Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BigTony

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nézzünk meg egy jó kis belga horrort!" Ez a mondat viszonylag ritkán hangzik el baráti beszélgetések, jobbaknál, sörőzések esetében. A belgák inkább a csokiról híresek. Igazság szerint ezen a tényen Jonas Govaerts filmje, a Welp sem feltétlen változtat, hiszen tudjuk, hogy egy…..
Tales from the blog Grizzly (2014) 2015.02.27 17:30:00
A horrorfilmes felhozatal újabban a zombik és a found footage filmek körül forog,igaz néhány éve a vámpírok voltak a legmenőbbek, no és ugye a démonos/szellemes produkciók sem hiányozhatnak. Ugyanakkor a különféle állatokat felvonultató darabok meglehetősen ritkaság számba…..
Lady Gaga énekesnő, akiről én mind a mai napig nem tudom, hogy van-e pöcse vagy nincs, de lehet jobb is így. Ami viszont biztos, hogy a hölgy (?!) újabban a színészkedéssel is kacérkodik. Ott volt a Sin City folytatásban és a Machete legutóbbi részében is. A következő falat…..
Az az igazság, hogy már több éve nem néztem Eddie Murphy-s filmet (a Shrek-et nem veszem ide, hiszen ott csak a hangját adta, bár azt nagyszerűen tette szerintem). Talán legutóbb Az elvarázsolt kastélyt láttam, amivel kapcsolatban nyugodtan kijelenthetjük, hogy gyenge film, amiatt…..
Az Amerikai pszichó megtekintését követően döntöttem anno úgy, hogy na, mostantól Christian Bale a kedvenc színészem. Ott még szinte ismeretlenül hengerelt le, azóta szerencsére kiderült, hogy nem csak én rajongok érte, hanem a szakma is. Amikor meghallottam, hogy egy spanyol…..
Miért szoktunk itt a blogon rossz filmekről is írni? Ez a kérdés már többször felmerült a Facebookon vagy a blogon. A válasz erre részben annyi, hogy sokszor belefutunk akaratunkon kívül is rossz filmekbe, és ha már végig szenvedtük, megosztjuk az élményt, így létre jön egy…..
Ég a pofámon a bőr. Most leginkább amiatt, hogy már lassan a harmadik évadát tapossa a Hannibal sorozat, én pedig a mai napig nem láttam még belőle egyetlen részt sem. Viszont ez már csak ilyen, majd megjön az eszem. A tovább mögött viszont a szóban forgó évad előzetesét…..
Idén sem szűkölködtünk borzongatós filmekben, így én is összeállítottam a saját listámat a számomra legjobbnak ítélt filmekből. A tíz legjobban tetszőt választottam ki a látottak közül. Sokról hosszabb ajánlót is elérhetsz a blogon, amelyet a film címére…..
2014 szerény véleményem szerint meglehetősen pocsék év volt, legalábbis ami a horrorfilmeket illeti. Pedig rengeteg ígéretes alkotás volt kilátásban, de ezek nagy része vagy pocsékra sikeredett, vagy szimplán nem ugrották meg az elvárások által felállított lécet.  Már…..
Be vagyok sózva. Megérkezett az előzetes a The Lazarus Effect című filmhez, amihez pár napja egy poszter és egy fotó futott be. Az a helyzet, hogy bírom Olivia Wilde-ot, ebben a filmben pedig majd holtából ébresztik fel, ami majd azzal jár, hogy igazán gonosz lesz. Tökéletes…..
BigTony 2015.01.12 18:34:17
Egy mára már klasszikussá nőtt film a mai alanyunk. A kör 2002.ben indult hódító útjára, hangsúlyoznám, hogy csak a világ nagy részén. A film elődje egy 1998-as japán produkció, a Ringu, majd ahogy az hollywoodi berkekben szokás, a kelet alkotásait „amerikaizálják”, és…..
A stúdió hivatalosan is bejelentette, hogy a The Purge 3. része majd 2016 nyarán érkezik a mozikba. A rendezői széket a korábbi két részt is dirigáló James DeMonaco foglalhatja el, ennél többet pedig egyelőre nem tudni. Persze az alaptörténet nem változik. Most is akad 12 óra,…..
Sorozatgyilkos tombol Montreal utcáin. Az elkövető mindig férfiakat gyilkol, egyik akciója azonban kudarcba fullad. Mikor éppen következő áldozatával végezne, feltűnik egy szemtanú, akit nem sikerül eltennie láb alól, így a kiléte, aktuális kinézete is a nyilvánosság elé…..