Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gecko73

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Enneagram A Négyesek jellemzése 2007.12.16 20:36:00
Világkép: Valami hiányzik. Másoknak megvan. Engem elhagytak.Típusszerkezet: Irigység és mazochista személyiség Jellemzõk szerkezete: Irigység Rossz önkép Fókusz a szenvedésen "Valami felé mozgás" Kényeztetés Érzelmesség Versengõ arrogancia Finomítás Művészi…..
Na mindenkinek jóestét/jóreggelt/jónapot! (a megfelelő aláhuzandó jelenleg éppena z első aktuális) Először is nagyon megörültem, hogy szabad volt ez a domain, ami azt illeti nem gondoltam volna, hogy az (persze lehet, hogy néhány nap múlva valaki hevesen anyázni fog amikor épp egy…..
A Vice City az egyetlen GTA, amelyhez nem volt szerencsém (Szerintem a GTA 1 a legjobb, utána a S.A.), így nem tudom mennyire lesz meglepő mindenkinek az, amit "Dinnye" küldött nekem.Barátom mutatott egy érdekességet a GTA vice city-ben, ami este 23-24 óra környékén látható…..
A blog kezdete óta kapom rendszeresen azokat az e-maileket, hogy mutassam be a Postal 2-őt. Azóta már készültek videók a játékról, hol éltették, hol lehúzták. Én meg lapítottam, mert nem játszottam soha a játékkal. Bevallom őszintén, mikor már anno megjelent EVM kiadásban,…..