Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aaaaaztaaa!

0 bejegyzést írt és 123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harag, gyűlölet, idegesítő kijelentések és nézetek, de mindenekelőtt a felelősségvállalás teljes hiánya jellemzi a villalakók mindennapjait. Talán a szerkesztők is látták, hogy ebből semmi jó nem fog születni (nem hogy normális összefoglaló), így szépen bedobták az új…..
Az újabb tematikus hetet lezáró szavazás vészjósló eredményt hozott, a többség szerint ugyanis Fanni a legesélyesebb arra, hogy médiaszemélyiséggé váljon. De legalább ennek bekövetkezte előtt még vár ránk néhány biztonságos hét, ameddig csak egy BeleValó-ban…..
Aaaaaztaaa! 2015.02.09 00:51:41
@kamilla123: annyira biztos vagyok ebben, mint amikor az voltam akkor, amikor Dani levette Laciról a kendőt!
Aaaaaztaaa! 2015.02.09 00:55:20
@csak mert: szerintem szerdán lesz kihívás,és lekerül a kék
Ha ez így lesz ahogy te mondod, akkor, már nem csak az M1 székház mondhatja el majd magáról, hogy megostromolták!!!!
Aaaaaztaaa! 2015.02.09 01:05:07
Elérkeztünk az abszolút érzelmi mélyponthoz a játék során. Amikor a gyűlölet átható savanyú rothadásszaga tölti be a levegőt, és mindenki legszívesebben szembeköpné azt, aki vele először szembejön, mert jelenleg nincs a világon másik hat ember, akivel kevésbé szívesen…..
Aaaaaztaaa! 2015.01.30 00:59:20
@pomac_ [(k)an]ál: azért lett övék a Dennis döntési joga, mert ők egy pár???? Hát ez most komoly??? Ilyen alapon miért nem lehetett volna Dóri és Robin? Ádinkáék is eljátszották aput és anyut Dóriéknak is ment volna...Én ezt nem hiszem el, valamivel csak indokolták...háát nem létezik, hogy ezért odabent nem lázadtak volna fel, hogy miért pont ők???Nah, most lettem igazán ideges, hogy csak így dobáljuk Ádinkának a cseresznyét kedves szerkik....
Aaaaaztaaa! 2015.01.30 01:16:33
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: PVC és Robin felejthető játékosok ugyan, de érdem szerint még hajaznak a Milo esetre, tehát még kvázi emelt fővel megnyerhetik.
Nem volt rossz meglátás ez a karoljuk fel szegény Erdélyi vonalat sem az elején, mert én is megvettem az elején Ádinkát, kicsit párhuzamot huztak a Csillag születik-es mesemondó gyerekkel+ az operát éneklő testes agglegénnyel aki megnyerte(bocsánat, hogy a nevüket már nem tudom, és lusta vok visszakeresni, biztos rémlik nektek is valami)de sztem az Erdélyi magyarok nem örülnének már neki túlzottan, ha Ádinkával húznánk párhuzamot az ő megítélésükben...
  A párbaj előtti utolsó összefoglaló, illetve utolsó előtti, technikailag, de a holnap esti műsor első fele amúgy is csak egyfajta felszopás lesz, semmi extrát nem lehet tőle várni, meg hát amúgy sem, hiszen a lakók élete kezd beállni egy olyan ritmusra, amiből őket…..
Ebben az epizódban annyi volt a cselekmény, hogy Peter Jackson abból már trilógiát rendezne, de úgy, hogy az utolsó részt a végén kettévágnák, meg még másfél órát hozzácsapnának az egészhez a díszdobozos bluray rendezői változatában. Ott kezdünk, hogy majndme mindenki…..
Kedves naplóm! NEEEEEEEEEEEE! MACIIIIIIIIII! XOXOXOXO Hát de mér????? Vigasztalhatatlan vagyok, ez a geci Denisz meg a nagypinájú Fanny, nem is, fanny, kisbetűvel, ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ mert EGY ROHATTKURVA, bezzeg tovább maradhat!!!! A villában!!! És Maci meg nem!!!!! A…..
