Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pocakhontasz

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na ezen is túlvagyunk. A nézőnek unalmas rémálom, a stábnak rémes vérvalóság egy ilyen döntő, amire az össze exgyökeret összeszedik (perelj be Tivy, bazdmeg) és meg kell valahogy akadályozni, hogy amíg nem veszi őket a kamera a)széjjelcsapják magukat, b)összebalhézzanak valakivel. A döntőnek mint…..
Pocakhontasz 2016.12.12 19:54:18
@MacákékIcukája: Melyik csoport lenne? köszi
Ez a nap is eljött. Az utolsó VV8 hogyvolt Powered By Chat Géza. Emlékszem a hatodik etapra, aminek mind a 120 napját Sixxszel ketten nyomtunk le. Az se volt egy fáklyás menet, vagy egy leányálom, sem egy tündérmese, de egy kósza gyaloggalopp se. A hetedik már jobb volt, mert azt már öten szopkodtuk…..
Újra eljött a focimeccs és a rettegett tizenkettes karika, amitől mindig olyan az adás, mintha a villalakók folyton nagyokat csuklanának mondandójuk közben. Így a Csehov-drámákat alázó eseménytelenséget még Tivy aktuális Hulkká vedlése sem tudja feldobni, mert az ő dühöngése röpködő "csicskagecik"…..
Vágjunk bele, mert olyan gyöngyszemeket rejt ez a mai összefoglaló, amiért tényleg érdemes volt végigszenvedni a tegnapi cirkuszt. Jön Bence, meg az új stúdió, tisztára olyan, mint a Pirx kapitány űrhajója. Még egy évad, és ki is lövik őket az űrbe. Kezdésként megtudjuk, hogy Zsóti csodálatos teste,…..
Sajnos minden realitynek a végjáték a legnagyobb ellensége. Egyre kevesebb játékos, semmi történés, így valamivel fel kell dobni a hangulatot. És ez nem más, mint a vendégek. Mi meg, ha már rávertünk az életünkből három hónapot a műsorra, csak nem adjuk fel a végén...
A Farm történetében is eljutottunk oda, ahová eddig minden valóságsó esetében a végefelé közeledve: sehol egy kósza kivillanó mell, egy takaró alatti bizonytalan maszatolás, csak az üvöltés, így már csak a hogyvoltírók, és Attila büszke mamája kuporodik esténként a TV…..
Pocakhontasz 2016.05.19 15:38:50
@Mara100: félek tőle, hogy ez nem annyira friss, mert Gergőn nadrágján ott fityeg a kék kendő. Dórin meg sehol sem látok kendőt :-(
Szilveszter befarol a piros traktorral. Gábor szeme egyből kipattan és megpödri kackiás parasztbajszát, hogy ki az a szép leány, aki a platón csücsülget? Amíg kiderül, addig is imádkozik, hogy akt festményekhez álljon modellt. Merugye a meztelen nők festegetése általában heti program szok lenni…..
Norbi távozásával nem állt meg az élet a tanyán, a tikok éhesek maradtak, Turner továbbra is egy troll, csak Dia kanolási lehetőségeinek száma redukálódott le a nullára. Anikó térdben divatosan megszaggatott, de elképesztően szűk gatyában nyitja a napot, a zöld bőrdzseki állat, de a csizma nem...
Egy, bocs a csúszásért, kettő, Norbert, te beképzelt fasz, te. És akkor csapjunk a lecsóba. A szlovén posta éjjel is aktív, lámpával jön a bajuszos műpostás-műparaszt, és hozza az ítéletet, mármint Szintiét, aki a farm biszex királynőjéből igen hamar a farm Csipkerózsikája lett, alszik és nem kel…..
Pocakhontasz 2016.05.02 09:59:28
@Sanda.Ipse: Az még nem derült ki, hogy alhatnak-e egyáltalán egyedül a HG szobában (szerintem nem). Eddig mindig bevittek magukkal valakit illetve, ha elegük lett belőle (lásd Dia) behívtak helyette mást. Én biztos egyedül akarnék aludni, ha lenne rá lehetőségem, mert ez tényleg nagy előnyt jelentene a lelki és fizikai feltöltődéshez.
Deres alatt I. Melisandre, a vörös rébék, aki Stannis lányának elemésztésében játszott kulcsszerepe miatt remélhetőleg előbb, mint utóbb lesz kesztyűbáb Ser Davos ujjatlan kezein, arra ébred a jól végzett munka (értsd: ELEVENEN ELÉGETETT EGY KISLÁNYT VALAMI HOMÁLYOS LÁTOMÁS…..
