Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Supaca

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
káma-túra Lécelés 2012.02.13 14:04:00
Jöjjön hát a sokadik poszt a hidegről, jégről-fagyról és a város kínálta jeges-havas lehetőségekről. Végre találtunk Áron lábára méretezett sífutóbakancsot, összeállt hát a sífutó-felszerelésünk és − ugye sporthiányomat is enyhítendő − a múlt szombat előtti…..
Kedves naplóm! NEEEEEEEEEEEE! MACIIIIIIIIII! XOXOXOXO Hát de mér????? Vigasztalhatatlan vagyok, ez a geci Denisz meg a nagypinájú Fanny, nem is, fanny, kisbetűvel, ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ mert EGY ROHATTKURVA, bezzeg tovább maradhat!!!! A villában!!! És Maci meg nem!!!!! A…..
Supaca 2015.01.13 22:20:36
@perszepolisz: azaz nem takarja ki őket senki a képből? ;)
Javában zajlik ez a remekbeszabott hierarchia/dzsungelhét, ami azon túl is számos szépséget tartogat, hogy most egy hétig élvezhetjük a látványt, ahogy Jabba „Varacskos Disznó” feliratú táblával a nyakában mászkál. Mindjárt itt is van nekünk Kazal és Komisz…..
Bencus beharangozza, hogy micsoda izgalmakban lesz ma részünk, mert ezen a héten dzsungel törvények uralkodnak a villában, és ez egy véresen komoly játék, brutális főnyereménnyel. Képtelen vagyok komolyan venni a lemmingeket pedig, akármennyire is erőlteti. Főleg, hogy a mai rész…..
Supaca 2015.01.07 23:02:03
@beacska: Látod ő még azt is megpróbálja, hogy egy pojácát másolva nyerjen... A remek csínytevéseit is erőltetettnek érzem, az a szerencséje, hogy rátalált Fannikára. :)
Supaca 2015.01.07 23:05:55
@beacska: a riportszobában leginkább csak azt teszi.