Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabo58

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Megjött 2008.02.05 20:01:00
 Megjött végre, amit annyira vártunk. A Millenniumi Országjáró legfényesebb napjait idézi a kormány januárban elkészített, és (a novemberi számmal ellentétben) minden háztartásba eljuttatott ingyenes kiadványa, az Új Magyarország. „Az a baj, hogy rosszul kommunikáltuk…..
Gabo58 2008.02.06 11:44:54
Olvasgatom a hozzá szólásokat,hát egyik jobb mint a másik.Nem szoktam írni mivel én nem vagyok "színe-java"és egyetemet sem végeztem.De azért van pár ikolám és a legnagyobb az élet iskolája.De van itt pár dolog amivel nagyon egyet tudok érteni a politika az mindig zavaros volt!Bizony azért jutottunk idáig mert a média belénk beszéli,hogy politizáljunk.Én úgy tartom az politizáljon aki ért hozzá"de ki az," az aki az iskolapadból be került a parlamentbe?Nekik ez az első munkahelyük többségégének mert ugye együtt végeztek...A másik oldal az életből innen-onnan jött ismerös barát de valami kis tapasztalat csak van !! Igaz ez nem mindig mutatkozik és erre az új szociális törvény is pl.Nagyon sok enbert érint kezdve a rok.nyugdíjastól a fogyatékosig csak kiragadtam belőle.Na a tandíj kérdése.Igen úgy érzem ha az én adómból finanszíroznak ,akkor az legalább mikor
elvégzi az orvosit ne kölföldön keressen állást magának.Mert mindenki a fővároba akar elhelyezkedni,vidéken kör orvosnak lenni az smafu.Én alá íratnám velük rendbe gyerekek kaptok
ösztöndíjat de írj alá 5 évet,hogy nem mész külföldre dolgozni.Régi rendszerben is kellet fízetni.Nem véletlen,hogy a gazdagabb család tudta tanítatni a gyerekét.Vagy aki a tanulmányával ki érdemelte az ösztöndíjat.Az igazság ma mindenki a gyerekét nyomja be legyen abból a gyerekből valami.De két kezű melós képzés az leállt mikor is..?de most talán újra indul.Valakiknek elkel tartani ezt az országot.A mezőgazdaságot sikerült szétverni mikor is..?Azok az enberek ahhoz értettek és nem kevesen vannak. Ma tengődnek kivéve a 12 állami gazdaságoz.Komoly gondok ezek !! De van egy felelős kormány azért választottuk őket,hogy oldják meg. Sajnos sokszor nem jól.DE ha kevesebb lenne köztűka"furkálódó/nem találtam jóbb kifejezést/bitos jobban menne.
Ez az én véleményem lehet,hogy sok ellenséget találtam magamnak de ez van.
Ha valaki érintve van hát bocsika!!!
Akár, na persze! Ha bankban járunk, jól ismerjük már ezt: a THM akár - és itt a plakáton, vagy prospektusban egy hihetetlenül és valószinűtlenül alacsony értékű százalék következik. Persze igazából nem is a nyelvészkedés okán jön a képbe a dolog, hanem hogy ekkora…..
A tegnapi eset után nem tudtam nyugodni. Ugye Gabriella küldött egy levelet, amelyben sérelmezte, hogy a sztrájk miatt nem tudta a kislányát felhozni Budapestre kórházi vizsgálatra. A levelet elküldtem a kedves sztrájkolóknak, de a reakció abszolút NULLA volt. Ezzel is…..