Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Randomgeneráltmegmondóember

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Isten áldja a túrógombócot!Nem elég,hogy olyan tökéletesen finomra gyúrt,gömbölyű,prézlibe bújtatott.Meghintett porcukorral,tejfölös.Kedvesen heverészik a tányéron,nem sürget,nem gőzölög.A kihűlés veszélyével nem fenyeget.Derekasan ül a kondér alján.Okosan gurul,hempereg…..
Azon kevés szerencsések közé tartozom,akiknek sikerült elbeszégetniük egy valódi trilobitával.Az esett jó egy hete történt,mikor épp hazafelé tartottam.Átlagos hétköznap délután volt,leszámítva a zuhogó esőt.Sietős tempómban is megütötte a fülem a közeli sikátorból…..
Kora reggel megközelítőleg huszonöt ember vesztette életét,amikor egy felbőszült nádi poszáta testére erősített pokolgéppel felrobbantotta magát Bagdad belvárosában.Szakértők szerint az eset mögött a világgazdaság napokban jelentkező bizonytalansága és a csapadékszegény…..
A másságát immár nyíltan vállaló,népszerű újságíró és blogger soha nem látott lendülettel vágott bele az ország szemléletének átformálásába.Nyílt,fájdalmas őszinteséggel tárja fel a magyar valóságot,elgondolkodtat,egyben megoldást kínál.Harcában végre társakra…..
Ez bizony a páratlan randomgeneráltmegmondóember első bejegyzése.Célom,hogy az oldalamra tévedt embereket informáljam a lehető legfüggetlenebb módon a világ randomgenerált eseményeiről,illetve közzé tegyem randomgenerált okoskodásaim...