Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csokimurika

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak roviden. 2014 vege, most volt az "open enrollment" nov 15. - dec. 15. azaz, most donthettel rola, hogy megtartod a biztositasod a kov EGESZ evre vagy valtasz. Hasonlo, mint otthon a kotelezo auto biztositas rendszere (volt?). azt hiszem nezelodni meg most is lehet, menj fel a healthcare.gov…..
csokimurika 2015.01.11 15:23:39
Üdv! :)
Nagyon nagy figyelemmel olvastam végig a blogját, nagyon sok mindenben segített!
Én és a barátnőm szeretnénk az USA-ban lakni!
19 éves vagyok, 2x már voltam NJ-ben (Edison-ban pontosan) ismerősnél és eljutottam Floridába is. Barátnőm már közel 20x járt ott, őt már régóta "megfertőzte" Amerika, engem első látogatásomnál megfogott tavaly, és a 2014-es karácsonyi látogatás csak megerősített abban, hogy szeretnék egyszer kint élni - ha lehet, minél hamarabb :).
Sajnos az ismerősünk nem legálisan van kint, és én sem igazán tudom, hogy legálisan milyen úton tudnék kikeveredni a barátnőmmel együtt.
Mivel pályaválasztás előtt állok, szeretnék segítséget kérni, hogy melyik lehet az a szakma, amelyikkel könnyen el lehetne helyezkedni az államokban. Persze ez kicsit hülyén hangzik, mert ugye azt mondják: "azt csináld, amit szeretnél", na ez nálam lehet bármi, csak tudjak kimenni! :D Sajnos MO. egyik legrosszabb megyéjében, borsodban élek és annak is inkább a "krémes" részében. Tehát így mindenképp szeretnék kijutni.
A lényeg a lényeg: segítséget szeretnék, mint már írtam...
A zöldkártya lottón kívül is van esély, utána néztem a vízumoknak, csak elég nehéz megszerezni egy ilyen vízumot, vagy akár szponzort.
Több kérdésem is lenne Önhöz, kedves Árpád, vagy bárki máshoz, aki kint él Amerikában és szívesen segítene nekem.
Megadom az E-mail címem: csokifudzsika@gmail.com, de ha valamelyikőjük ad egy E-mail címet én is szívesen felveszem Önökkel a kapcsolatot!
Üdvözlettel egy lelkes, kitartó srác! :)