Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oroszok után

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nőkovács Igazi férfi :-) 2015.06.28 12:52:10
Visszatérő témám, mivel sajnos folyamatosan ebbe az elvárásba botlom. :-) Úgy érzem, nem lehet eleget beszélni erről.  Arról, hogy nem elvárunk, nem másra mutogatunk, hanem elgondolkozunk. Magunkról. Utána lehet szélesebb körben.   Az igazi férfi   Folyamatosan zajlik az…..
Oroszok után 2015.06.29 09:27:13
Én kicsit már attól is rosszul leszek mikor azt hallom : "igaz/tökéletes". Mert persze mindenki arra törekszik, hogy övé legyen a marcipán a torta tetejéről, de ez nem azt jelenti, hogy hibátlan. Valahol itt (is) van Jimmy Hoffa elhantolva.

Az emberek legnagyobb részében (nemtől függetlenül) azt hajkurássza ami nincs. Nincs olyan, hogy hibátlan ember és tökéletes kapcsolat, magától meg főleg nem. Vannak kisebb meg nagyobb súrlódások mindenhol. De ha úgy viselkedünk mint egy igazi fogyasztó a társadalomban akkor mindent már tegnapra akarunk, ha nincs meg akkor megy a hiszti meg a depi, akkor meg már nem jó, szóval Hello következő buszmegálló.

Én a következő dolgokkal szembesülök manapság (a környezetem tapasztalataival együtt)
-gold digger jelenség
Az hogy anyagilag a férfi sokmindent megtehet nem feltétlenül jelenti azt, hogy meg is teszi. Nem véletlenül tart ott ahol.
-anyáskodás
Mióta elköltöztek otthonról nem mos rám jóanyám, a főzés nem a spagettinél áll meg, inget vasalni pedig magam is tudok. Ezeket tiszteletben tartani pedig női részről már kevesebben.
-Mond ki az Isten szerelmére
Már kezdek belefáradni abba hogy a mai húszas éveinek közepén járó "női egyéniségek" képtelenek kifejezni mit akarnak. Miért nem lehet (főleg a problémákat) kimondani. Ha csendben puffognak a sarokban az nem megoldás, ideje lenne felocsudni.
-Like a gentleman
Manaság már attól is hányat esnek ha nem csapod rá a Trabant ajtót, viszont kikelnek magukból ha felesben akarsz fizetni a 3. Randi után

Még lehetne sorolni és parttalan vitává tenni de felesleges, amíg mindenki azt harsogja amit ő gondol és meghallgatás helyett csak hangosabban ordítanak (politikától a hentesig végigvonul ez mindenen és mindenkin) addig lehet itt ógni-mógni nem lesz itt konszenzus. Mindegyik fél a másiknak próbál az általa felvázolt világban imponálni, úgy hogy egyik sem tudja, hogy valóban mit akar. Nem csak szülői nevelés kérdése... Hello konzumidiotizmus kora.....