, hogy Bicske mellett egy pakisztáni férfi meghalt a vasúti sínek mellett, de a nagy hírversenyben sikerült úgy elnevezniük a halottról készült fotót, hogy ol-kinyuvadt-csa.jpg Kinyúvadt, az, szép volt Blikk, remélem sorban áll a megmurdált, a…..
Fenntartható Fejlövés 2015.09.04 21:51:16
                Mostanában egyre több helyről hallom prominens politikusok szájából azt a frázist mind a Quaestor, mind pedig a Buda-Cash ügyben, hogy ez olyan, mint a Wall Street Farkasa című filmben bemutatott csalás. Érdekes analógia. Főleg prominens politikusok…..