Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egalion

10 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
colstok A szemét rohadék autósok 2018.11.02 13:25:13
Az autósok nagyon rossz emberek. Tudjátok, ők azok, akik benne ülnek az autókban. Azokban a nagy, indokolatlanul széles, hosszú, drága, hangos és büdös dolgokban, amiket nehéz megvenni, ezért a jobbak inkább biciklivel és gyalog szeretnek járni, mert az környezetbarátabb. Nem, ennek semmi köze a…..
Elvileg van törvény, és elvileg be kell tartani. Vannak szabályok, amik az újságírásra vonatkoznak, van etika, van számonkérhetőség, van tényszerűség meg helyreigazítás - persze. De mindez csak akkor működik, ha az olvasók gondolkodnak. És az olvasók olyat nagyon ritkán csinálnak, mert 2017 van, és…..
egalion 2017.11.11 23:27:00
@megamovieboy: Istenem, tényleg, a gyűlöletvád. Hogy hagyhattam ki!... Az a legjobb, amikor a saulfiás cikkre megkapom, hogy antiszemita vagyok. Én aztán nyilván. Meg a háztartásosra, hogy nőgyűlölő. Tényleg csak pedofíl nem voltam még eddig, de gyúrok rá.
colstok Nők és informatika 2017.08.13 15:13:43
Hinni mindig egyszerűbb, mint gondolkodni. Híreket olvasni és bizalmat szavazni egy újságírónak mindig kényelmesebb, mint végiggondolni, mit is állít – még akkor is, ha tele van az egész sajtó ellentmondásokkal, és ezek hangosan könyörögnek, hogy vegyük észre őket. A Damore-ügy felkavarta a vizet…..
egalion 2017.08.14 15:51:57
@Cefrekecske: Noigen :) Egészen döbbenetes, hogy kiktől hallom ezt a szöveget teljesen komoly arccal. Olyanok is mondják, akik megpróbálták direkt nem így nevelni a gyerekeiket, hanem szép egyenlően, és az istennek se sikerült, juszt is a fiút érdekelte a technika, a lányt meg nem. A díjnyertes következtetés az egyik ilyen anyuka szájából: "jó, hát az más, az az apja vére". itt sajnos eldobtam a kanalat.
colstok A Megérdemlők 2017.03.04 01:53:03
Én nem tudtam, hogy ezt főállásban is lehet. Én azt hittem, a "megérdemelni" az olyan, ami történik az emberrel.  Hogy nagyon jól csinálsz valamit, és akkor megérdemled, hogy valaki adjon valami jutalmat, akár apuanyu, akár az élet, vagy ha hiszen a jóistenben vagy a télapóban, akkor ő.  Hogy maga…..
colstok Ennyiért ne takaríts 2016.03.01 19:48:20
Nemrég szembejött egy cikk, ami már megint nem lehet véletlen. Megint ugyanaz történik, mint már annyiszor: valaki, valahol megnyomja azt a gombot, hogy a nők el vannak nyomva, kevesebbet keresnek, és többet dolgoznak. Most ebből éppen azt sikerült, hogy többet dolgoznak. Gyerekek, tisztázzunk már…..
egalion 2017.02.25 20:58:47
@whoamiohmy: Köszönöm, zseniális a videó! Használni fogom.
egalion 2017.02.27 00:47:24
@whoamiohmy: Eszem ágában sincs! :) Thx!
colstok Gesztizzünk együtt 2017.02.25 22:46:37
Szegény Rapülők. Értem én, hogy mai fejjel már nem tűnnek trendinek, értem, hogy most már az tűnik trendinek, hogy lefikázzuk őket, és mindennek elmondjuk a Geszti Pétert, mer úristen de kinos, meg hogy mit teszi ott az agyát ferde sapiban, mintha 20 éves lenne.  Igen, most már tényleg nem…..
colstok Az Őszinteség Napja 2016.12.14 23:00:18
