Regisztráció Blogot indítok
Adatok
latintanar

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Fábry megalázta Kelemen Annát”. „Kisípolják az obszcén szavakat”. Ilyen szalagcímekkel volt tele a bulvármédia az utóbbi napokban. Mi speciel a „Műpénisz a Barátok közt után” és a „A szadista Fábry Sándor eldöngette Kelemen Annát”…..
latintanar 2006.11.10 06:49:04
A műsor, illetve ez a része szerintem meglehetősen gyengére sikerült. K. Anna persze, ahogy a komment írója megjegyzi, nem arról híres, hogy szép körmondatokban beszél; ez mondjuk érthető, hiszen az eddigi filmszerepeihez egyszótagos szavakra volt szerződtetve. (Persze olykor túlteljesítette, bár ennek túlnyomó oka, hogy a magyarban az "igen" szó két szótagból áll.)
Szóval: én jóval többet vártam Fábrytól. Nem azért, mert szeretem, vagy nagyra tartanám, hanem azért, mert csipőből tud olyanokat mondani, amivel porig aláz másokat. És hát be kell vanllanunk: mindannyian ezt szerettük volna látni.

De figyelem! Csak azt lehet égetni, aki érzi, érti, hogy ezt most pl. ciki volt nem tudni. Ha valaki nem érzi, hogy finoman szólva alapműveltésgi hiányokat sejtet nem ismerni az Utolsó vacsorát, annak a sértés-szintje meglehetősen alacsony; ezt Fábry szerintem észre is vette, amikor K. Anna ajkairól szóló részben az orális szexre utaló gesztusokat tett. És ezt már K. Anna is értette. (Nyilván, én is előbb értem meg a szakmámbeli kérdéseket, mint a biokémiai problémák megoldását.)

Szóval szerintem Fábry próbálkozott, de K. Anna nem az a személy, akinek örülnék, ha megszólal. Úgy tűnt, a beszélgetés (?) vége fele Fábrynak is elege lett belőle, s jól is tette. Ugyanis, ha valakivel nem lehet más témáról beszélgetni csak hímtagokról és önkielégítésről, az nem biztos, hogy a médiába való. (Azaz mégis, a Machomédiába) (elnézést, ha rosszul írtam volna)

Összességében azt kaptam, amit vártam, de valljuk be: ez nem kevés! Az ilyen libákon kívül ugyanez csak az idióta betelefonálós műsorokról és az NB1 Diósgyőr-Vác csúcsrangadójáról mondható el.