Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cirmoska11

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tegnap már belengettük a mai adás legfontosabb eseményét, az új lakó érkezését, de addig is történtek dolgok ne szaladjunk előre. Gólem farmert vett ma, és megint csak egy óra van rajta, hát micsoda dolog ez már, szinte hallom is a costa-ricai gyerekek gúnyos kacaját. A…..
Cirmoska11 2015.03.11 19:24:03
@Gia Gianea: Már tegnap?? Akkor nagyon le vagyok maradva :D De legalább nem csak nekem jut eszembe..
@Fu Szekh Li: lehet, h ahhoz túl nagy, de ahogy a bemutatkozó videót láttuk, a vizet kb. ugyanannyira szereti :P :D
Cirmoska11 2015.03.11 19:41:06
@Fu Szekh Li: Borzalmas :D :D Látsz hasonlóságot? :D
Tessék, itt a poszt, amit várt a kommentelőhad, itt lehet kibeszélni a hamarosan kezdődő döntő eseményeit, drukkolni valamelyik agyhalottnak és keseregni azon, hogy VV Attila két mondata többet ért, mint ez az egész évad, de hát ha egyszer így volt, akkor mit lehet tenni. UPDATE:…..
Cirmoska11 2015.03.01 23:23:32
@traccsparty: Ez nekem csak akkor jön ki 7re, ha belevesszük azt is, amikor Dennis gyámjaként használhatta volna Dennis 2 szuperképességét is; a döntést szavazategyenlőség esetén, meg a a szolárium feletti felügyeletet, de ezeket nem használta el. De kétségtelen, h majdnem többet használt el, mint az összes többi együtt :D
Egy makacs nőt nehezebb rádumálni a faszija elárulására, mint Simicska Lajosból kihúzni, hogy ki a legnagyobb geci a Lajtán innen, mondja az ősi albán közmondás. Robin idegösszeomlást kap Edinától, Laci rapalbumot készítene, de hamisabb, mint az egyszeri fideszes százeurósa,…..
Már pont hiányoltam az újabb tematikus hetet, akkor kiderül, hogy az RTL úgy döntött, hogy egy zseniális húzással szembesíti az agyhalottakat, miért tökéletesen alkalmatlanok a hőn áhított tévés karrierre, és elnevezte médiahétnek ezt a vidámságot. Kellett is, mint egy falat…..
A csütörtöki összefoglaló középpontjában Robin dupla drámája állt. A kiesésközeli állapot és a választás súlyos dilemmája komoly államférfiakat is megviselt volna, de őt kemény fából faragták, még akkor is, ha ülve pisil. Kiderült továbbá, hogy a szupercuki Macira nem…..
Cirmoska11 2015.01.30 15:47:22
@másodpéldány: az lett volna Laci + 5. képessége, hogy amikor Denisz gyámja volt, és dönthettek helyette, akkor szavazategyenlőség esetén Denisz helyett ő dönthetett volna, ki menjen párbajra, csak nem volt mód felhasználnia. (Bár ha szavazategyenlőség lett volna, tuti ezt is ellövi Denisz helyett :D ) A másik 4 valóban stimmel, azokat el is használta.
Azt hittem, hogy egy keddi adás nem lehet izgalmas, mert ugye mi a tököm történhetne kedden. A kiválasztás lecsengett, egyre kevesebben vannak, azok is csak zabálnak, meg alszanak, mint az a bizonyos proverbális bunda. Már amennyiben a bunda alszik, de ebbe most ne menjünk bele. Szóval…..
