Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mp76

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter  f i k c i ó s  posztjában az általa megszemélyesített főhős először infarktust kap, majd rájön, hogy lehet, hogy madárnak nézik.  Házi feladat: elképzelni  a sztorit mondjuk a legendásan halvérű Berki Krisztiánnal a főszerepben. Update: És az milyen, hogy mint…..
mp76 2015.01.12 22:22:46
Hát sokféleképpen kommenteltétek a sztorimat... ;-)
Mindenesetre mindenkinek köszi, és egy kis kiegészítés:
Részemről ez csak egy történet volt okulásul annak aki okulni akar és nem egyéb felvágás vagy hasonló...
Az árát egyáltalán nem dicsekvésből írtam ki, amúgy ez tényleg messze nem a miller kategória ;-)
Én ennyiért anno óra mellett döntöttem. Nem vagyok cserélgető-gyüjtögető, csak sima régenvágytamrá és egyszermegengedhetem még a kapuzárás előtt :-) kategória volt, karácsony is közel volt, így ajándék lett magamnak, és vagy 10 évig nem is tervezek másikat. Amúgy más ennyiért vagy sokkal többért ékszereket hord, vagy drága telefonokat cserél drágábbra csak mert kijött az új, én meg azt nem. A tv-m sem uhd... ;-)
A képen nem az én órám van.
Lehet, hogy nem "rendes", és még ocsmány is, a lényeg, hogy nekem tetszik. És ahogy írtam, tökéletesen működik.
Magyar forgalmazótól, Magyar üzletben, kitöltött garanciajeggyel, papírokkal és számlával vettem, ahogy kell.
Igazatok van, hogy megérdemelnének egy brutál szkanderezést a szervizek, volt már nemegyszer, hogy más témákban állásfoglalásokat kértem a NFH-tól, csak most nem volt már kedvem hozzá :-) Ezért írtam hogy csak vízió a sztori, mert nincs kedvem még vitázni sem velük. Inkább csak örülök, hogy végül csináltak nekem egy nagyon jó napot a kis boltban és léteznek még igazi szolgáltatók is. De azért a gyártó megkeresése és tájékoztatása jó ötletnek tűnik... :-)
"Aki nem tud simán kifizetni ötvenezret,az miért is vesz 170 ezerért olyan dolgot,amire semi szüksége nincs,csak a gond van vele?" - ki tudtam volna fizetni, ha akarom, de én első blikkre sosem akarom, ha pedig semmi szükségem nem lett volna rá anno, akkor nem veszem meg, mert hülye azért nem vagyok ;-) IWC-t, vagy Patek Philippe-t nem veszek, mert arra viszont nincs szükségem :-) És semmi gondom nem volt vele, a gond itt kizárólag a két szervizzel volt... Vajon hány emberrel játszották már el ezt...?
Az órásbolt ötleteket meg köszi, mert van egy ÖRÖKÖLT :-) aszatli órám ami rugóhiányos és nem jár, de megnézetném. Megpróbálom Náluk.
mp76 2015.01.12 22:51:45
@Vadászok Őrangyala: köszi megpróbálom.
mp76 2015.01.12 23:00:00
@igazságos: elmondanád miért rugdosol? leírtam, hogy az én hibám. senkit nem tettem felelőssé érte, és bocs hogy bosszantott a saját hülyeségem ott a pultnál. de dolgoztam ba...eg és ennyi. és igen, minden nap, sokáig. nemmellesleg hetekig külföldön voltam, amikor lejárt a gari aznap is éppen. és mert idióta voltam. de akkor is megtörtént. igen b+, időm volt megvenni. elvinni meg nem annyira. tisztában vagyok vele h (majdnem)kiszúrtam magammal, de vannak még pár (ezren) ezen a Földön, akik ha kell nekik valami, akkor az utolsó pillanat után egy perccel rúgják még be az üzletek ajtaját, hogy még ne zárjanak be....