Jóreggeltkívánokakedves hallgatóknak, én Derék Balázsvagyok, és ez itt a Reggeli Agymenés, hogy mindenkinek frissen, vidámaninduljona nap! Mégpedig nem is akármelyik nap: rögtönígyazelejénakkor elis mondanám, hogy ez a mai egy nagyon különleges nap, ugyanis ma van az Őszinteség Világnapja. Ezen a…..
colstok Gyűlölsz te rendesen? 2016.08.10 10:00:45
Ő is ugyanolyan ember, mint te meg én, ugye?  Ő is rendes ember.  Adjuk meg neki az esélyt, ne legyünk kirekesztőek! Senkit nem szabad kirekeszteni! Mindenki ugyanannyira jó, és mindenki megérdemli a tiszteletet, mert emberi lény. Leírod nagy E-vel, nagy L-lel, Emberi Lény, mert ettől valahogy…..
colstok Közérdek 2016.05.12 17:46:28
Mindenhol ezt hallod.  A köz érdekében.  Közszolgálati tévé, rádió. Közmunka. Közpénz. Bólogatsz, mert úgy érted, hogy az egy kicsit tulajdonképpen te vagy.  Hogy neked szól, rólad szól, érted tesz - hogy amikor utat építenek, az egy kicsit a tiéd, mert te gurulsz rajta a saját autóddal, és akkor…..
colstok Női feltalálók 2016.03.08 22:55:15
Éljen a Nemzetközi Nőnap! Ünnepelném ennél sokkal lelkesebben is, de sajnos szembefutottam a Microsoft egyik kampányvideójával, és ettől megint inkább cikket írok. Ne tudjátok meg, mennyivel szívesebben ünnepelném a nők nagyszerűségét ahelyett, hogy már megint igazat kell mondanom róluk. Bárcsak…..
"Isten dolga, hogy megbocsásson a terroristáknak, az enyém, hogy elküldjem hozzá őket" – mondta Vlagyimir Putyin a Blikk szerdai cikke szerint. A cikkből nem derül ki, de a lapnál elmondták, hogy cikkük a Fox News egyik írása alapján készült. Hogy miért nem hivatkozták meg ezt a…..
Vendégszerzőnk: Kiss Heléna, a Nők a feminizmus ellen társalapítója            Kitüntető figyelemmel kíséri oldalunkat Karafiáth Orsolya. Hazánk európai értelemben…..
egalion 2015.08.21 14:14:14
@minden luk: Teljesen igaza van, minden normális ember szerint egy elfogult barom vagy, aki ráadásul igazságtalan, haudozik, csúsztat, rágalmaz, és miközben ő maga támad aljas eszközökkel (ad hominem válaszok), élből ráfogja, hogy a másik teszi ezt. Sokszor egyetlen kommenten belül írsz olyan ellentmondásokat, hogy minden épelméjű ember haja az égnek áll.

Nem azért írom, hogy válaszolj, minthogy magam is boldogan leszarom, mi a véleményed. Nem vagy fontos, ugyanis nem rendelkezel azokkal a tulajdonságokkal, amiktől egy vitában valakit partnernek szoktak tekinteni azok, akik felfogják, mire való a vita. Várj, ez hosszú volt, lerövidítem: túl hülye vagy, ezért nem vitázom veled. Viszont a gondosan építgetett mesterséges önbizalmadnak semmi keresnivalója a világon, ezért jobb, ha tudod, hogy IGEN, keresztüllátunk rajta, eldobhatod a picsába, nincs értelme őrizgetni. Az vagy, akinek reggelente a tükör előtt érzed magad, amíg senki nem lát. És mivel igazságtalan, aljas fasisztákat mindenki látott már, sajnos kívülről tudunk, mint az Ablakzsiráfot. Őszintén csodálom, hogy sokadszor is volt, aki válaszoljon a szarfröcskölő, sunyi terelgetésedre.

A magadfajták "véleménye" egyszerűen nem számít. És előre mulatok azon, hogy erre is megpróbálsz majd válaszolni, mintha márpedig igenis számítana :)