Cirmoska11 2015.01.29 00:01:56
@Darth_Vader:

jajj, ilyen gonoszat ne is mondj!! :D
Cirmoska11 2015.01.29 00:11:43
@Csak ügyesen!: hát ha rámozdulna Dórira, akkor lehet megváltozna a szerkesztők véleménye is :D :D Nekem szegény srác CSAK az elején volt szimpi, amikor csak ő állt ki Zsu mellett, aztán utána... pfff. Nem tudom, mi jött ki belőle, kicsit mintha skizofrén lenne, és az a kis angyalka, aki az elején volt átváltott volna kis ördögre. próbálom úgy figyelni a műsort, hogy találjak már benne valami szimpit, valami pozitívat, de egyelőre nem találtam. Ha Laci nem lenne benn a műsorban, én el sem hinném, hogy ilyen emberek léteznek :D
Cirmoska11 2015.01.29 00:12:34
@kamilla123:

nagyon sok mindent ugyanúgy látunk, ezt már megfigyeltem :)
A Szuperkontentet termelő iskolahét véget ért, Dennis lett a kiválasztott, viszont az paréj lerészegedésbe és a tanárok vegzálásába torkolló bankettről eddig egy szó nem esett, de még Dennis kiskorúvá degradálása sem kapott egy ötperces bejátszót, így most jó szerivel ezek…..
Cirmoska11 2015.01.28 00:47:15
@kamilla123: iiiigen, én is ilyen mintaanyuka szeretnék lenni :) *-*
Cirmoska11 2015.01.28 00:51:50
@c.miller: megmondom, miért: azért, mert örül, hogy övé lett ez a hűdejó pasi Dóri, meg Zsu után. És most nyeregben érzi magát, hogy övé a villa bikája :) És egy ilyen Adonisznak mindent el lehet nézni :) Ha nyíltan pofon vágná ott bent Laci, még azt is kimagyarázná, hogy ő ezt élvezte, és ne tessék már kizárni őt kedves szerkesztő bácsik :)
Cirmoska11 2015.01.28 01:02:15
@c.miller: engem már a bemutatkozó videójánál is irritált. már akkor ellenszenves volt, amikor beköltözött. kicsit nagyképű, nem tudni mire. egy pszichológiai tanulmány, az tény :D
Volt nekem egy osztálytársam, becézzük most Töknek, aki az érettségin eléggé kínlódott történelemből, valahogy bármit kérdeztek tőle, soha nem sikerült eltalálni azt a nagyon vékony vonalat, ami mentén a tudása felépült kb. hat tényre és két évszámra. A…..
Cirmoska11 2015.01.26 22:56:15
@schanc: mi volt mi volt?? Milyen képességét lőtte el? Neki nem a lilakendő felrakás volt? Meg a szuperképesség elvevés?? Vagy képességhalmozó, és volt még más is? :D
Cirmoska11 2015.01.26 23:01:07
@kamilla123: :O :O :O komolyan??? Még azt is megkapta?? Naaaa, ez azért nem fair :D akkor cirka 3 képessége is volt a játék folyamán + Edinájét is elcsaklizta? :D Áááááá, az új neve képességhalmozó lesz :D :D A Laci egyedül használt el annyi képességet, mint az összes többi eddig :D :D Hát igen, Denisznek előbb el kellett volna ezt lőnie. Mondjuk amikor még Zsu benn volt, Edinát bezárni, kíváncsi lettem volna, mire megy Zsu akkor Lacival, ha nem kell attól tartani, h bármikor betoppanhat :D
A villalakók beolvasnak egymásnak, Fanniról kiderül, hogy szereti a Tiffany-füzeteket, és bugyi nélkül simán, de műszempilla nélkül sehogy nem bírja ki. És akkor ott van még a két derékszöggel rendelkező háromszög és a gusztustalan, mint közös nevező.   A villalakók még…..
Kezdem egy önvallomással: reality-rajongóként én komolyan azt hittem, hogy engem már nem lehet meglepni a szereplőválogatás terén, én már mindent láttam, hallottam, olyan agyatlan egysejtűekkel pedig úgysem lehet a hazai műsorokban találkozni, amilyeneket a Jersey Shore és…..
A mai hogyvoltot Leninnel indítjuk: „Tanulni, tanulni, tanulni!”. Bár igazából ezt Szálin mondta, miután közösen kicsináltak pár százezer oroszt. De ez most lényegtelen, mert a villában máshogy szabadulnak meg az ellenfelektől. Viszont a szerkesztők jól ismerték fel, hogy…..
