Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drjax

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anikó kiheverte a szilveszteri veretést, a hangja is visszajött, jó ez a szett meg a haj is, csak együtt valahogy mégis furcsa. Na de lássuk, mi volt tegnap: Vivi kiszabadult a fogságból és eljött ismét a lehetőség, hogy a villalakók oldalt válasszanak, kit támogatnak a…..
Fú, de lenyúlták a tegnapi ötletemet... nyugi, csak viccelek, nyilván amikor először felmerült a hármas párbaj ötlete (bár ez lehet, hogy a póverdbájbigbráder) a tervezőasztalon, valószínűleg másban is felmerült még jóval előttem, hogy ez így mennyire megbonyolítaná a játékot jó értelemben. Merthogy…..
drjax 2016.11.20 14:52:50
@Magentax: Persze,igazad van.
"A" játékos választhatja Krisztiánt "B"-nek.
Az is benne van, hogy Krisztiánnak kell döntenie egyenlőség esetén,Mici-Zsolti között.
Én így gondolom a jeleket:
Mici-Zsolti
Krisztián-Zsolti
Dávid-Zsolti
Zsolti-Mici
Vivien-Mici
Soma-Mici
Ati-Zsolti/Gina
Gina-őt nem tudom megtippelni :D
drjax 2016.11.20 22:06:37
@plüssnyuszi: Tudatosan,vagy sem,túl tolja a "melegpropagandát".80 napja. Bevallottan szeretne tenni ,a melegek elfogadottsága ügyében.Véleményem szerint,AHOGY VISELKEDIKk,egyre inkább az ellenkezőjét teszi.A homofóbokkal nem a vad "buzi gyűlölőkre" gondoltam,hanem azokra akik a homoszexuálisokkal szemben ellenérzésekkel/wikipédia/ bírnak.
Természetesen nem kívántam az azonos neműék szerelmét keresőket megbántani.
  A párbaj előtti utolsó összefoglaló, illetve utolsó előtti, technikailag, de a holnap esti műsor első fele amúgy is csak egyfajta felszopás lesz, semmi extrát nem lehet tőle várni, meg hát amúgy sem, hiszen a lakók élete kezd beállni egy olyan ritmusra, amiből őket…..
Megint Lilával kezdünk, dzsungelhéttel, no meg azzal, hogy kire illik legjobban az állatneve. Én special Varacskosdesznyóra tippelek, de ne rohanjunk előre, majd a végén meglátjuk. Mindenesetre a Ki Mit Tud nyertese elviheti a fődíjat, a kocsit, a kecót, meg a 12 millát,  na jó nem,…..