Aaaaaztaaa! 2015.01.14 02:18:42
@Well...: halljunk még szót!:DD
Aaaaaztaaa! 2015.01.14 02:24:12
@vastyúk is ..: a Robinról venné le a lilát:
1 elvesztené Robin "bizalmát"
2 elvesztene egy képességet feleslegesen, Zsu Dórit nem potyázná el Robin miatt
2 beismerné a többiek előtt, hogy rajzos a gatyesz, ill. lehet nem kellett volna Zsu-nál a fekvő emberbe rúgni
Hiába öltöztették csótánynak, meg varacskos disznónak a Való Világ szereplőit, azért a hét végére csak kiderült, hogy szó sincs szavannáról, meg az Elton Johnnal kisért Disney-mese Afrikáról: ez itt akkor is Magyarország, közelebbről a főváros ötödik kerülete, tudod, az…..
Aaaaaztaaa! 2015.01.12 03:36:00
@Komeszka: Kedves Komeszka!
Fogmosás után vissza kellett, hogy térjek, mert felhívást intéztél keringőre!

A "Ezt meg lehetett szervezni, sikerült"----érthette arra is Zsu, hogy a trió behálózta Robinékat.
Megjegyzem Macit és Robint nem nehéz.
Azzal, hogy belinkeled a kiválasztást, amit mi is láttunk és nekiesel Mert csak--nak még nem bizonyítottad az állításodat. Te úgy értelmezed mi meg másképp!!
Mellesleg ha nem tűnt volna fel mi is a trió ellen vagyunk és úgy olvasta te is!!!
Akkor vedd már be azt a kibaszott Frontint és nyugodj meg a picsába!
Aaaaaztaaa! 2015.01.12 03:47:04
@Komeszka: Még mindig nem érti?
Nem cáfoltál, előkerested a kiválasztást, tudjuk: "Meg lehetett szervezni, sikerült" De ezzel a tró szervezkedésére is utalhatott.
Egy" fronton" harcolunk baszki, csak te a puskacsővet magad felé tartod..
Kicsit olyan vagy mint a trió Csak az lehet az igaz amit te állítasz...remélem elég durva a hasonlat!
Aaaaaztaaa! 2015.01.12 03:52:28
@Komeszka: Nah, látod, megy ez civilizáltan is!
Jó éjt mindenkinek!
Próbálja megőrizni mindenki a nyugalmát, és kapaszkodjon a legközelebbi felesbe, ugyanis Lilu figyelmeztet, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek, és olyan fejet vág hozzá, hogy nem lehet nem komolyan menni. Meg is ijedtem rendesen. Elérkeztünk a játék…..
Aaaaaztaaa! 2015.01.11 02:29:33
@nátrium glutamát: Nem tudom hogy vagytok vele, én történetesen már akkor ki nem állhattam Dánikát amikor még Edinkát kedveltem.
Kifejezetten irritál, ahogyan keresztbetett lábakkal, mindig valamilyen geci fejpántal a fejjén, ami kibaszottul előnytelen számára, az állát megemelve, mint valami arisztokrata akárki osztja az észt, mint valami kinevezett igaszságosztó...meggyőződve arról, hogy csak az ő értékrendje lehet a helyénvaló! Rühellem!!!
nah és a súlykolás....háát attól kivagyok.....amikor ugyanazokat a mondatokat ismételgeti kismilliószor: bizalomvesztés, eljátszottad, szövetség, csalódtam, őszinteség....
Ki az AtyaÚristen nevezte ki erkölcscsősznek????????????????????
Megint Lilával kezdünk, dzsungelhéttel, no meg azzal, hogy kire illik legjobban az állatneve. Én special Varacskosdesznyóra tippelek, de ne rohanjunk előre, majd a végén meglátjuk. Mindenesetre a Ki Mit Tud nyertese elviheti a fődíjat, a kocsit, a kecót, meg a 12 millát,  na jó nem,…..
Javában zajlik ez a remekbeszabott hierarchia/dzsungelhét, ami azon túl is számos szépséget tartogat, hogy most egy hétig élvezhetjük a látványt, ahogy Jabba „Varacskos Disznó” feliratú táblával a nyakában mászkál. Mindjárt itt is van nekünk Kazal és Komisz…..