Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BettyVision

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Interiors Az Év Lakberendezői 2015.03.29 18:34:50
Az idén fennállásának 20. évfordulóját ünnepli a LOSZ, a Lakberendezők Országos Szövetsége. Ez alkalomból márciusban tartottak egy egész napos Szakmai Konferenciát, és a múlt szombat este, március 28-án megrendezésre került a Tervezők bálja is. Ezen a rendezvényen…..
Interiors Irány a tetőtér! 2015.03.18 12:36:51
Ritka, mint a fehér holló, de azért akad egy-két olyan cég kis hazánkban is, amelyik felismeri, hogy egy „lakosságbarát” kezdeményezés reklámértékkel bírhat. Ez történt most, a Velux Magyarország pályázatot hirdetett a fogyasztók részére régi, lakatlan tetőterek…..
Egyik következő feladatomban provence-i stílusban kell berendeznem egy házat. Mivel még ebben a stílusban nem terveztem, gondoltam ráhangolódom kicsit, mielőtt belevágok. Gyertek, tartsatok velem! Hazánkban egyre divatosabbak a mediterrán lakberendezési stílusok, melyek mind a…..
Az Internet tele van mindenféle listákkal, rangsorokkal a legjobb, a legszebb, a leg-leg éttermek, lakások, fürdőszobák és még sorolhatnám. Nem tudom, Ti hogy vagytok ezekkel a válogatásokkal, én nem szeretem őket, hiszen soha nem indokolják meg, hogy mi volt a kiválasztás alapja,…..
Interiors A jövő csaptelepei 2015.02.23 10:25:19
Még az elmúlt évben került meghirdetésre a Caracalla Fürdőszoba Stúdió és a Hansgrohe Magyarország Kft. AXOR márkájának formatervezési pályázata, ahol egy szokatlan designnal rendelkező, de mégis használható és környezetbarát csaptelepet kellett tervezniük a pályázóknak.…..
A lakberendezés szerelmesei derűs napok elé néznek, ugyanis a tavasz közeledtével elkezdődik a kiállítások időszaka is. Elsőként szeretném a figyelmetekbe ajánlani a Konyhakiállítást, amely az egyik legszínvonalasabb ilyen jellegű rendezvény hazánkban. Bemutatásra kerülnek a…..
Egy praktikus, élhető és egyben szerethető gyerekszoba megtervezése és létrehozása a legbonyolultabb feladatok közé tartozik… Hogy miért? Gondoljunk csak bele! Nem elég, hogy egyetlen helyiségbe kell besűríteni mindazt a funkciót, amelyet a felnőttek külön helyiségekben…..
Sokszor böngészgetek az Interneten, természetesen design – építészet - lakberendezés témakörben és nemrégiben egy különös jelzős szerkezetre lettem figyelmes az egyik cikk címében: „post-industrial apartment”. Elolvastam az írást, és bár nagyon tetszett, pontosan nem…..
Az első napokban hihetetlennek tűnik, de pár röpke hónap elteltével a magatehetetlen kisbaba egy önálló, helyváltoztatásra képes, pöttöm örökmozgóvá válik. S akkor egy végeláthatatlan felfedező útra indul a lakásban ahol él, hogy annak minden apró szegletét megismerje, az…..
A kezdetek…   A tudatos, előre tervező fiatal párok már akkor gondolnak leendő gyermekeikre, amikor kiválasztják első otthonukat. Higgyétek el nekem, hogy sok apró kellemetlenségtől meg lehet óvni magunkat, ha időben átgondoljuk a dolgokat. Mi a párommal ilyen körültekintő…..
Bemutatkozás   Ócsai Bernadett vagyok, lakberendező. Egész pontosan közgazdászból lett lakberendező. Ezt azért tartom fontosnak elmondani, mert alapvetően realista vagyok, de sokszor teret engedek a bennem élő álmodozónak, aki mindig a szépségre, harmóniára törekszik. Úgy…..