Regisztráció Blogot indítok
Adatok
forzajuve21

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Radja Nainggolan jövője még mindig bizonytalan Rómában, mivel a fővárosi csapat és a játékos másik felét birtokló Cagliari még mindig nem egyezett meg. A Juventus és a Manchester United is élénken figyeli az eseményeket. A középpályás 3 millióért érkezett kölcsönbe, majd…..
forzajuve21 2015.05.16 18:21:14
A hírek szerint a Juventus továbbra is támadó középpályást keres a csapatba, a kiszemeltek között pedig megtalálható a Borussia Dortmundot erősítő Henrikh Mkhitaryan és a Chelsea fiatal brazilja, Oscar. A télen az Öreg Hölgy látszólag komoly érdeklődést mutatott Wesley…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus a Zenit Szentpétervár középpályásában, Axel Witselben látja a megfelelő helyettest, amennyiben Paul Pogba nyáron távozna Torinóból, hallgatva Európa leggazdagabb klubjainak hívó szavára. A francia középpályás az átigazolási…..
Juventus FC blog A les-vita 2015.02.09 14:00:00
A szombati Juventus - AC Milan találkozó meglehetősen felkavarta a port - elsősorban - a Milan-szimpatizánsok körében. A vörös-feketék ügyvezető igazgatója azonnal mikrofont ragadott, hogy a korrupt torinói alakulatot támadja. A Milan csapata odáig ment, hogy a Twitteren keresztül…..
forzajuve21 2015.02.09 15:40:19
Olasz források szerint Kingsley Coman kulcsszerepet játszhat Simone Zaza Juventushoz igazolásában, mivel a torinói klub a fiatal francia játékossal kívánja meggyőzni a Sassuolo vezetőségét az olasz válogatottban is szereplő támadó elengedését. A napokban megjelent pletykák…..
forzajuve21 2015.01.23 18:14:35
@Dirk41: Jelenleg mindegyik csatárunk válogatott ...
forzajuve21 2015.01.23 18:23:27
@fire06: Ezt azért így nem jelenteném ki, tény hogy nem nagy formát mutat a két spanyol teljesítménye, de egyáltalán nem biztos hogy ha Zaza hozzánk kerülne akkor rá tudna érzeni a játékra.
A Juventus 6:1-es győzelmet aratott a Hellas Verona ellenében, s a mérkőzés lefújását követően Massimiliano Allegri nyilatkozott a Rai Sport munkatársának. "Nem a második csapatunkkal játszottunk. Mi vagyunk a Juventus, ezért normális, hogy ilyen teljesítményt nyújtunk." -…..
forzajuve21 2015.01.20 21:58:39
@venember83: Az már egy másik dolog, hogy nem nagyon kell félniük Llorrentétől mert ha nála van a labda nem nagyon tudja azt veszélyesen rugdosni. :D De a viccet félretéve én bírom a spanyolt csak sajnos nem élete formájában van ...
Kanadai lapértesülések szerint a Juventus saját nevelésű támadója, Sebastian Giovinco elhagyja Torinót – sőt, Európát is – az észak-amerikai első ligában, az MLS-ben szereplő Toronto FC kedvéért. Az apró termetű játékosnak nem sikerült bizonyítania rátermettségét…..
A Juventus állandósult hiányzója, Simone Pepe, aki utoljára 2012-ben szerepelt a zebramezes kezdőcsapatban, este az első perctől bevetésre kerülhet a Hellas Verona elleni Olasz Kupa mérkőzésen. A sérüléstől sújtott szélső az elmúlt három szezon során mindössze 38 percet…..
A legújabb pletykák már a Borussia Dortmund örmény támadójával, Henrikh Mkhitaryannal is szóba hozták a Juventust, s a játékos képviseletét ellátó Mino Raiola úgy látja, hogy ügyfele kiváló igazolásnak bizonyulna a torinóiak számára. "Ő egy kivételes labdarúgó, mind…..
forzajuve21 2015.01.12 17:30:17
A Napoli elleni rangadót megelőzően nyilatkozott a Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta, aki elárulta, hogy a klub nem készül jelentősebb igazolásokra a téli átigazolási időszak során. "Ma este a teljesítmény fontosabb lesz a megszerzett pontoknál, hiszen válaszolnunk kell a…..
Péntek esti hírek szerint a Juventus véget vetett a tárgyalásoknak a Galatasaray csapatával, így Wesley Sneijder nem lesz az Öreg Hölgy játékosa. Pénteken török források folyamatosan arról számoltak be, hogy a két klub közötti tárgyalások javában folynak, ám késő délután…..