Regisztráció Blogot indítok
Adatok
driftmester

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amióta a RPCJS leállt, újra van időm más, szép dolgokra. Például elővenni a jó öreg Playstation 1-em, illetve kettőmet. Emlékszem anno, vagy 7 hónapig gyűjtöttem az akkor még szuperlatívusznak számító PS2-re, de amikor megvettem, valahogy nem is használtam annyit, mint…..
Csak hogy érezzétek, hogy azért van valami haladás: Itt az új alany szenzációs intrója teljes terjedelemben  ..
driftmester 2010.05.31 21:56:26
@Je m'appelle Théo: Már azt hittem csak én ismerem a Metal Gear sorozatot :D Amúgy megvan az összes része kivéve a 4-et :S
Nem tudom, Alex-nek hogyan sikerült ezt összehozni, de ez egy új premier  Valamint András megdönthette az eddigi tolatási sebességrekordot, akit érdekel, megnézheti itt..
Igen ilyen is van. Emlékszem még, milyen hisztéria volt petíciókkal meg ilyenekkel, hogy jelenjen meg végre a várva várt folytatás. A CNN George Double-Bush* beszédét is félbeszakította anno, mikor bejelentették a nagy hírt. Ha jól látom, most már egy Monster Truck(!) is…..
driftmester 2010.02.11 22:50:39
@gandalfpeti: ha jól emlékszem, miután belökted a sziklát a lávába, utánad jön és akkor a hasán meg a hátán mindenféle cuccosok jelennek meg. na azokat kell szétlőni (a legvégén kap 2 rakétát a fejébe, ha nem lenne elég h alapból a lávában fulldoklik)
Az első körből DustFoxHun, Effecta illetve Carvantes444 jutott tovább. Gratulálok!   Jöjjön a maradék 5 finalista: 1. David910409: Antikiller előzetes 2. Tomilion: Iskolai kalandok  3. CaRlose01: Anti Antikiller  4. Radaconte: Dominick szabadulása …..
Na végre sikerült ezt is összehoznom, már jó ideje terveztem egy ilyet. Nagy freeware rajongó vagyok, azok között rengeteg olyan van, amely megérdemelné, hogy milliók játsszák, de többnyire nem lettek híresek. Ezen szeretnék változtatni és bemutatni pár személyes kedvencemet,…..
driftmester 2009.07.31 00:45:47
@freddyD: Az jó:) Nekem is van egy rakattal (készített autóim is!) de én nem csak a track editort használtam hanem paintben rajzoltam meg az utat meg hasonlók.Ha gondolod cserélhetnénk pályákat :D
Vannak olyan pillanatok, amikor nem lehet elhinni, hogy ez a készítőknek hogy nem tűnt fel? Nos, ezt is ezek közé sorolnám (ahogyan ezt is). Igazából már elég sokan bemutatták ezt a híres Ring King jelenetet, de egye fene, ez túl jó, hogy ne ismerje meg az, aki eddig nem látta…..
Lenny adott nekem régebben egy EVM-es játékot és mivel már korában nagyon sokan ajánlották, boldogan rábólintottam az ajánlatra. Magyar program, autós játék, EVM...Na ez milyen lesz? Kérem szépen: jó! Sokan panaszkodtak arra, hogy pocsék, irányíthatatlan stb... Egyáltalán nem…..
Ohh, hát nem éri meg már csak ezért is megvenni a kütyüt? (A cérnavékony hangú ember motyogására nem kell odafigyelni.Bár ha minden igaz ő a játék készítője.Ne felejtsük, nem a játék a fő sátán, hanem az a forgalmazó, aki ezért az ingyenes játékért pénzt kért) …..
Rossz PC játékok sorozat Hurrá 2008.07.07 07:11:00
Youtube leszedte az összes videómat és törölte profilomat. Erre aztán jó kelni hétfőn! :)..
Ndani hívta fel figyelmemet a techline.hu-nak a viszonylag aktuális cikkére, ahol a szerzők összeállítottak egy Top 10-es listát. Bár nem játszottam egyik játékkal sem, azért elég szigorúak voltak szerintem. Ha ez a 10 legrosszabb, én mi a fenével töltöttem eddig az időmet? De…..
Egy hónapja már volt ilyen jellegű bejegyzés , most "down.nola92" küldte nekem a Need For Russia(!) nevű Cool Games-es játék hátsó borítóját. Szerintem a meghökkentően lelketlen kinézet mellett a rendszerkövetelmény sem semmi... ..
"Nfbg" két érdekes dolgot vágott össze a GTA San Andreasból. Az első jelenethez nem fűznék hozzá semmit, a Stunt-Driverek kézikönyvének legutolsó fejezetének, legnehezebb trükkjét sikerült megvalósítania. Aztán a második jelenetnél: Mennyire okos dolog egy lámpa elé…..
Legalábbis szerintem. Már sikerült elfelejtenem, amikor egy véletlennek köszönhetően az előbb belebotlottam egy Rebel Assault linkbe. És egyből előjöttek a régi emlékek... A fiatal srácok szerintem nem fogják érteni, de aki anno játszott a Rebel Assault II-vel, tudja nagyon jól,…..
Két eszméletlen jó videót kaptam Memphistől és Kextől. Az elsőben egy érdekes BMX-Challenge-et csodálhatunk meg, a másodikba meg becsempészték (igen ötletesen) az egyik legviccesebb magyar internetvideót(szerintem). Nagy kedvencem, így prezentálva meg még tutibb! Köszönöm…..
A Vice City az egyetlen GTA, amelyhez nem volt szerencsém (Szerintem a GTA 1 a legjobb, utána a S.A.), így nem tudom mennyire lesz meglepő mindenkinek az, amit "Dinnye" küldött nekem.Barátom mutatott egy érdekességet a GTA vice city-ben, ami este 23-24 óra környékén látható…..