Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szinszin

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lett egy Gáborunk, elment egy Márkunk, a Lauránk meg a békaszáját szélesre húzva azt affektálta bele a kamerába, hogy fáj a feje, és egyébként is, ez nem neki való, és elmegy, de akkor kaptak egy levelet, hogy faszombamár, mindenkinek szóltunk előre, hogy nem lesz se szoli, se manikűrös, aláírtad,…..
szinszin 2016.04.02 21:08:27
@Mók_Ica: Vivi már másnap szerepelt benne, Tina helyén.
szinszin 2016.04.02 21:18:27
@Mók_Ica: Ez most Heni volt.... Szinti röfög
Tessék, itt a poszt, amit várt a kommentelőhad, itt lehet kibeszélni a hamarosan kezdődő döntő eseményeit, drukkolni valamelyik agyhalottnak és keseregni azon, hogy VV Attila két mondata többet ért, mint ez az egész évad, de hát ha egyszer így volt, akkor mit lehet tenni. UPDATE:…..
Lássuk be, ahogy közeledünk a játék vége felé, egyre nehezebb dolga van a szerkesztőknek, mert kevés ember, kevesebb hülyeséget beszél. Bár ez se igaz teljesen, mert ebben a szériában nem panaszkodhatunk az ostobaság fájó hiányára. Mindenesetre én ma nem írok regényt,…..
Egy remek összefoglalót láthattunk, abból a szempontból mindenképp, hogy volt min és kin röhögni. Bár azért volt bőven pszichózás és jópárszor sikerült elvesztenem a fonalat a Laci-Ádiná tengelyen folytatott párbeszédek során. Főszerepben a pszichózisok Bulikával…..
Megint Lilával kezdünk, dzsungelhéttel, no meg azzal, hogy kire illik legjobban az állatneve. Én special Varacskosdesznyóra tippelek, de ne rohanjunk előre, majd a végén meglátjuk. Mindenesetre a Ki Mit Tud nyertese elviheti a fődíjat, a kocsit, a kecót, meg a 12 millát,  na jó nem,…..