Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabó Erik

35 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csak rendőr, rabló, tűzoltó, kukás, Starwars lesz, Friends-ek is jönnek :) Lila és rózsaszín kockák is lesznek, megjelenik az általunk ismert legnagyobb tordasi LEGO Friends gyűjtemény. Csajok is jönnek! Gyertek! Ha ki akarsz állítani, dobj egy emailt az…..
Kocka Klub Tordas NXT by Boldi 2013.05.04 07:42:25
..
Kocka Klub Tordas Csongi épít 2011.07.26 22:09:00
Újabb fázisába érkeztünk az itthoni LEGO őrületnek. Csongi mostanság azt csinálja, hogy lát valahol egy készletet, vagy valamiről eszébe jut egy téma, rákeres interneten, beírja a doboz kódját és azt, hogy instruction, letölti a prospektust, leül és kirakja. Így épült a…..
Kocka Klub Tordas Legoland.de 2011.07.26 21:40:00
A kiállítás óta kicsit ellustult a blog, pedig nem lehet mondani hogy semmi LEGOs dolog nem történik velünk, sőt. Június közepén lenyomtunk egy Legoland túrát, hát azt kell mondjam rendben volt. Több ilyen van a világon, mi ezt néztük meg: http://www.legoland.de/  Nincs…..
Egyre kevésbé tud (vagy akar?) gátat vetni a LEGO az új készletekről kiszivárgó képeknek. A múlt hét 2 nagy kvázi-bejelentése is szemfüles/szemtelen rajongók nevéhez fűződik. A Modular Houses, általam különösebben nem kedvelt, ám roppant népszerű és roppant drága…..
Nna, lezajlott az I. Tordasi LEGO kiállítás, azt kell mondjam épp ilyennek álmodtam meg. Az utolsó hetekben már lázas készülődés ment, reggelente kialvatlan apukák szédelegtek az ovi fele, végül 12 családot sikerült behülyíteni, ez elsőre szerintem nem rossz eredmény.…..
Sok dolog készül, sikerült kicsit megmozgatni a LEGOsokat a környéken :) Tordason kívül Budapestről, Győrből, Martonvásárból is érkeznek kiállítók, játszótársak. Már csak kettőt kell aludni, ma-holnap még lehet építkezni. Amennyire a visszajelzésekből tudom rengetek autó,…..
Nem új, de annyira jól ötlet, gondoltam megosztom veletek. A Művelődési Ház felújításakor majd emlékezzünk rá, ez is egy megoldás :)Cikk és további fotók itt a gyerekszoba blogon.  ..
2011. május 7. SZOMBAT, 10.00-16.00 Tordasi Művelődési Ház Ha neked is kedvenc játékod a LEGO (máskülönben miért lennél most itt..), ha kíváncsi vagy milyen készletei vannak a többieknek, ha rég szeretted volna látni élőben a kosárlabdapályát, a bányászautókat,…..
Megláttuk az aktuális LEGOáruházas hírlevélben ezt a kis nyuszit, megszerettük, kiraktuk, bekerült a többi húsvéti dekoráció közé. Reméljük nektek is annyira tetszik, mint nekünk! :)  ..
Egy nagyon kedves, családias legózó klubot, a Kocka Klub Tordast ajánljuk figyelmetekbe. A pezsgő klubéletről és sok másról itt olvashattok. (Egyik kedvencem a Március 15-is ünnepség LEGO CITY-ben.)Ha egyszer képes mesekönyv készülne egy minifigről, akkor így kellene…..
A kockagyár a legismertebb magyar LEGO blog. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy múlt hét pénteken egyetlen nap alatt közel 170-en látogatták a blogunkat csak azért, mert kikerültünk a Kockagyár rövidhírek rovatába. Külön kiemelték a március 15-i ünnepségünket, nem is sejtve…..
Bizonyára többen tudjátok, Nyíregyházán van egy LEGO gyár. Annyi kötődése van Tordashoz, hogy él itt valaki, akinek a tesója ott dolgozik/dolgozott. Én nem tudtam, hogy ilyen gyárból összesen 6 db van a világon, és Duplo elemeket egyedül itt ebben a gyárban gyártanak. Vegyünk…..
Lezajlott a harmadik Kocka Klub, sajnálhatják akik nem tudtak jönni. Kimaradtatok a több emeletes rendőrségből, pedig minden helyiség be volt rendezve, hálószoba, konyha, iroda, garázsok. Voltak rendőrök, rablók, 3 rendőrautó, helikopter, motorosok, még egy rendőrcsónak is. Jól…..
A LEGO world reklámjaként furikázott Amszterdam bevásárlóutcájában ez az igazi Ferrari. Egyszer nekiveselkedünk egy ilyennek? :) További fotók itt.  ..
Kedden 17.00 órakor Kocka Klub a Művelődési Házban, Gyertek!Kb. ezt tervezzük: Akinek van minifig gyűjteménye, esetleg valamelyik figurából több van neki, azt hozzátok, lehet cserélni. (Mi hozzuk az első két sorozatnak a kódjait, azt szívesen megosztjuk, így ki lehet…..
Nem tudom nálatok most mi a sláger, nálunk nagyon megy a rendőrség. Fogdával, kutyával, garázzsal, tetőkerttel, helikopterleszállóval, ami kell. De ez a mi itt van, ez mindennek a teteje. :) Őrült nagy, hihetetlen részletes, kívülről is és a belső tereit elnézve is észvesztő. A…..
Egy rövid kis videó egy szenvedélyes LEGO gyűjtőről. A srác angolul beszél, de elvileg van magyar felirat. Ha nem látszik, akkor alul a "Subtitles Avaliable in" feliratnál ki lehet választani hogy "Hungarian" és akkor olvasható magyarul, amit mond.    ..
Sziasztok, várjuk kiállítók jelentkezését a május 7-8-án megrendezésre kerülő I. Tordasi LEGO Kiállításra. Mindenki lehet kiállító, aki előzetesen jelentkezik, és van kedve a saját készleteit vagy fejből kitalált és megépített LEGO-it a nagyközönségnek megmutatni!…..
Kocka Klub Tordas Kolos ugrat 2011.03.27 14:57:00
120 fotóból készítette egy 13 éves srác, windows movie makerrel, gratulálunk! :)..
Méltó módon megemlékezett LEGO város az 1948-as hősökről. Elkészült a Nemzeti Múzeum, a Petőfi szobor koszorúzó polgármesterrel, versmondó kis srác, 4 tagú munkás-zenekar, kamerázó ember állvánnyal, hatalmas lelátó oda nem illő minifigekkel, fagyi árus, és még az egyik…..
Ahogy a Kisbíró hasábjain már beszámoltunk, módosultak az óvoda tervei. A takarék épületének a megvételével lehetőség nyílt arra, hogy a melegítő konyha helyett egy korszerű főzőkonyhát építhessünk egy megfelelő méretű ebédlővel. A hátsó csoportszoba rész nem…..
Június 16. óta elérhető az Új ovink lesz weboldal az interneten, ahol folyamatosan nyomon követhető, hol tart a tordasi új óvoda építése. Ez elmúlt négy hónapban összesen 29 bejegyzés/cikk, közel 50 fotó és több TV riport került fel a site-ra. Október közepéig összesen…..
Juhász Csaba polgármester adott interjút a az új óvoda építésének körülményeiről, az önkéntes mozgalomról és a támogatásokról az MTV Nappali című műsorában október 8-án. A riportban mint a faluban élő kisgyeremes anya, Simonné Bucsi Brigitta is megszólal. A…..