  A párbaj előtti utolsó összefoglaló, illetve utolsó előtti, technikailag, de a holnap esti műsor első fele amúgy is csak egyfajta felszopás lesz, semmi extrát nem lehet tőle várni, meg hát amúgy sem, hiszen a lakók élete kezd beállni egy olyan ritmusra, amiből őket…..
Válság! Bizalomvesztés! Könnyek! Kongatás! Disznó! DRÁMA! És még volt egy kihívásunk is. Végtelenül hosszú volt ez az összefoglaló és még annál is fájdalmasabb, mert ugyanazokat a köröket futják ugyanazokkal az érvekkel és sérelmekkel körülbelül századszorra, és a…..
Cirmoska11 2015.01.16 00:50:34
@vastyúk is ..: Na jó, de az itteni kommentelők, meg a fb kommentelők egyben azért akkor sem adják ki szerintem ezt a közel azonos százalékot. Pl. fb-osoknak kifejezetten unszimpatikus Laci, a legtöbbnek legalábbis. 10 kommentből mondjuk úgy 2 van csak Laci mellett. Én pusztán csak a kommentekből gondolnék egy olyan 70-30%-ot Zsú javára.
Cirmoska11 2015.01.16 00:59:27
@pomac: na igen, de mint tudjuk a célközönség a nyugdíjas korosztály (akik lelkesen szoktak ott tapsolni az utcán :) ), meg hát igen, az egyetemisták. Valóban, az előbbi lehet, nem is szavaz az appon, bár ők biztos nem szavaznának vissza egy ilyen férfit, aki ennyire szépen, tisztelettel tud bánni a nőkkel. A fiatal lányok, hát nem tudom... Nem biztos, hogy minden fiatal lány csak a látvány kedvéért szavaznák vissza. Nem mindenki "csitri" :)
Cirmoska11 2015.01.16 01:01:54
@vastyúk is ..: Mindenesetre érdekes lesz, a biztos. Nem tudom, Ádám meg Laci kb olyan stílust próbált nyomni, és abban az esetben Ádám nagyon alul maradt. Kíváncsi lennék, mi miatt.
Kedves naplóm! NEEEEEEEEEEEE! MACIIIIIIIIII! XOXOXOXO Hát de mér????? Vigasztalhatatlan vagyok, ez a geci Denisz meg a nagypinájú Fanny, nem is, fanny, kisbetűvel, ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ mert EGY ROHATTKURVA, bezzeg tovább maradhat!!!! A villában!!! És Maci meg nem!!!!! A…..
Hát itt vagyunk. A kiválasztás napja. Ez a rész megint rávilágított, hogy mit is utálok a taktikázásban, pláne, ha ilyen emberek próbálkoznak vele. Még mielőtt ezt kifejteném azért elmondom, hogy amúgy Maci epegörcsöt kapott, ezért kórházba kellett vinni, de mindenki…..
Cirmoska11 2015.01.13 01:09:24
@pomac: Nekem nincs, csak én szeretem kielemezni a lehetőségeket. :) A szerkesztőkből egyébként bármit kinézek :)

@0.5 bit: Igen, persze ez is megfordult a fejemben, hogy a felvétel erejéig átvitték egy másik szobába, miért is ne? De én akkor is szeretném azt hinni, hogy nincs baja, és beépített volt.
Cirmoska11 2015.01.13 01:13:51
@Spitzbauer: Azért én Aurélió sírásait se tudom mindig komolyan venni ;) Néha nagyon megjátszós.. :)
Hiába öltöztették csótánynak, meg varacskos disznónak a Való Világ szereplőit, azért a hét végére csak kiderült, hogy szó sincs szavannáról, meg az Elton Johnnal kisért Disney-mese Afrikáról: ez itt akkor is Magyarország, közelebbről a főváros ötödik kerülete, tudod, az…..
Próbálja megőrizni mindenki a nyugalmát, és kapaszkodjon a legközelebbi felesbe, ugyanis Lilu figyelmeztet, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek, és olyan fejet vág hozzá, hogy nem lehet nem komolyan menni. Meg is ijedtem rendesen. Elérkeztünk a játék…..