Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kangabéka

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már a második évad is nagyon fasza volt, és ez az előzetes is biztató, nem lesz sok szarozás, csak akció, meg posztapokaliptikus adjadneki. Január 21-ig pont be lehet pótolni az első két évadot. ..
Meereen Dany ugyan a harci veremből kihozatta Ser Jorah-t, a titkos vírusgazda/hősszerelmes lovagot, és kistermetű kísérőjét, Tyriont, a nagyszájút, de ez egyelőre csak azt jelenti, hogy nem egy poros gladiátorarénában fejezik le őket, hanem mondjuk egy piramis belsejében. Jorah…..
Kangabéka 2015.06.02 11:05:46
@Dekatlon: pedig már akkor imádtam mikor mondta hogy " I fuckin' hate Thenns" :( azért remélem lesz aki túléli a hazautat, meg hogy a kiscsávó aki idegesítőbb mint Carl a Walking deadben, addig nem robbant ki lázadást Ser Allisterrel :/
Kangabéka 2015.06.02 11:32:18
@Andrei Chikatilo: azért Havas ennyire nem jó pasi szerintem :D (vagy csak nekem nincs szemem)
Kangabéka 2015.06.02 11:43:03
@Andrei Chikatilo: @Dekatlon: akkor én vagyok a béna :( hát szomorú... oké mostanra tényleg összekapta magát, bár az is igaz, hogy itt mindegyik pasi elég stiklis, nem tudom kit választanék helyette ha választani kéne
A falon Hideg van, és kurva hideg, de hát ugye #winteriscoming, használnák a hashtaget a varjak, már ha nem lennének elfoglalva a birodalom védelmével, és egymás (virtuális) baszogatásával. Havas komolyan gondolta az északi expedíciót, és Tormundot is viszi magával, amivel…..
Kangabéka 2015.06.01 19:37:38
@vontod75: nagyon nagyon durva volt, teljesen lesokkoltam :D lesznek itt még gondok bőven (szerencsére)
Barbara leszámol pornós múltjával, a pénz lehetőséget biztosít számára, hogy párjával hétköznapi életet kezdjenek, írja a Blikk az Éden Hotel 3 női nyerteséről. Mert mint ismeretes, Éden Barbara és Éden Loki lettek az Éden Hotel legtaktikusabb párosa, akik összesen 20…..
Kangabéka 2015.06.01 16:19:56
@kszanaksz: hát most nagyon röhögök :D
A nagy dráma elmaradt, a hetven napja tartó játék utolsó feladatában, a hűségpróbán a döntőbe jutott páros tagjai megbíztak egymásban, így riszteltek a húszmilliós fődíjon. Ez a bizonyos feladat egyébként annyiból áll, hogy a páros tagjai egymásnak háttal, a kezükben egy…..
Kangabéka 2015.05.30 09:47:10
@RAMBO: Barbara nagyon aranyos volt végig. Az elején bejött, ugye tele volt az internet a kis kedves filmgyűjteményével, hát igen ellenszenvesnek hatott, főleg mivel én megnéztem ezt a ki nyeri meg dolgot. Lokinak nagyon nagyon drukkoltam, a sörbeköpést azért kihagyhatta volna, meg Nóri piszkálását is. De nagyon becsülöm hogy Barbarával így kiálltak egymás mellett, és Loki azért nagyon cuki volt mikor mondta hogy hát 20 millánál kedve lett volna csibészkedni :D
All in all, én elégedett vagyok a végeredménnyel, nekem még a lányok közül Apolka volt a szimpatikus, neki simán odaadtam volna ezt a pénzt.
Lassan véget ér az Éden Hotel harmadik, nagy port felverő évada, aminek döntőjébe hárman teljes joggal jutottak be, hiszen Loki és Péter az elejétől fogva rém taktikusan tolta az ipart (Péter ráadásul az első naptól kezdve), bár azon lehetne vitatkozni, hogy a sikerhez…..
Kangabéka 2015.05.29 19:00:56
@Tesztelo.hu: Hát elvileg de vannak, de mégis kb a műsor első pár hete óta csak az nem tudja aki nem akarja (mint sixx). Nem fogom itt leírni, de elég beírnod a keresőbe hogy Éden hotel 3 nyertesek, és az első 5 találatban tuti benne lesz.
Nem tudom mit csináltak rosszabbul mint az előző 2nél, de valamit nagyon elbaltáztak
Úgy látszik, hogy egy nagyon komoly két epizódos felvezető kört kapott az ötödik évad második felvonása, mert a múltkori kálvária után, hogy Beth után Tyreese is alulról szagolja az ibolyát, most egy kemény depressziós, komor hangulatú, gyászos részt kaptunk. Daryl, Sasha…..
Szürreális húsz másodperc, Eye of the Tigerre hangolva. Szívesen.  ..
Kangabéka 2015.01.14 11:13:06
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: nekem sem stílusom a folyamatos üvöltözés és/vagy visítás, de nyilván ezért vannak bent ők, és nem én. De ha már el kéne viselnem valahogy, ennyi idő alatt lehet hogy kockásra gyúrnám a hasam ebben a nonstop feszkóban.
Kangabéka 2015.01.14 14:25:56
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Hát igen nagyon nehéz olyanokkal vitatkozni, mint Fanni és Edina (talán itt leginkább őket tudnám kiemelni), kb mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ő nyert......
Kangabéka 2015.01.14 10:26:49
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Ő legalább próbálkozik a többivel ellentétben :D bár ha csak egyszer csinálja, akkor valóban lófaszt sem ér...
Az ünnepek és a téli szünet elsodorták az előző Rising Star beszámolónkat, úgyhogy a most vasárnapi adáshoz úgy álltunk hozzá, hogy talán már csak olyan emberek maradtak bent, akik tényleg jól tudnak énekelni. Hát nem lett igazunk, de legalább a közönség azt a versenyzőt…..
Kangabéka 2015.01.12 09:09:36