Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MandyEarth

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BenyoBoy (aki többek közt a Metalt és a Scooter Pro-t adta anno) a youtube-on egy érdekes kommentet írt. Hol a mellbimbója és a köldöke?És tényleg! Hogy nem tűnt ez fel nekem? Itt az Akimbo borítója! A múltkori videóm után sokan követelték a vöröshagymakrém maradék…..
A jelek szerint nem egyedi esetről kaptunk jelentést 3 hete, amikor úgy tűnt, a T-csoport hardvertelepítő munkatársai szándékosan szabotálják a munkát, illetve az ingyenes modemcsere helyett a Szuperszervíz fizetős szolgáltatását nyomatják. Lall egy wifi router boldog tulajdonosa…..
MandyEarth 2008.03.06 19:26:35
Óvakodjatok a T-Home Dualtól és a Voip telefontól!

Nálam már 2 hónapja keresik a hibát és nem képesek kijavítani (Home Gateway van, vagy telefon van, vagy internet, a kettő együtt tetű lassú, vagy érthetetlen a vonal)!!!!!!
Kb. hetente jönnek "szerelni" nálam vmit, ami abból áll, hogy jön egy szerelő, és telefonon beszél egy másik szerelővel a közpotból, hogy valami "letöltések" rámenjenek a modemre. Miközben telefonon beszélgetnek a szerelők egymással, várják, hogy villogjon a modemen a led...
...javulás persze soha semmi, csak addig az 1-2 óráig nincs internetem, sem telefonom. Egyszer már másik modemet is kihoztak, de azzal sem lett jobb a helyzet.
Ma azt mondta a szerelő a (mobil)telefonban, hogy azért nincs 5 napja telefonom, mert "földkábelt cseréltek", hátha úgy jobb lesz a vonal minősége és akkor menni fog együtt a kettő. Jó, mi? Már 4 hónapja rámsózták ezt a
sz@r csomagot és csak most kezdtek káblet cserélni, hogy működjön is a szolgáltatás?

Tudom gáz, hogy T-Onlájn -nál vagyok, de ha hiszitek, ha nem, Debrecen belvárosában ebben az árkategóriában/szolgáltatással (1mbit korlátlan, Favorit díjcsomaggal) nincs más szolgáltató... vagy a belépési/modem díj horribilis... így hát most szopok rendesen.

Az ügyvédemmel most irattam nekik egy "felszólítást", hogy kötbér nélkül tegyenek vissza analóg telefonra és sima ADSL-re, mert ez nem az a szolgáltatás amire szerződtem. (vagy telefon van, vagy internet)
...kíváncsi vagyok mi lesz...
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.02.25 07:17:00
Új videó most pénteken, 23:30-kor lesz a blogon. Benne megint egy alternatív ötlet, amely remélem tetszeni fog nektek. Hogy ne legyen kép nélkül a bejegyzés, büszkén kirakom "extraevil" képét, amit nekem küldött. ..
ROFL-net Csak figyeljetek 2008.02.12 09:00:16
Klikk Nem ijesztegetős..
MandyEarth 2008.02.12 20:00:20
2,5 órányi szenvedés után sikerült éjjel felrakni a videót, a másik két videót egyben kapjátok valamikor a jövő héten.Megint becsúszott pár nyelvtani rémálom, ez van akkor, ha improvizálok és másképp fejezek be a mondatot, mint ahogy az elején terveztem. Meg egy érdekesen…..
Következő játékhoz megint több videó kell. Az első rész a majdnem 10 percével kész.Kirakjam azt, vagy vártok még pár napot, azt jön a teljes csomag 2 videóval + egy külön összegzős klippel (dark vampires stílusban)? Mert vannak dolgok, amit nem hagyhatok annyiban. Mi…..
Kár, hogy nincs ma Halloween, ez oda való. Stella. Igen, megint a mesterlövész Stellája. 500x volt már róla szó, azt hiszitek már láttatok mindent...? Nos, "Barack" egy olyat küldött... Uff. Ki se merem rakni. Csak a "tovább" után, saját felelősségre és…..