Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mároly

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer már volt egy Tövismadarak típusú szakításunk, most egy szomorú fiú meséli el, hogyan csinálta meg majdnem a barátnőjét egy jezsuita szerzetes. A kép csupán illusztráció   Ó, mélyen tisztelt Szakítóblog! Kesves Anita és VL! Mindenek előtt, engedjétek…..
Mivel ma népszavazás van, ezért kerüljük a politikai megjegyzéseket, de miért kell megnézni az smseket? És a fiú miért nem tudott őszinte lenni? És egyáltalán miért kell mindig mindenkinek hazudoznia, tilosban járni? Vasárnap van - vége a hétnek. Összegezzük a heti munkámat:…..
Szép összefoglalás a női lélek összetettségéről: "ha felhős volt az ég, hogy nem lehet barnulni, ha sütött a nap, akkor égetett" - hát így vigyetek bárkit is nyaralni Tahitire.  Sziasztok! Okulásul szeretném ezt közzétenni. Férfiak, vigyázzatok! --- 2007…..
Szakítani látszólag nagyon egyszerű: hello-hello, te jobbra, ő balra. Hogy ez hogyan tud elfajulni addig, hogy a sztoriban fontos szerepet játsszon a büntető törvénykönyv 2007. decemberi módosítása, ahhoz egyrészt kell, hogy az egyik szereplő ügyvéd legyen, a másik meg nem…..
Másodszor olvastam el a történetet, de nem tudom, mit kellene kiemelni. A poszt-WTC-időszak legjobb romantikus történetében ugyanis van leszbi-szerelem, kielégíthetetlen nő, 87ezer forintos arany. Azt sem tudom, hol vagyok, hihetetlen történet, és a lányról még nem árultam el, hogy…..
Ülök itt a 39. Magyar Filmszemlén, két pofára falom a filmeket, és Gothár Péter megvilágította számomra, hogyan kell hirdetnünk a szakítóblogot. Kertész Ákos novellájából készült fekete-fehér filmjében a női főszereplő monologizál, miközben egy kislány táncikál, majd…..