Kék, szűk póló, nagy, kopasz fej, körben pálmák, lent a színes Nike - igen, ez itten Gólem, kérem szépen, és mondja nagy lendülettel, hogy Pjotrnak fingja nincs arról, kivel basszon ki, ezért a kanok majd egy randin győzik meg arról, hogy ki legyen a szopóroller Vettelje ezen a…..
Berki a fakockákat megszégyenítő könnyedséggel sétál pálmafák között a királykék Nike lépőjében, az ehhez passzoló mellkason szétpattanó kék pólóban és vajszínű rövidgatyában. Aszongya ma két buxa is betéved a Hotelbe, oszt arany karszalag is lesz, mint amit a prémium…..
Tessék, itt a poszt, amit várt a kommentelőhad, itt lehet kibeszélni a hamarosan kezdődő döntő eseményeit, drukkolni valamelyik agyhalottnak és keseregni azon, hogy VV Attila két mondata többet ért, mint ez az egész évad, de hát ha egyszer így volt, akkor mit lehet tenni. UPDATE:…..
Azt hittem, hogy egy keddi adás nem lehet izgalmas, mert ugye mi a tököm történhetne kedden. A kiválasztás lecsengett, egyre kevesebben vannak, azok is csak zabálnak, meg alszanak, mint az a bizonyos proverbális bunda. Már amennyiben a bunda alszik, de ebbe most ne menjünk bele. Szóval…..
Pocakhontasz 2015.01.28 23:22:54
  A párbaj előtti utolsó összefoglaló, illetve utolsó előtti, technikailag, de a holnap esti műsor első fele amúgy is csak egyfajta felszopás lesz, semmi extrát nem lehet tőle várni, meg hát amúgy sem, hiszen a lakók élete kezd beállni egy olyan ritmusra, amiből őket…..
Pocakhontasz 2015.01.18 16:39:20
@-pkata-: Én egy ideje a Dorithricin-re esküszöm. De a kérdésedre a válasz persze, hogy mehet :-)
Pocakhontasz 2015.01.18 16:48:33
@-pkata-: Szerintem nincs. 1 szopi tabletta tartalma: Tirotricin, Benzalkónium-klorid ésBenzokain + segédanyagok
Kedves naplóm! NEEEEEEEEEEEE! MACIIIIIIIIII! XOXOXOXO Hát de mér????? Vigasztalhatatlan vagyok, ez a geci Denisz meg a nagypinájú Fanny, nem is, fanny, kisbetűvel, ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ mert EGY ROHATTKURVA, bezzeg tovább maradhat!!!! A villában!!! És Maci meg nem!!!!! A…..
Pocakhontasz 2015.01.13 22:48:48
Hát itt vagyunk. A kiválasztás napja. Ez a rész megint rávilágított, hogy mit is utálok a taktikázásban, pláne, ha ilyen emberek próbálkoznak vele. Még mielőtt ezt kifejteném azért elmondom, hogy amúgy Maci epegörcsöt kapott, ezért kórházba kellett vinni, de mindenki…..
Hiába öltöztették csótánynak, meg varacskos disznónak a Való Világ szereplőit, azért a hét végére csak kiderült, hogy szó sincs szavannáról, meg az Elton Johnnal kisért Disney-mese Afrikáról: ez itt akkor is Magyarország, közelebbről a főváros ötödik kerülete, tudod, az…..
Pocakhontasz 2015.01.12 00:41:09
Pocakhontasz 2015.01.12 00:49:14
@őszinte sixx egyetlen kedvence: azt hiszem a kanapé győzött :-))
Próbálja megőrizni mindenki a nyugalmát, és kapaszkodjon a legközelebbi felesbe, ugyanis Lilu figyelmeztet, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek, és olyan fejet vág hozzá, hogy nem lehet nem komolyan menni. Meg is ijedtem rendesen. Elérkeztünk a játék…..
Megint Lilával kezdünk, dzsungelhéttel, no meg azzal, hogy kire illik legjobban az állatneve. Én special Varacskosdesznyóra tippelek, de ne rohanjunk előre, majd a végén meglátjuk. Mindenesetre a Ki Mit Tud nyertese elviheti a fődíjat, a kocsit, a kecót, meg a 12 millát,  na jó nem,…..
Pocakhontasz 2015.01.09 23:01:15
Pocakhontasz 2015.01.09 23:18:03
@tvbuzi: én is így látom. Hozzáteszem, hogy az utóbbi 1 hét után azt gondolom lassan hogytuja ide tuja oda Ő a legnormálisabb